Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection® Hotel Odin Göteborg ,  Sverige

  • Läderfåtöljer i mötesrum med terrass på Clarion Collection Hotel Odin i Göteborg
  • Gym på Clarion Collection Hotel Odin

Clarion Collection® Hotel Odin

Göteborg,  Sverige

Välkommen till en pärla i funkisstil. Clarion Collection Hotel Odin ligger bara några minuters promenad från Göteborg C, Drottningtorget och Avenyn. Frukost, fika och kvällsmat är inkluderat i priset! Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Odin 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

På Clarion Collection Hotel Odin bor du i en modern miljö präglad av skandinavisk design, bara ett stenkast från Göteborg C. Moderna rum, centralt läge och vackra samlingsytor gör detta till din hotellpärla i Göteborg. Dessutom är alltid kvällsmat inkluderat i priset.

Centralt i Göteborg

Clarion Collection Hotel Odin är beläget på bekvämt gångavstånd från Centralstationen. Härifrån har du promenadavstånd till allt som centrala Göteborg har att erbjuda – Liseberg, Universeum, Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Trädgårdsföreningen, Operan, Hamnen, Nordstan och Avenyn med alla sina butiker, uteställen och restauranger.

Fika och kvällsmat är inkluderat i priset

Varje morgon kan du äta en stor och god frukost som självklart är inkluderad i rumspriset. Dessutom sätter vi fram lite Afternoon Sweets på eftermiddagen, och på kvällen kan du äta vårt eget Evening Meal här på hotellet. Allt är utan extra kostnad! Läs mer under Serviceutbud

Odins TAK

En takbar med perfekt sommarhäng ligger på 7:e våningen av Clarion Collection Hotel Odin. Över Odinsgatans takåsar tillbringas en skön eftermiddag eller kväll i en soft loungeatmosfär . Det finns ett bra urval av öl på tapp, vin, bubblor och frestelser från det lilla köket. 

Öppettider sommarvänliga dagar
Försommar: fredagar & lördagar kl.16.00 – 22.00
Mitt i sommaren: v27- 32 tis – lör, kl.16.00 - 22.00
Sensommar: fredagar & lördagar kl.16.00 – 22.00
Eventdagar & extra öppet - spana in vår Facebooksida här

Plats för umgänge

Den smakfullt inredda lobbyn, med sin mysiga öppna eld, är en naturlig samlingsplats för spontana möten. Här ligger även vår bar, där du kan beställa svalkande drycker, öl, vin, snacks och lättare maträtter. 

Konferens

Ha ditt möte hos oss! Här kan du arrangera möten och konferenser med en hänförande utsikt över takåsarna i centrala Göteborg. Vi har kapacitet för upp till 70 deltagare och erbjuder självklart god mat och dryck under ert möte eller konferens. Mer om konferensmöjligheter hos oss .

Matlagningsmöjligheter

Clarion Collection Hotel Odin är perfekt för dig som vill laga eller värma din egen mat. De flesta av hotellets rum har eget kök eller pentry. Det går utmärkt att hyra köksutrustning i receptionen mot en kostnad på 300:-. Gäster som bor fler än 5 nätter får låna köksutrustning utan extra kostnad.

Gym och motion

Hos oss kan du träna även när du är på resande fot. På bottenvåningen ligger det välutrustade och moderna gymmet Nordic Wellness Odinsgatan där du får nyttja hela gymmet och alla pass gratis när du bor hos oss!

Kunnig personal med hjärtat på rätt ställe

Centralt läge, rymliga rum och smakfull inredning i all ära, men det är den välkomnade och avslappnade atmosfären som gör att du snabbt känner sig som hemma hos oss på Clarion Collection Hotel Odin. Genuin omtanke och personligt engagemang kännetecknar alla som jobbar här. Vi tipsar gärna dig om Göteborgs pärlor, prata med oss eller Se alla våra hotell i Göteborg .

Byggnad med anor från 1930-talet

Hotel Odin byggdes ursprungligen åt biltillverkaren Ford på 1930-talet. Under åren har området runt Odinsplatsen förändrats från verkstadsområde, till ett näste för motorcykeltillverkare (i folkmun känt som ”bikestreet”), till att i dag vara en förlängning av stadskärnan. Hotel Odin invigdes 2004 och har behållit den arkitektoniska funkisprägeln i byggnaden. 

Cash free

Clarion Collection Hotel Odin är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Odinsgatan 6 41103 Göteborg , Sverige
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Buss/tåg

Nils Ericson terminalen/Göteborg Centralstation

Från Göteborg Landvetter Airport

Flygbuss till Nils Ericson terminalen. 

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg, telefon
+46 31 650 000.

Om Clarion Collection Hotel Odin

Antal rum

180 rum -  425 bäddar

Antal mötesrum

3 st - plats för upp till 70 personer 

Avstånd flygplats

Göteborg Landvetter Airport: 2, 4 mil

Avstånd lokaltrafik

Göteborg C/Nils Ericson terminalen:
150 m

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.397.009 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.