Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Winn Gävle ,  Sverige

Clarion Hotel® Winn

Gävle,  Sverige

Mitt i hjärtat av Gävle ligger Clarion Hotel Winn. Hotellet, med sin restaurang Brasserie Absint, har blivit känt som stadens hotell och är en naturlig mötesplats för lokalbor och besökare. Upplev allt som Gävle har att erbjuda.

Clarion Hotel® Winn 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

God mat i en inspirerande miljö med brasseriekänsla. Varmt välkommen till Clarion Hotel Winn i Gävle.

Brasserie Absint

Brasserie Absint är mer än bara en restaurang. Mitt i hjärtat av Gävle hittar du ditt nya vardagsrum där maten är en upplevelse och personalen dina vänner. Du kommer knappt att vilja gå hem, tur att det bara är ett par timmar som skiljer fredagskvällen från lördagsbrunchen. Med koncept som Bubbly Thursday's, Fredagsfeeling och Brasseriets Brunch är det ingen tillfällighet att Brasserie Absint är Gävles naturliga mötesplats.

Middag

En middag hos oss är mer än en måltid, det är en smakupplevelse och ett sätt att umgås i en avslappnad miljö med hemmakänsla. Vår middagsmeny är baserad på uppdaterade klassiker med flirtiga internationella influenser. Med inspiration från världens alla hörn lagar vår köksmästare med team maten av lokala råvaror som vi bara älskar.

Frukost

Vi är stolta över vår frukost! För att ge våra gäster en riktigt bra start på dagen dukar vi upp en fantastisk frukostbuffé som är nyttig, god, mättande och har ett brett urval av ekologiska produkter. Frukost ingår alltid i rumspriset. På buffén finns något för alla smaker, ingen går hungrig från frukosten på Clarion Hotel Winn.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information eller bokning på telefon +46 26 64 70 33 eller mejla till brasserieabsint@choice.se

Se meny och boka bord online

Frukost

Måndag - Fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - Söndag: 07:30 - 10:30

Lunch - Brasserie Absint

Måndag - Fredag 11:30-13:30

Middag - Brasserie Absint

Måndag-Torsdag 17:00-23:00

Fredag-Lördag 16:00-00:00

Köket stänger 22:00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.