Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Eskilstuna Eskilstuna ,  Sverige

Se alla hotell i Eskilstuna, Sverige

Comfort Hotel Eskilstuna

Eskilstuna,  Sverige

Moderna Comfort Hotel® Eskilstuna ligger på bästa läge mitt i Eskilstuna. Nära Parken Zoo, restauranger och shopping. Vi erbjuder parkering, konferens, bar och gratis kaffe och wifi. Perfekt både för familjehelgen och för affärsresenären.

Comfort Hotel Eskilstuna 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Eskilstuna

Frukost

Vi bjuder på en ekologisk frukostbuffé med många goda och sunda alternativ, en riktig hotellfrukost.

Frukosten serveras:

Vardagar: 06.30 - 09.30
Lördag: 07.00 - 11.00 
Söndag: 07.00 - 12.00

Önskas frukost på andra tider, skicka en förfrågan till hotellet.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Bar

Välkommen till Comfort Hotel Eskilstunas bar. Här serverar vi smarriga drycker varje dag fram till klockan 01.00. Baren finns vid receptionsdisken.

Öppettider

Alla dagar: 11.00 - 01.00 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Konferens

Comfort Hotel Eskilstuna har tre moderna konferenslokaler med plats för upp till 50 personer. Vi har tänkt åt dig, så du kan njuta av god och nyttig mat och läckra snacks när du har din konferens eller möte hos oss - bort med skräpet helt enkelt.

Gym

I vårt dygnet runt-öppna gym kan du träna när du vill. Här finns träningsmaskiner och lösa vikter, tv och bra musik i högtalarna.

Öppettider

Dygnet runt, alla dagar, året runt.

Wifi

Alla våra gäster har tillgång till gratis trådlöst internet över hela hotellet. Be om en kod i receptionen eller använd ditt Nordic Choice Club medlemsnummer för att logga in på vårt trådlösa nätverk. Surfa på!

Lobbyshop

I lobbyshoppen köper du bra-att-ha-produkter som schampoo och balsam, goda sallader, färska smörgåsar, färdiga matlådor, smoothies, drycker, godis och snacks till bra priser. Självklart har vi öppet dygnet runt så att du alltid kan få något gott och nyttigt (eller onyttigt) att äta.

Parkering

Hos oss är det enkelt att parkera. Parkera på någon av våra tolv platser utanför hotellet för 95 SEK/dygn. Receptionen kan även påvisa dig till parkeringshuset som ligger runt hörnet där betalning kan ske i automaten.

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad. Glöm inte att säga till i förväg så vi vet om att du vill behålla rummet. Och du, det går ofta bra att checka in lite tidigare eller senare andra dagar också om vi har rum, då mot en avgift.

Övriga tjänster

  • Djur tillåtna

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.500.291.000 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.