Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Grand Borås. Ett utmärkt val för både konferens och nöje i Borås och Västsverige med 219 hotellrum, sju konferensrum och stor restaurang.

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

På Quality Hotel Grand i Borås möts du av en välkomnande och familjär atmosfär där vi alltid har glimten i ögat. Ett hotell för work, play eller lite av båda - något för hela familjen! Sedan 1972 har vi varit ett av Borås mest omtyckta hotell. Njut av ett hotell mitt i stan, nära till restauranger och nöjesliv. Välkommen till Borås pärla, Quality Hotel Grand!

Renovering pågår!

Fram till januari 2023 renoveras hotellet och en ny restaurang, ny mötes- och eventarena samt nya hotellrum byggs till. Hotellet har fortsatt öppet med frukost under perioden, men viss ljudstörning kan förekomma under renoveringens byggtider mellan 07.30-17.00 alla dagar i veckan. 

Omtyckt mitt i Borås 

300 meter från Borås centralstation, ett stenkast från Stora Torget och direkt vid ån Viskan väntar Quality Hotel Grand, Borås på dig. Vi är stolta över att vara ett så omtyckt hotell bland Boråsbor, affärsresenärer och turister. Det tror vi är tack vare vårt centrala läge i Borås, granne med vackra Stadsparken och med gångavstånd till hela stadskärnan. Andra saker som våra gäster brukar nämna som det bästa med Quality Hotel Grand, Borås är vår genomtänkta service och vår goda mat. Vad är viktigast för dig? Kom till oss och ta reda på det!

Boka konferenser för 2023!

Äntligen kan vi se ljuset i tunneln och från och med 1 januari 2023 önskar vi välkomna dig och ditt företag tillbaka till Quality Hotel Grand. Redan nu kan du boka in era konferenser för nästa år. Kontakta oss på q.bokning.grand.boras@choice.se med din mötesförfrågan. 

Vi kommer efter renoveringen att ha oanande konferens- och eventmöjligheter där det både bjuds på överraskningar, glass och självklart popcorn!

Hur vill du bo?

Allt från prisvärda Moderate- och Standardrum till smarta Familjerum och rymliga Deluxerum på hela 42 kvadratmeter. Vilket passar dig bäst? Läs mer om våra rumstyper här

Tjäna Nordic Choice Club-bonuspoäng

Quality Hotel Grand, Borås är en del av Nordic Choice Hotels och det är bra för dig. Om du är medlem i vårt lojalitetsprogram Nordic Choice Club så får du bonuspoäng när du bor hos oss och kan utnyttja speciella erbjudanden. Om du inte redan är medlem, kan du enkelt ansöka här

Upplev Borås

I vår stad finns mycket att se och göra. Här kan du läsa mer om Borås.

Kontakt

  • Hallbergplatsen 2 503 30 Borås , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg/buss

Till Borås Centralstation

Från Landvetter Airport

Taxi till hotellet

Taxi

Vi rekommenderar Sverigetaxi Borås, telefon 033-12 70 70 

Om Quality Hotel Grand Borås

Antal hotellrum

158 st - 250 bäddar

Antal konferenslokaler

Hotellet är under renovering, en ny konferensanläggning öppnar vintern 2022. 

Avstånd flygplats

Landvetter Airport: 42 km, ca 25 minuter med bil

Avstånd lokaltrafik

Resecentrum: 300 m, 5 minuters gångväg 

Quality Hotel™

Interview with the Foo Fighters

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.