Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg Göteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Konferens-, relax- och nöjeshotellet Quality Hotel Panorama är beläget i centrala Göteborg nära Liseberg, Chalmers, Svenska Mässan och Avenyn. Härifrån har du gångavstånd till Göteborgs breda kultur- och nöjesutbud. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Panorama, Göteborg 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Vi på Quality Hotel Panorama vill att pauserna ska ge er avkoppling och påfyllning av nödvändig energi. Därför satsar vi på mat och dryck av goda råvaror. Vi erbjuder både frukost, lunch, middag och fika för våra konferensgäster. Och för att locka fram barnasinnet så kan du äta så mycket mjukglass och popcorn du vill!

Dagpaket

Det skall vara enkelt och lite smartare att konferera hos oss så för att underlätta har vi satt samman några uppskattade konferenspaket. Här ingår förmiddagsfika, konferenslunch, eftermiddagsfika och lokal. Pris från 595 SEK per person exkl moms, baserat på konferens för 10 personer.

Helpension

Kontakta oss för bästa pris.

Pauser

För- och eftermiddagsfika serveras i vår ljusa lobby där det både finns plats för mingel och för att sträcka på benen. Under era pauser har ni också tillgång till vår Quality Break-buffé där vi bjuder på mjukglass och popcorn.

Lunch

Konferenslunchen serveras i vår restaurang Brasserie P på plan 1.

Middag

Vi erbjuder våra konferenssällskap att äta en god middag tillsammans i vår restaurang, Brasserie P För större sällskap kan vi även ordna en enskild matsal. Som middagsalternativ går det att välja mellan buffé, val ur vår à la carte-meny, eller en flerrätters meny. Vår köksmästare sätter gärna ihop ett menyförslag som passar era middagsönskemål.

Mingel

Quality Hotel Panorama har stor erfarenhet av att arrangera olika typer av mingel och vickningar, med eller utan uppträdande och teman. Mingel och andra arrangemang kan anordnas i restaurangen eller i vår konferenslobby. Vi ordnar gärna underhållning eller dryckesprovning i samband med ert mingel/middag. Läs mer om att anordna event hos oss. 

Ladda ner

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
+46 31 767 70 50 eller via
conference.q.panorama@choice.se.

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.562.364.000 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.