Prisvärt hotell mitt i Göteborg | Comfort Hotel Göteborg
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Göteborg Göteborg ,  Sverige

Comfort Hotel® Göteborg

Göteborg,  Sverige

Comfort Hotel Göteborg är redo att ta emot dig. Njut av våra nyrenoverade rum och passa på att besöka populära OGBG Bar & Restaurang! Vill du bo snyggt till ett schysst pris mitt i Göteborg är det här valet för dig. Vi är ett kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel® Göteborg

Välkommen till Comfort Hotel Göteborg! Hotellet hittar du mitt i centrum på Skeppsbroplatsen, granne med Göta älv och bara tio minuter från Avenyn.

Gothenburg starts here

En av Göteborgs mest berömda byggnader har de senaste åren fått en rejäl makeover. Med 289 nyrenoverade hotellrum, frukostmatsal, lobby, gym med bastu och OGBG Bar & Restaurang, tillför vi något helt unikt till Göteborgs hotellutbud. Med stans bästa utsikt över Göta älv är Comfort Hotel Göteborg en perfekt bas för dig som vill upptäcka Göteborg. Hotellet ligger mitt i stan med bara 10 minuters promenad från Göteborgs Centralstation, mysiga Haga samt shopping- och nöjesstråk. Ett stenkast från oss finner du Stena Lines Danmarksterminal samt Göteborgsoperan och vår närmaste granne - Casino Cosmopol.

We´re CASH FREE!

Comfort Hotel Göteborg är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Asiatiska smaker och en härlig miljö

Älskar du asiatisk mat, färska råvaror och härliga drinkar? I så fall får du inte missa ett besök i OGBG Bar & Restaurang där vi hyllar det Ostasiatiska köket. Vi tillagar smakrika och i huvudsak dessutom hälsosamma rätter och vi har inspirerats street food som serveras i länder som Vietnam, Kambodja, Kina, Thailand och Malaysia. Det mesta är lagat på lokala- & ekologiska råvaror och du serveras i vår mysiga restaurang vid sidan av vår lobby. 

It`s gonna be good

Vi vill erbjuda dig Göteborgs modernaste och smartaste hotell, därför har vi renoverat och byggt om. Allt för att du ska känna att du ankommer till ett riktigt snyggt hotell. Förutom fina rum har vi även fem mötesrum, en härlig innergård och TaKeT - vår fantastiska takterrass som vi har öppen under sommarmånaderna. Du hör ju! Vad väntar du på? Besök oss på din nästa Göteborgs-tripp eller ha jobbevent eller kanske 30-årsfesten? 

Det här får du hos oss

På Comfort Hotel Göteborg surfar du självklart gratis och du startar dagen med en stor frukostbuffé. På söndagar serveras frukosten ända till klockan 12.00 och om du önskar behöver du inte checka ut förrän vid 18.00 om kapacitet finns. Kom ihåg att kolla med oss i receptionen vid incheckning om det är möjligt med sen utcheckning. I lobbyn kan du lyssna på schysst musik och i OGBG Bar & Restaurang njuter du av spännande smaker. Nytt för i år är några helt nya samarbetspartners som bara ligger ett stenkast ifrån oss; Maritiman, GöteborgsOperan och Strömma. Prata med receptionen så hjälper vi till att boka biljetter eller svara på dina frågor. Se hela vårt serviceutbud här!

Vill du veta mer?

Här hittar du mer info om hotellet, parkering, handikappvänliga rum och annat som är bra att veta.

Här kan du se alla våra hotell i Göteborg.

Kontakt

  • Skeppsbroplatsen 1 411 21 Göteborg , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Buss till hållplats Stenpiren

Från Göteborgs Centralstation

Buss: 60, Express Röd, Express Blå och Spårvagn: 1 & 9.
(OBS! Under perioden 18 juni till 1 oktober går inga spårvagnar till och från Stenpiren pga byggnationen av Västlänken. Bussar och färjor går som vanligt och bussarna går med förtätad turlista.)

Promenad 800 meter till hotellet eller buss/spårvagn från centralstationen till hållplats Stenpiren.  

Från Landvetter flygplats 

Flygbuss till Göteborgs Centralstation. Byt till buss 60, Express Röd, Express Blå eller spårvagn 1 eller 9 till hållplats Stenpiren. Det tar ca 30 minuter med buss. Med taxi tar resan ca 20-25 minutter.
(OBS! Under perioden 18 juni till 1 oktober går inga spårvagnar till och från Stenpiren pga byggnationen av Västlänken. Bussar och färjor går som vanligt och bussarna går med förtätad turlista.)

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg, telefon +46 31 65 00 00.

Om Comfort Hotel Göteborg

Antal hotellrum

289 st  

Konferenslokaler

Älvsutsikten: 12 personer, med tillgång till takterass 
Göteborg och Kanton: 40 – 88 personer
2 sviter för 8 personer 
Kontakta oss för mer information!

Avstånd flygplats

Göteborg Landvetter Airport: 27 kilometer 

Avstånd lokaltrafik

Hållplats Stenpiren: 60 meter
Göteborgs Centralstation: 800 meter 

Om Comfort Hotel©

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.550.353.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.