Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ The Weaver Mölndal ,  Sverige

Quality Hotel™ The Weaver

Mölndal,  Sverige

Strax söder om Göteborg centrum, i Mölndal, hittar du Quality Hotel The Weaver! Det storslagna hotellet som består av 21 magiska våningar fyllda med 370 hotellrum, restaurang, bar, gym samt en stor konferens- och kongressanläggning.

Quality Hotel™ The Weaver 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

På Quality Hotel The Weaver får du alltid en bra start på dagen. Av inget mindre än vår stora och sunda frukostbuffé, där vi serverar ett urval av ekologiska produkter. En riktig hotellfrukost som självklart ingår i priset för din övernattning.

Öppettider

Måndag - fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - söndag: 07:00 - 10:30

Parkering

Det finns ett parkeringshus bakom hotellet. Platserna kan inte förbokas. Betalning sker med mynt, kort eller via apparna Parkering Göteborg och EasyPark.

Priser:

Personbil 7 kr/timme
Laddplats för elbil 25 kr/timme
Observera att parkeringshuset är stängt mellan kl 19.00-06.00 samt helger för utökad säkerhet. För att komma in under dessa tider får ni en kod från receptionen.

Gym

Gör dig själv en tjänst, besök hotellets moderna gym. Här hittar du fria vikter, maskiner och självklart bra musik i högtalarna.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Petite X

Om du skulle bli sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i Petite X. Välkommen!

Wifi

Hos oss har du tillgång till gratis, snabbt och trådlöst nätverk. Överallt på hela hotellet.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.