Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Avalon Hotel Göteborg ,  Sverige

Avalon Hotel

Göteborg,  Sverige

I hjärtat av Göteborg ligger Avalon Hotel, en oas av inspiration och design. Med vårt centrala läge är det lätt att utforska stadens utbud av shopping, kultur, brusande folkliv, nöjen och nattliv - eller bara göra ingenting.

Avalon Hotel 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Avalon Hotel är ett feng shui-certifierat designhotell i hjärtat av Göteborg. Med arkitektur, färg, form och ljus i fokus skapas en unik atmosfär, i restaurangen, på hotellrummen och i hotellets alla utrymmen. Här kan du följa dina rutiner eller bryta dem.

Avalon Restaurang & Bar 

Avalon Restaurang & Bar erbjuder säsongsanpassade rätter av hög, internationell kvalitet och som passar utmärkt tillsammans med våra viner som är noga utvalda och serveras både på glas och i flaska. Vår bar har i flera år blivit utnämnd till en av Sveriges bästa barer i White Guide, tack vare våra duktiga bartendrar, som inte är främmande för att experimentera med spännande smaker. För finsmakare i mindre sällskap rekommenderar vi att boka ett besök i vårt vinrum.

Takterass och pool

Under sommarperioden (maj-september) har du som hotellgäst fri tillgång till vår takterrass med pool mellan kl. 12.00-18.00 (med reservation för när terrassen är abonnerad). På terrassen finns handdukar, solstolar och parasoller. Morgonrock och tofflor finns på rummet, badkläder tar du med själv. Poolen håller cirka 28 grader och är klädd i mosaik med ett bälte av 24-karats guld som ger dig lycka och välgång enligt feng shui-läran. En del av poolen svävar fritt och syns från Kungsportsplatsen. Från midsommar till mitten av augusti är poolen bemannad, övrig tid kan du själv ringa och beställa drycker från baren i markplan så kommer vi upp med din beställning.

Rum

Våra rum är såklart designade efter hotellets filosofi. Oavsett rumskategori är inredningen personlig, arkitekturen funktionell och sängarna bäddade med egyptisk bomull. 24 av rummen har ett open bath och i tre av våra rum finns ett eget kompakt-gym. Från sjätte våningen och uppåt får du med himlen i priset. Läs mer om våra rumstyper här.

Konferens

Avalon Hotel älskar mindre möten som sker under avslappnade former. Delar du den kärleken kan vi rekommendera ett av våra två mötesrum, eller varför inte båda två? De går att dela upp eller slå samman och tar sammanlagt upp till 25 personer. Eller så lyxar du till konferensen rejält och bokar vår Penthouse-svit. Träffas ni efter kl. 19.00 får du takterrassen med pool på köpet. Läs mer om våra mötes- och eventmöjligheter här.

Internationellt designkoncept

Avalon Hotel är byggt med inspiration från atmosfären i mångmiljonstäder som Los Angeles, Milano, New York, Madrid och Paris. Vi är feng shui-certifierade och arkitekturen sätter tonen lika mycket som läget mitt i staden. Här spelar inredning, ljus, doft och ljud stor roll, lika stor roll som utmärkt service och god mat och dryck. Samtidigt står hotellets 101 rum och 202 bäddar i centrum för upplevelsen. Vi vill göra hela din vistelse minnesvärd.

Välkommen till Göteborg och Avalon Hotel.

Här kan du se alla våra hotell i Göteborg.

Kontakt

  • Telefon: +46 317 51 02 00
  • Fax: +46 317 51 02 08
  • E-post info@avalonhotel.se
  • Org. nr: 556673-2698
  • Kungstorget 9 41117 Göteborg , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss eller spårvagn

Åk till Kungsportsplatsen. Gå 50 meter till hotellet.

Från Landvetter flygplats

Flygbuss till Kungsportsplatsen. Gå 50 meter till hotellet. 

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg, telefon +46 31 65 00 00.

Om Avalon Hotel

Antal rum

101 rum - 202 bäddar

Antal konferenslokaler

2 st - den största med plats för 25 personer

Avstånd flygplats

Landvetter flygplats: 27 km, ca 26 min 

Avstånd lokaltrafik

Buss och spårvagn, Kungsportsplatsen, 50 meter
Flygbussarna, Kungsportsplatsen, 50 meter

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.