Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Se alla hotell i Arlandastad, Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Välkommen till nya Quality Hotel™ Arlanda XPO, ett hotell med fokus på möten och upplevelser, 10 minuter från Arlanda flygplats. Perfekt läge om du är här och konfererar, jobbar, träffar familj och vänner eller vill bo bekvämt innan semestern.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till nya Quality Hotel Arlanda XPO. Har du några funderingar kring ditt besök? Vi hoppas att du hittar svaren här. Om inte, tveka inte att mejla eller ringa till hotellet. We are more than happy to help! 

Covid-19 

Konferens, hotellkontor, helgäventyr eller familjeresa - vi fortsätter att fokusera på säkerheten så att du kan fokusera på den bästa hotellupplevelsen. Detta gör vi för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda. Have a #safestay! 

The new face of Quality Hotel Arlanda XPO

Arlanda flygplats utvecklas för fullt, så har även Quality Hotel Arlanda XPO. Vi är en nyrenoverad hotellanläggning med ett helt nytt hotelltorn beläget mitt i Scandinavian XPO - Skandinaviens nya internationella mässcenter. Vi kommer då att erbjuda 421 hotellrum, 2202 kvadratmeter mötesyta, restaurang, bar, gym och mycket mer. 

Busstransfer

Vi erbjuder våra gäster kostnadsfri busstransfer till och från Arlanda flygplats, i mån av plats. Transfer till och från hotellet bokas antingen genom tillval när du bokar rum på choice.se, alternativt bokar du direkt via en länk som fås från receptionen. Bokningen måste göras senast 20 minuter innan bussresan. OBS! Mellan kl. 00.00 och 04.00 erbjuds ingen transfer.

Parkering

För övernattande gäster och konferensgäster ingår kostnadsfri parkering under hotellvistelsen i mån av plats. Notera att garageplats inte kan förbokas under "speciella önskemål". Platserna kan endast förbokas om du bokar vårt flyg, bo och parkera-erbjudande. Parkeringstillstånd hämtas ut i receptionen, där du även kan få en detaljerad vägbeskrivning till parkeringshuset. Garageinfarten hittar du på den sida av hotellet som vetter mot väg E4. 

Bagagerum

Hotellet erbjuder ett bagagerum för förvaring av dina väskor innan och efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Välj nätverket QualityGuest och du är online. Simple as that! 

Saknar du något?

Fick du inte med dig allt när du packade? Ingen fara - i receptionen har vi det mesta du kan behöva: tandborste, tandkräm, rakhyvel, raklödder och sykit. You welcome! 

Uppgradera din vistelse

For special moments. Firar du kanske något, eller vill du bara unna dig eller någon annan en vistelse med extra guldkant? Vi kan lösa det allra mesta och inga frågor är för små eller för stora. Kontakta oss så hjälper vi dig med uppgraderingsmöjligheter. Because you are worth it. 

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Arlanda XPO är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet, och vi får också mer tid till våra gäster vilket är oerhört värdefullt. För våra gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort.

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 14.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Frukost

Måndag - Fredag 06.00-09.00
Lördag - Söndag 06.30-09.30

Early bird frukost (enklare utbud) kan bokas vid tidig avresa.

Brasserie X

 

Måndag: 17.30-22.30
Tisdag: 17.30-22.30
Onsdag: 17.30-22.30
Torsdag: 17.30-22.30
Fredag: Stängt
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt


Bar X

 

Måndag: 17.00-22.00
Tisdag: 17.00-22.00
Onsdag: 17.00-22.00
Torsdag: 17.00-22.00
Fredag: Stängt
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Gym

 Öppet alla dagar i veckan dygnet runt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.