Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Lapland Gällivare ,  Sverige

Quality Hotel Lapland

Gällivare,  Sverige

Quality Hotel™ Lapland är ett konferens- och familjehotell i centrala Gällivare med den norrländska naturen inpå knuten. Här finns moderna rum, flexibla möteslokaler, bowling, gym samt bastu och jacuzzi med enastående utsikt på taket.

Quality Hotel Lapland 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Lapland

För att sätta guldkant på tillvaron för såväl konferensgäster som privatresenärer kan vi erbjuda bastu, gym och relaxavdelning. Boka personlig träning, en skön spabehandling eller bara njut en stund i bastun - här finns alla möjligheter. 

Bastu & Relax

Alla hotellgäster har fri tillgång till hotellets bastu och relaxavdelning, som ligger på våning fem. Använd rumsnyckeln för access till dörrar. Vill du och ditt sällskap bada bastu i avskildhet rekommenderar vi att ni hyr någon av våra bastuenheter som har plats för upp till 15 personer. På taket finns den vedeldade bastun Utsikten, den handikappanpassade bastun Gruvan, samt de två separata bastuenheterna Insikten 1 och 2. Alla enheter har egen relaxavdelning med bord, stolar, tv och ljudanläggning samt duschar. Kontakta receptionen för mer information och priser.

Spabehandlingar

På våning fem, bredvid bastu- och relaxavdelningen, kan du få en skön spabehandling. För behandlingsmeny, priser och tider, vänligen kontakta receptionen eller boka din behandling direkt här

Modernt gym 

Alla hotellgäster har fri tillgång till hotellets 300 kvadratmeter stora gym som är utrustat med de senaste, innovativa träningsmaskinerna från Salter. Gymmet hittar du på våning fyra. Använd rumsnyckeln för access. Det finns möjlighet att boka tid med personlig tränare, kontakta receptionen för mer information.  

Personlig tränare

Petter är vår egen personliga tränare som mer än gärna visar hur träningsmaskinerna fungerar. Det går även att boka tid med honom för personlig rådgivning om kost, träning och hälsa. Kontakta receptionen för ytterligare information eller mejla Petter direkt. 

Takpool med bar och jacuzzi

Under sommaren håller takpoolen öppet alla dagar. Som hotellgäst har du fri tillgång till poolen, men även externa gäster är välkomna på sommaren, mot en entréavgift som betalas i receptionen. Skybaren är öppen när solen skiner och kan även användas till olika event. Jacuzzin på taket är uppvärmd och går förstås att använda året runt. Kontakta gärna receptionen för mer information.

Öppettider

Bastu & Relax

Alla dagar: 08.00 - 23.00

Gym

Alla dagar: 08.00 - 23.00

Takpool

Öppen sommartid vid fint väder

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information på +46 970 77 22 90 eller via q.lapland@choice.se.

Personlig träning

Boka tid med vår personliga tränare, Petter på q.lapland@choice.se.

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.540.341.000 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.