Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Arlanda XPO, konferenshotellet med fokus på effektiva möten 5 minuter från Arlanda flygplats och Arlanda Central. Perfekt läge oavsett om du är här och konfererar eller ska bo bekvämt innan semestern. Vi bygger dessutom nytt!

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Mitt i hjärtat av Scandinavian XPO, Skandinaviens nya internationella mässcenter, växer nu Arlandas ledande affärshotell fram. Vi står snart klara med ett helt nytt hotelltorn och en nyrenoverad anläggning som kommer inkludera 421 nya hotellrum, 2202 kvadratmeter stor mötesyta, restaurang, bar, gym och mycket mer. Under ombyggnationen kommer hotellet vara öppet precis som vanligt. Välkommen till Nordens närmaste mötesplats! 

Information gällande Covid-19. 

Your safety is our top priority. Konferens, hotellkontor, helgäventyr eller familjeresa - vi fortsätter att fokusera på säkerheten så att du kan fokusera på den bästa hotellupplevelsen. Var vänlig notera att stanna rum inte städas per automatik under rådande restriktioner. Här kan du läsa mer om vad vi gör för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda! 

Vad är din tid värd? 

Oavsett om du är här på konferens eller vill bo bekvämt innan resa så är du på plats i en pulserande mötesdestination som kan erbjuda det mesta och som enkelt går att nå med flyg, tåg, buss och bil. Med endast 5 minuter till Arlanda flygplats och Arlanda Central sparar du mycket tid genom att bo här. Dessutom har du fantastiska destinationer som Uppsala och Stockholm endast 20 minuter bort med expresståg. 

Under samma tak som Scandinavian XPO

Vi kommer att ligga mitt i hjärtat av Skandinaviens nya mässcenter vilket gör att våra kommande konferensgäster inte ens behöver gå ut för att komma till de gemensamma evenemangsytorna. De 3 stora mässhallarna i Scandinavian XPO har tillsammans en möteskapacitet på över 8500 personer. Här kan du läsa mer om mässan och vår partner in crime. 

1400 hotellrum på Arlanda 

Främst är vi den idealiska mötesarenan för små som stora ögonblick och hotellets läge gör det enkelt att samla konferensdeltagare från hela världen. Tillsammans med våra systerhotell Clarion Hotel Arlanda Airport och Comfort Hotel Arlanda Airport  kommer vi att kunna erbjuda över 1400 hotellrum på Arlanda där majoriteten är helt nybyggda eller nyrenoverade. Här kan du läsa mer om vår fantastiska destination på Arlanda och våra hotell.

Ett förstklassigt konferenshotell, granne med resten av världen 

17 ljusa och flexibla mötesrum i olika storlekar kommer snart att vara redo att ta emot allt från 2 till 500 personer. Då vi också ligger under samma tak som Scandinavian XPO har vi tillsammans med den internationella mässan en möteskapacitet på över 9000 personer. Dagens konferensavdelning har 24 ljusa och flexibla konferensrum som kan ta emot upp till 160 personer. Våra passionerade projektledare har stor erfarenhet av att arrangera stora som små konferenser och vi hjälper er från start till framgång. 

Parkering

För övernattande gäster och konferensgäster ingår kostnadsfri parkering i vårt garage i mån av plats. Platserna kan endast förbokas om du bokar vårt flyg, bo och parkera erbjudande.  Garageinfarten hittar du framför hotellets entré. 

Kostnadsfri busstransfer 

Vi erbjuder kostnadsfri transfer till och från Arlanda flygplats för dig som gäst. Transfer från hotellet bokas genom tillval när du gör en bokning på choice.se alternativt via vår reception. För information om hållplats för transfer, vänligen följ skyltning och anvisning på Arlanda flygplats. OBS! Mellan kl. 01.00 och 04.00 erbjuds ingen transfer.

Restaurang och bar 

Varmt välkommen till vår restaurang Brasserie X - Här finns ett stort urval av goda rätter. Efter en krävande konferens kan ni också koppla av med en god middag i vår matsal Scandinavia som har plats för 300 gäster. Eller varför inte avrunda eller inleda kvällen hos oss med en trevlig drink och fussballspel med kollegorna i baren. På grund av rådande restriktioner har vi endast restaurangen öppen måndag-torsdag.

För sjusovaren och nattugglan har vi alltid öppet i Lounge 24. Här finner du, oavsett tid på dygnet, ett brett utbud av bland annat lätta måltider och snacks.

Ekologisk frukost

I vår matsal serverar vi varje morgon vår populära frukostbuffè med ett urval av ekologiska produkter och självklart alltid nybryggt fairtradekaffe. Vill du starta eller avsluta dagen med träning är hotellets gym kostnadsfritt för våra gäster.

WeCare, hållbarhet inom Nordic Choice Hotels. 

Inom Noridc Choice Hotels delar vi en tradition och en kultur att göra mer än det som förväntas av oss - för gästerna, våra medarbetare, samhället och miljön. Vi kallar detta arbete för WeCare. Det är en stor del av vår identitet och av vår kultur, något vi är väldigt stolta över. Läs gärna mer om vårt samhällsansvar här. 

För laget och hejarklacken

Vi är glada att kunna erbjuda våra idrottsgäster rabatterat pris i samband med träningsläger, tävling, match, lopp eller andra sportaktiviteter. Få den bästa starten med en skön säng och möjlighet till både tidig incheckning som sen utcheckning, egen idrottsmeny och kostnadsfritt samlingsrum i mån av plats. Välkommen att kontakta oss för priser och offert!

Handikappsanpassade rum 

Vi har fyra handikappanpassade rum, utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Cash free

Quality Hotel Arlanda XPO är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Telefon: +46 8 595 111 00
  • Fax: +46 8 595 101 10
  • E-post q.arlanda@choice.se
  • Org. nr: 556448-3484
  • Cederströmsslinga 11 19505 Arlandastad , Sverige
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Från Arlanda flygplats och Arlanda Central 

Vår egen transferbuss avgår till/från Arlanda, och behöver bokas via vår reception. Platserna är bergränsade och erbjuds i mån av plats. Observera att mellan kl. 01.00 och 04.00 erbjuds ingen transfer. För information om hållplats, vänligen följ skyltning och anvisning på Arlanda flygplats.

Pendeltåg

Pendeltåg från Stockholms C till Märsta station, byt till buss 571 mot Arlandastad/Eurostop, alternativt SL pendeltåg till SkyCity och Arlanda Airport. Resan från Stockholm C till flygplatsen tar 38 minuter. 

Buss

Flygbuss till Arlanda, Terminal 4 eller 5.
Resan från Stockholm C tar 45 min.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00 
eller Taxi 020, telefon  +46 20 20 20 20

Om Quality Hotel Arlanda XPO

Antal hotellrum

228 st - 450 bäddar

Antal konferenslokaler

24 st - plats för över 800 deltagare

Avstånd Arlanda flygplats

4 km - ca 10 minuter med bil

Avstånd Stockholms centralstation

40 km - ca 30 minuter med bil

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats 25 m från hotellet. Resan till Stockholm C tar ca 60 minuter med buss och tåg.

Awards

Quality Hotel Of The Year 2008
Sweden's best hotel chain 2010, GTA
Sweden's best hotel chain 2011, GTA
Sweden's best hotel chain 2012, GTA
Sweden's best hotel chain 2013, GTA
Sweden's best hotel chain 2014, GTA
Sweden's best hotel chain 2015, GTA
Sweden's best hotel chain 2016, GTA
Sweden's best hotel chain 2017, GTA
Sweden's best hotel chain 2018, GTA
Sweden's best hotel chain 2019, GTA
Sweden's best hotel chain 2020, GTA

Interview with the Foo Fighters

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.409.006 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.