Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Winn Gävle ,  Sverige

Clarion Hotel® Winn

Gävle,  Sverige

Mitt i hjärtat av Gävle ligger Clarion Hotel Winn. Hotellet, med sin restaurang Brasserie Absint, har blivit känt som stadens hotell och är en naturlig mötesplats för lokalbor och besökare. Upplev allt som Gävle har att erbjuda.

Clarion Hotel® Winn 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Starta dagen med ett par längder i poolen eller ett träningspass i vårt nyrenoverade gym med konditionsmaskiner och fria vikter. Poolen passar även för plask och lek för både stora och små gäster. Koppla av i bastun innan middagen eller unna dig en behandling av vår spaterapeut.

Koppla av och koppla bort omvärlden

I vår relaxavdelning med pool är det enkelt att koppla bort omvärlden en stund. Poolen är 8 meter lång och 4 meter bred, perfekt för ett par längder på morgonen eller innan middagen. Den gemensamma bastun håller behagliga 70 graders värme, passa på att svettas ut dagens bekymmer innan du kryper ner i din nybäddade hotellsäng.

Endorfinkick som höjer pulsen

På våning två hittar du vårt nyrenoverade gym. Träna kondition på våra löpband, motionscyklar, crosstrainers och vår roddmaskin. För styrketräning finns en hel uppsättning fria vikter, bara fantasin sätter gränserna för vilka övningar du kan utföra. Koppla in din iPod eller iPad och träna till din egen playlist.

Entré till gymmet är självklart kostnadsfritt för alla våra gäster.

Relax med pool & bastu bokas med receptionen i mån av plats, med ett maxantal av 10 gäster per timme. Från 1/6 gäller access till pool enbart i våra boendepaket, se under våra erbjudanden vilket poolpaket som passar just er.

Unna dig en behandling

Ibland krävs det lite mer för att komma ner i varv. Låt vår spaterapeut hjälpa dig med trötta muskler eller ge din hy ny energi med en ansiktsbehandling. Du bokar din massage eller behandling genom att kontakta receptionen. Läs mer om de behandlingar vi erbjuder här.

Pool och bastu

Öppet alla dagar: 07.00 - 23.00

Åldersgräns från 15 år kl. 21.00 - 23.00

Under rådande omständigheter har vi valt att begränsa tillgången till vår relaxavdelning. Från och med den 1 juni 2021 ingår inte längre entré till relaxavdelningen i alla våra paketerbjudanden som standard. Det kommer endast att ingå i utvalda paket, se under erbjudanden.

I mån av plats kan vi erbjuda gäster att under vistelsen lägga till entré till relaxavdelningen i sin bokning, men detta är ingenting vi kan garantera på förhand. Förfrågan sker vid incheckning på hotellet. 

Dessa regeländringar är till följd av Covid-19, vi hoppas att vi snart kan välkomna alla gäster tillbaka till vår härliga relaxavdelning med pool och bastu!

Gym

Öppet varje dag, dygnet runt. 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.409.006 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.