Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Sverige

Se alla hotell i Arlandastad, Sverige

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Arlanda XPO, konferenshotellet med fokus på effektiva möten 5 minuter från Arlanda flygplats och Arlanda Central. Perfekt läge oavsett om du är här och konfererar eller ska bo bekvämt innan semestern. Vi bygger dessutom nytt!

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till konferenshotellet Quality Hotel Arlanda XPO. Har du några funderingar kring din visit? Vi hoppas att du hittar svaren här. Om inte, tveka inte att mejla eller ringa till hotellet. We are more than happy to help! 

Covid-19 

Konferens, hotellkontor, helgäventyr eller familjeresa - vi fortsätter att fokusera på säkerheten så att du kan fokusera på den bästa hotellupplevelsen. Detta gör vi för att bibehålla säkra miljöer för gäster och anställda. Have a #safestay! 

The new face of Quality Hotel Arlanda XPO

Arlanda flygplats utvecklas för fullt, så gör även Quality Hotel Arlanda XPO. Snart hittar du oss nyrenoverad med ett helt nytt hotelltorn beläget mitt i Scandinavian XPO - Skandinaviens nya internationella mässcenter. Vi kommer då att erbjuda 421 hotellrum, 2202 kvadratmeter mötesyta, restaurang, bar, gym och mycket mer. Under ombyggnationen kommer hotellet vara öppet som vanligt.

Busstransfer

Vi erbjuder våra gäster kostnadsfri busstransfer till och från Arlanda flygplats, i mån av plats. Transfer till hotellet bokas genom tillval när du bokar rum på choice.se, alternativt bokar du direkt via får reception. OBS! Mellan kl. 01.00 och 04.00 erbjuds ingen transfer.

Parkering

För övernattande gäster och konferensgäster ingår kostnadsfri parkering under hotellvistelsen i mån av plats. Notera att garageplats inte kan förbokas under "speciella önskemål". Platserna kan endast förbokas om du bokar vårt flyg, bo och parkera-erbjudande. Parkeringstillstånd hämtas ut i receptionen, där du även kan få en detaljerad vägbeskrivning till parkeringshuset. Garageinfarten hittar du på den sida av hotellet som vetter mot väg E4. 

Kontantfritt hotell

Quality Hotel Arlanda XPO är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet, och vi får också mer tid till våra gäster vilket är oerhört värdefullt. För våra gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. 

Sweet Dreams Stay, our work against trafficking

Projektet Sweet Dreams är ett samarbete mellan oss och UNICEF där vi hjälper barn utsatta för människohandel till en trygg natts sömn. Du kan bidra till projektet genom att välja bort  rumstädning de gånger du bor mer än en sammanhängande natt. Häng bara ut Sweet Dreams-skylten på dörrhandtaget senast klockan 23.00. För varje rum som inte städas skänks 10 SEK till UNICEF. Samtidigt minskas användningen av kemikalier, energi och vatten. Tillsammans kan vi göra skillnad! 

Bagagerum

Hotellet erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen.

Wi-Fi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Välj nätverket QualityGuest och du är online. Simple as that! 

Saknar du något?

Fick du inte med dig allt när du packade? Ingen fara - i receptionen har vi det mesta du kan behöva: tandborste, tandkräm, rakhyvel, raklödder och sykit. You welcome! 

Uppgradera din vistelse

For special moments. Firar du kanske något, eller vill du bara unna dig eller någon annan en vistelse med extra guldkant? Vi kan lösa det allra mesta och inga frågor är för små eller för stora. Kontakta oss så hjälper vi dig med uppgraderingsmöjligheter. Because you are worth it. 

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 14.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Frukost

Måndag - Fredag 06.00-09.00
Lördag - Söndag 06.30-09.30

Frukost "to go" finns att tillgå vid förfrågan.

Bistro

 

Måndag: 17.00-20.00
Tisdag: 17.00-20.00
Onsdag: 17.00-20.00
Torsdag: 17.00-20.00
Fredag: Stängt
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

OBS! Under rådande situation har vi under en tid framöver begränsade öppettider i vår Bistro, tack för din förståelse.

Bar

 

Måndag: 17.00-20.00
Tisdag: 17.00-20.00
Onsdag: 17.00-20.00
Torsdag: 17.00-20.00
Fredag: Stängt
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Gym

Måndag: dygnet runt
Tisdag: dygnet runt
Onsdag: dygnet runt
Torsdag: dygnet runt
Fredag: dygnet runt
Lördag: dygnet runt
Söndag: dygnet runt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.407.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.