Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® The Pier Göteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® The Pier

Göteborg,  Sverige

Välkommen till Clarion Hotel The Pier - Göteborgs nya hotell med ett unikt läge på Lindholmen. Upptäck hotellets flera barer, varav en av dem är på taket, relaxavdelning, konferenslokaler och missa inte hotellets kinesiska restaurang FEI!

Clarion Hotel® The Pier 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Fei är en modern, ambitiös restaurang med målsättning att bli spjutspetsen för kinesisk matkonst i norden. Det här är en ögonöppnare för den som vill njuta av en äkta kinesisk matupplevelse, långt utöver det vanliga.

Prisbelönta kockar och 3 kinesiska kök

För att skapa en autentisk kinesisk matupplevelse har ett handplockat, prisbelönat kockteam rekryterats. I köket basar köksmästaren Guowei Zhou från Shandongprovinsen i norra Kina. Tidigare erfarenhet från stora hotellkedjor som Shangri-La Hotels, Windsor och Sofitel. Menyn består av sharing-rätter från tre av Kinas åtta kök.

Det Kantonesiska köket kännetecknas av hyllningen till råvarans naturliga smak. Här jobbar man gärna med fisk- och skaldjur och varsam ångning som huvudsaklig tillagningsmetod. I kontrast står det färgsprakande Sichuanköket som är känt för intensiva smaker med dominans av chili och Sichuanpeppar. Och till sist i Zhejiang, söder om Shanghai, finns en förkärlek till risvin som ger maten en djup och sötsyrlig karaktär. Även här återfinns ofta fisk som råvara och dumplings i alla dess former.

Precis som sig bör i en kinesisk restaurang så finns svala rätter som öppnar måltiden och soppa för att bygga bron över till de varma rätterna som är måltidens höjdpunkt. Den som önskar kan dessutom avnjuta en satt 10-rätters meny, väl parad med te, Shaoxing risvin och Baijiu- en genväg rakt in i Kinas mat och dryckeskultur.

Vill du njuta av en spännande kväll på Fei?

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.