Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Sverige

Se alla hotell i Frösön, Sverige

Frösö Park Hotel

Frösön,  Sverige

Välkommen till Östersunds nya hotell och mötesplats på Frösön. Ett hotell med möten och event i fokus, kombinerat med träning, nordiskt spa, och unika mat- och naturupplevelser. Välkommen till Frösö Park Hotel! Vi är ett kontantfritt hotell.

Frösö Park Hotel 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4,5
578 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
5
Renlighet
4

Trevligt hotell med fint spa

den 5 oktober 2020, Gideå, 677evar

Fint hotell med härligt spa med möjlighet att beställa lite mat och dryck. Hotellet ligger ostört med bra promenadmöjligheter i form av stigar och leder längs Storsjön med vackra vyer. Möjlighet att…

Fint hotell med härligt spa med möjlighet att beställa lite mat och dryck. Hotellet ligger ostört med bra promenadmöjligheter i form av stigar och leder längs Storsjön med vackra vyer. Möjlighet att ta buss till Östersunds centrum som har flera fina restauranger. Biljetter måste i coronatid förköpas via länstrafikens app. God frukost, restaurangen har ett antal riktigt goda rätter. Trevlig atmosfär i bar/lounge med shuffleboard och litet bordtennisbord.

Svar från ägaren

den 6 oktober 2020

Stort tack för ditt fina omdöme - Det värmer att se att ni verkar haft en grym vistelse när ni besökte oss. Vi önskar dig ett varmt välkommen tillbaka.

Läs mer
4

Trevligt hotell med fint spa

den 5 oktober 2020, , scarlss0n

Hotellet har ett fint spa med trevlig personal och restaurang med god mat. Bra promenadstigar och leder nere vid Storsjön med vackra vyer. Hotellet ligger ostörd, möjlighet finns att ta buss till cent…

Hotellet har ett fint spa med trevlig personal och restaurang med god mat. Bra promenadstigar och leder nere vid Storsjön med vackra vyer. Hotellet ligger ostörd, möjlighet finns att ta buss till centrum av Östersund. Biljetter måste nu pga corona förköpas via länstrafikens app, Tyvärr upplyste inte receptionisten om det (trodde att man kunde köpa biljett med kort på bussen som vanligt)

Svar från ägaren

den 6 oktober 2020

Stort tack för ditt fina omdöme - Det värmer att se att ni verkar haft en grym vistelse när ni besökte oss. Vi önskar dig ett varmt välkommen tillbaka.

Läs mer
2

Maten når inte upp

den 28 september 2020, Östersund, Sverige, magnusakerblad

Från att varit ett säkert kort gällande maten (syftar på a la carte) har hotellets restaurang tappat mycket och sänkt ambitionsnivån men behållt de relativt höga priserna. Jag vill inte äta entrecote…

Från att varit ett säkert kort gällande maten (syftar på a la carte) har hotellets restaurang tappat mycket och sänkt ambitionsnivån men behållt de relativt höga priserna. Jag vill inte äta entrecote från odefinierat EU-land eller vegoburgare utan fantasi gjord på halvfabrikat, inte till de priserna. Hoppas ni tar en funderare på vilket typ av kök ni ska vara och börjar leverera mat med kvalitet, finess och fantasi igen.

Svar från ägaren

den 6 oktober 2020

Hej Magnus, Tack för din feedback. Jag beklagar att restaurangen inte levde upp till dina förväntningar. Vi håller i dagsläget på att byta meny som jag hoppas du får chans att prova vid nästa besök.

Läs mer
5

En ny svensk favorit

den 31 augusti 2020, Stockholm, Sverige, Pidde24

Bodde här vid två tillfällen på vår semester och detta är en av de mer prisvärda och högkvalitativa hotellen jag har bott på i Sverige, Definitivt i internationell klass. Mycket trevliga och väldesign…

Bodde här vid två tillfällen på vår semester och detta är en av de mer prisvärda och högkvalitativa hotellen jag har bott på i Sverige, Definitivt i internationell klass. Mycket trevliga och väldesignade rum. Men det som gör detta hotell speciellt är de att det finns utmärkta möjligheter att träna. Fullt utrustat gym. Hinderbana, löparbanor etc. Dessutom är restaurangen mycket bra. Personalen är mycket varm och välkomnande.

Svar från ägaren

den 2 september 2020

Wow och tack för den recensionen! Hoppas ni kommer hit snart igen för att höja eller sänka pulsen.

Läs mer
5

Återhämtning!

den 17 augusti 2020, Östersund, Sverige, annaTiNAmargaretha

Fint hotell. Rent och snyggt överallt. Lugnt och skönt. Lyxigt spa med flera olika upplevelser. Väldigt trevlig personal. Grymt god mat. Goda drinkar. Supersköna sängar. Perfekt för lite återhämtning…

Fint hotell. Rent och snyggt överallt. Lugnt och skönt. Lyxigt spa med flera olika upplevelser. Väldigt trevlig personal. Grymt god mat. Goda drinkar. Supersköna sängar. Perfekt för lite återhämtning från vardan.

Svar från ägaren

den 2 september 2020

Tack för den fina recensionen! Hoppas ni kommer hit snart igen för Paus och Puls.

Läs mer

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.397.009 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.