Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection® Hotel Odin Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige
  • Läderfåtöljer i mötesrum med terrass på Clarion Collection Hotel Odin i Göteborg
  • Dubbelsäng med sköna kuddar i dubbelrum superior på Clarion Collection Hotel Odin Göteborg
  • Vardagsrum med soffa och kök i superior dubbelrum på Clarion Collection Hotel Odin Göteborg

Clarion Collection® Hotel Odin

Göteborg,  Sverige

Välkommen till en pärla i funkisstil. Clarion Collection Hotel Odin ligger bara några minuters promenad från Göteborg C, Drottningtorget och Avenyn. Frukost, fika och kvällsmat är inkluderat i priset!

Clarion Collection® Hotel Odin 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4,5
1561 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

Bra Service

den 29 september 2022, , jacoblundstrom

Vi bodde på Hotellet med kunder och jag tycker att vi blev extrem bra omhändertagna av personalen. Rummen håller en bra standard och var fint städade, mycket sköna sängar, lagom temperatur i rummet, i…

Vi bodde på Hotellet med kunder och jag tycker att vi blev extrem bra omhändertagna av personalen. Rummen håller en bra standard och var fint städade, mycket sköna sängar, lagom temperatur i rummet, inga störande ljud. Frukosten har mycket bra utbud med personal som tog hand om oss på bästa sätt. Vi åt inte kvällsmaten denna gång men annars så brukar den vara bra som dessutom ingår i priset. Tack !
Läs mer
5

Bästa hotellet i Göteborg

den 12 september 2022, Sunne, Sverige, 777asat

Centralt hotell med bästa servicen. Stora och välstädade rum. God mat och frukost och ett hotell med trevlig personal! Närheten till centralstationen och centrumkärnan är avgörande! Parkering på Ullev…

Centralt hotell med bästa servicen. Stora och välstädade rum. God mat och frukost och ett hotell med trevlig personal! Närheten till centralstationen och centrumkärnan är avgörande! Parkering på Ullevi rekommenderas.

Svar från ägaren

den 13 september 2022

Bästa hotellet i Göteborg! Vi älskar denna rubrik och skall göra vårt bästa för att förtjänaden den i alla lägen. Stort TACK för det generösa betyget, känns hela vägen in i hjärtat. Önskar er en härlig start på hösten, hoppas vi ses snart igen!

Läs mer
5

Mari-Louise Karlsson från Mariestad

den 31 augusti 2022, , marilouisek2022

Mysigt hotell som ger ett lugnande intryck. Fint inrett med härliga beigebruna färger och soft belysning. Att kvällsmat ingår är bra för då slipper man gå ut för att äta, perfekt om man är en barnfami…

Mysigt hotell som ger ett lugnande intryck. Fint inrett med härliga beigebruna färger och soft belysning. Att kvällsmat ingår är bra för då slipper man gå ut för att äta, perfekt om man är en barnfamilj.

Svar från ägaren

den 1 september 2022

Mari-Louise! Hjärtat brister lite av glädje när du delar med dig. Alla kollegor hälsar och tackar. Hoppas vi ses snart igen!

Läs mer
5

Bäst i stan!

den 29 augusti 2022, , jhanse202020

Med superbra läge, garageplatser och alltid trevlig personal, så är det svårt att finna ett bättre boende i stan. Att middag på kvällen ingår är en oerhörd fördel så man slipper tänka på vad man ska ä…

Med superbra läge, garageplatser och alltid trevlig personal, så är det svårt att finna ett bättre boende i stan. Att middag på kvällen ingår är en oerhörd fördel så man slipper tänka på vad man ska äta. Å gott är det alltid!

Svar från ägaren

den 31 augusti 2022

Stort TACK för att du delar med dig, så generöst! Det gör gott för oss alla på Odin. Hoppas vi ses snart igen//Niclas

Läs mer
1

Mycket dyrt för dålig rengöring och dålig service

den 28 augusti 2022, , manders0n2019

Rummet var dammigt när vi kom. Rummet såg inte ut som på hemsidans bilder. Det verkade som om man flyttat ut de riktiga möblerna och ersatt dem med små, slitna och skitiga möbler. Det visade sig att…

Rummet var dammigt när vi kom. Rummet såg inte ut som på hemsidans bilder. Det verkade som om man flyttat ut de riktiga möblerna och ersatt dem med små, slitna och skitiga möbler. Det visade sig att hotellet inte städade om man bodde flera nätter. Det stod ingenting om det när jag bokade rummet, och jag fick ingen information om detta när jag checkade in. Det fanns heller ingen information om städning inuti rummet, där stod bara att man skulle lägga handdukarna på golvet om man ville ha dem bytta (men de blev de inte...). Man var alltså tvungen att beställa städning om man ville ha det. Trots att vi beställde städning fick vi det inte. Jag var tvungen att tala med hotellchefen för att få den städning jag beställt.

Svar från ägaren

den 31 augusti 2022

Inget gör oss mer besvikna än när vi inte lyckas med att skapa en riktigt god hotellvistelse för våra gäster. Det landade i missvisande kommunikation och vår del i den kan vi bara beklaga.

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.