Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® City Göteborg ,  Sverige

Comfort Hotel® City

Göteborg,  Sverige

Bo granne med pulserande shoppingstråk, härliga museer och välbesökta restauranger. I hjärtat av stan hittar du Comfort Hotel City - ett urbant och prisvärt basläger för dig som vill upptäcka Göteborg.

Comfort Hotel® City 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till Comfort Hotel City! Ett prisvärt och modernt hotell nära Göteborgs sevärdheter, restauranger, shopping och Centralstation. 

Favorithotell för många

Det här är ett favorithotell för både barnfamiljer, prismedvetna affärsresenärer, idrottslag som är på resa och inte minst vännerna som vill upptäcka Göteborg. Vårt fokus är att ge dig en härlig och enkel vistelse till ett lågt pris så att du kan lägga dina pengar på annat. Shopping, mat, konserter, sport och kultur - du väljer. Hotellet ligger i ett lugnt kvarter trots det centrala läget.

Bar + reception = Barception

I hotellets lobby hittar du Barception, här kan du koppla av, njuta av god mat och dryck dygnet runt. Lobbyn är hotellets hjärta och mötesplats, här hittar du en stadsguide i form av ett klotterplank där våra Göteborgsexperter delar med sig av sina bästa tips; sevärdheter du inte får missa, aktuella händelser och events, sina personliga favoritplatser och mycket mer. I lobbyns uterum finns den mysiga lägerelden där du och dina vänner kan mötas upp på kvällen med något gott att dricka och bara njuta av eldens flammor, läsa tidningar och smälta storstadens alla intryck.

Enkelt, snyggt och centralt

Hotellet byggdes om och renoverades år 2014, alla rum håller därför mycket hög komfort och har en snygg och modern design. Rummen är välplanerade, ljusa med stora fönster, har finurliga förvaringslösningar och är välisolerade så att du sover gott om natten. 

Hos oss har du nära till det mesta, endast 200 meter till Centralstationen och 500 meter till Ullevi. Liseberg och Scandinavium ligger knappt 2 km bort och till Göteborgsoperan och Trädgårdsföreningen kan du gå på bara 5 minuter. På Comfort Hotel City har du helt enkelt nära till allt.

  • Drottninggatan 63-65 411 07 Göteborg , Sverige
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Från Göteborgs Centralstation 

Hotellet ligger ett stenkast från Göteborgs Centralstation, 200 m för att vara exakt. Från Drottningtorget går du över Kvarnbron och sedan fortsätter du rakt fram mot Drottninggatan.

Från Landvetter flygplats 

Flygbuss till Göteborgs Centralstation.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg, telefon +46 31 65 00 00.

Om Comfort Hotel City

Antal hotellrum

102 st

Avstånd till flyplats

Landvetter flygplats: 25 kilometer

Avstånd kollektivtrafik

100 m

Om Comfort Hotel©

2.564.411.001 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.