Information om Coronavirus

Läs om hur vi som hotellkedja agerar i samband med covid-19 och vad som gäller för om- och avbokningar här

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Arlanda XPO – konferenshotellet med fokus på effektiva möten endast 10 minuter från Arlanda flygplats. Perfekt läge oavsett om du är här och konfererar eller ska bo bekvämt innan semestern. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Arlanda flygplats utvecklas för fullt, så gör även Quality Hotel Arlanda XPO. I november 2020 hittar du oss nyrenoverad med ett nytt hotelltorn beläget mitt i Scandinavian XPO - Skandinaviens nya internationella mässcenter! Vi kommer att erbjuda 421 hotellrum, 2202 kvadratmeter mötesyta, restaurang, bar, gym och mycket mer. Under ombyggnationen kommer hotellet vara öppet som vanligt.

Tillfälligt ändrade rutiner för mat på grund av Coronavirus 

För att minimera risken för spridning av Coronaviruset så ersätts tillfälligt buffén med frukostpåsar och tallriksservering. Vi ber om ursäkt för detta, men våra gästers och personals säkerhet är vår högsta prioritet. Har du frågor är du välkommen att fråga oss i personalen. 

Vi kommer även en tid framåt hålla vårt gym stängd pga smittrisken. Tack för din förståelse!

Konferens med närhet till Arlanda

Hotellets läge gör det enkelt att samla konferensdeltagare från hela världen. Konferensavdelningen har 24 ljusa och flexibla konferensrum som kan ta emot upp till 160 personer. Vår tillmötesgående och engagerade personal har stor erfarenhet av att arrangera stora och små konferenser och hjälper dig gärna med stort som smått. Läs mer om konferensavdelningen här.

Parkering

För övernattande gäster och konferensgäster ingår kostnadsfri parkering under hotellvistelsen i mån av plats. Platserna kan endast förbokas om du bokar vårt Flyg, Bo och Parkera erbjudande. Läs mer om detta erbjudande här

Garageinfarten hittar du på den sida av hotellet som vetter mot väg E4. Parkeringstillstånd hämtas ut i receptionen.

Kostnadsfri busstransfer 

Quality Hotel Arlanda XPO erbjuder kostnadsfri transfer till och från Arlanda flygplats för dig som gäst. Transfer från hotellet bokas genom tillval när du gör en bokning på choice.se alternativt via vår reception. För information om hållplats för transfer, vänligen följ skyltning och anvisning på Arlanda flygplats. OBS! Mellan kl. 01.00 och 04.00 erbjuds ingen transfer.

Restaurang och bar

Varmt välkommen till vår A la carte även kallad Bistro - Här finns ett stort urval av goda rätter. Efter en krävande konferens kan ni också koppla av med en god middag i vår matsal Scandinavia som har plats för 300 gäster. Eller varför inte avrunda eller inleda kvällen hos oss med en trevlig drink och Fussballspel med kollegorna i baren. 

För sjusovaren och nattugglan har vi alltid öppet i Lounge 24. Här finner du, oavsett tid på dygnet, ett brett utbud av bland annat lätta måltider och snacks.

Välmående och ekologisk frukost

I vår matsal serverar vi varje morgon vår populära frukostbuffè med ett urval av ekologiska produkter och självklart alltid nybryggt fairtradekaffe. Vill du starta eller avsluta dagen med träning är hotellets gym kostnadsfritt för våra gäster.

För laget och hejarklacken

Vi är glada att kunna erbjuda våra idrottsgäster rabatterat pris i samband med träningsläger, tävling, match, lopp eller andra sportaktiviteter. Få den bästa starten med en skön säng och möjlighet till både tidig incheckning som sen utcheckning, egen idrottsmeny och kostnadsfritt samlingsrum i mån av plats. Välkommen att kontakta oss för priser och offert!

Vi tipsar gärna om familjeaktiviteter i Stockholm och Arlanda

Hotellet ligger ca 40 km från Stockholms Centralstation. Här kan du läsa mer om våra hotell i Stockholm, och här kan du läsa mer om våra hotell i och runt Arlanda

Handikappanpassade rum

Vi har fyra handikappanpassade rum, utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Cash free

Quality Hotel Arlanda XPO är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Telefon: +46 8 595 111 00
  • Fax: +46 8 595 101 10
  • E-post q.arlanda@choice.se
  • Org. nr: 556448-3484
  • Cederströmsslinga 11 19505 Arlandastad , Sverige
via Google Maps

Ladda ner

Hitta till hotellet

Från Arlanda flygplats

Vår egen transferbuss avgår till/från Arlanda. För information om hållplats för transfer, vänligen följ skyltning och anvisning på Arlanda flygplats. Mellan klockan 04.00 och 08.00 går transferbussen enligt tidtabell. Mellan klockan 08.00 och 01.00 behöver transfer bokas via vår reception. Platserna är bergränsade och erbjuds i mån av plats. Observera att mellan kl. 01.00 och 04.00 erbjuds ingen transfer.

Pendeltåg och buss

Pendeltåg från Stockholms C till Märsta station, byt till buss 571 mot Arlandastad/Eurostop.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00 
eller Taxi 020, telefon  +46 20 20 20 20

Om Quality Hotel Arlanda XPO

Antal hotellrum

228 st - 450 bäddar

Antal konferenslokaler

24 st - plats för över 800 deltagare

Avstånd Arlanda flygplats

4 km - ca 10 minuter med bil

Avstånd Stockholms centralstation

40 km - ca 30 minuter med bil

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats 25 m från hotellet. Resan till Stockholm C tar ca 60 minuter med buss och tåg.

Quality Hotel™

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.388.001 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.