Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Airport Hotel Arlanda Arlandastad ,  Sverige

Quality Airport Hotel Arlanda

Arlandastad,  Sverige

Välkommen till Quality Airport Hotel Arlanda – konferenshotellet med fokus på effektiva möten endast fem minuter från Arlanda flygplats. Perfekt läge oavsett om du är här och konfererar eller ska bo bekvämt innan semestern. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Airport Hotel Arlanda 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Arlanda flygplats utvecklas för fullt, så gör även Quality Airport Hotel Arlanda. Vi ska få ytterligare ett hotelltorn och därmed sammanlagt få 419 rum! Den nya hotellbyggnaden kommer stå klar 2020 och under tiden kommer hotellet vara öppet som vanligt.

Quality Airport Hotel Arlanda är ett konferenshotell med fokus på effektivitet. Här kan du jobba effektivt och ostört i en inspirerande och bekväm miljö - allt nära Arlanda flygplats. 

Konferens med närhet till Arlanda

Hotellets läge gör det enkelt att samla konferensdeltagare från hela världen. Konferensavdelningen har 24 ljusa och flexibla konferensrum som kan ta emot upp till 160 personer. Vår tillmötesgående och engagerade personal har stor erfarenhet av att arrangera stora och små konferenser och hjälper dig gärna med stort som smått. Läs mer om konferensavdelningen här.

Parkering

För övernattande gäster och konferensgäster ingår kostnadsfri parkering under hotellvistelsen i mån av plats. Platserna kan endast förbokas om du bokar vårt Flyg, Bo och Parkera erbjudande. Läs mer om detta erbjudande här

Garageinfarten hittar du på den sida av hotellet som vetter mot väg E4. Parkeringstillstånd hämtas ut i receptionen.

Kostnadsfri busstransfer 

Quality Airport Hotel Arlanda erbjuder kostnadsfri transfer enligt tidtabell, i mån av  plats, till och från Arlanda flygplats för dig som gäst. Transfer från hotellet bokas genom tillval när du gör en bokning på choice.se. Transfer till hotellet kan ej förbokas och är alltid i mån av plats. För information om hållplats för transfer, vänligen följ skyltning och anvisning på Arlanda flygplats. Mellan kl. 00.30 och 04.00 erbjuds ingen transfer. Se tidtabell här.

Restaurang och bar

Varmt välkommen till vår A la carte även kallad Bistro - Här finns ett stort urval av goda rätter. Efter en krävande konferens kan ni också koppla av med en god middag i vår matsal Scandinavia som har plats för 300 gäster. Eller varför inte avrunda eller inleda kvällen hos oss med en trevlig drink och Fussballspel med kollegorna i baren. 

För sjusovaren och nattugglan har vi alltid öppet i Lounge 24. Här finner du, oavsett tid på dygnet, ett brett utbud av bland annat lätta måltider och snacks.

Välmående och ekologisk frukost

I vår matsal serverar vi varje morgon vår populära frukostbuffè med ett urval av ekologiska produkter och självklart alltid nybryggt fairtradekaffe. Vill du starta eller avsluta dagen med träning är hotellets gym kostnadsfritt för våra gäster.

För laget och hejarklacken

Vi är glada att kunna erbjuda våra idrottsgäster rabatterat pris i samband med träningsläger, tävling, match, lopp eller andra sportaktiviteter. Få den bästa starten med en skön säng och möjlighet till både tidig incheckning som sen utcheckning, egen idrottsmeny och kostnadsfritt samlingsrum i mån av plats. Välkommen att kontakta oss för priser och offert!

Vi tipsar gärna om familjeaktiviteter i Stockholm och Arlanda

Hotellet ligger ca 40 km från Stockholms Centralstation. Här kan du läsa mer om våra hotell i Stockholm, och här kan du läsa mer om våra hotell i och runt Arlanda

Handikappanpassade rum

Vi har fyra handikappanpassade rum, utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Cash free

Quality Airport Hotel Arlanda är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Telefon: +46 8 595 111 00
  • Fax: +46 8 595 101 10
  • E-post q.arlanda@choice.se
  • Org. nr: 556448-3484
  • Cederströmsslinga 11 19505 Arlandastad , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Från Arlanda flygplats

Vår egen transferbuss avgår till/från Arlanda två gånger per timme. För information om hållplats för transfer, vänligen följ skyltning och anvisning på Arlanda flygplats. Observera att platserna är bergränsade och erbjuds i mån av plats.

Pendeltåg och buss

Pendeltåg från Stockholms C till Märsta station, byt till buss 571 mot Arlandastad/Eurostop.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00 
eller Taxi 020, telefon  +46 20 20 20 20

Om Quality Airport Hotel Arlanda

Antal hotellrum

228 st - 450 bäddar

Antal konferenslokaler

24 st - plats för över 800 deltagare

Avstånd Arlanda flygplats

4 km - ca 10 minuter med bil

Avstånd Stockholms centralstation

40 km - ca 30 minuter med bil

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats 25 m från hotellet. Resan till Stockholm C tar ca 60 minuter med buss och tåg.

Quality Hotel™

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.378.001 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.