Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg Göteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg

Göteborg,  Sverige

Strax intill Göta Älv i stadsdelen Majorna hittar du Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg. I närheten av hotellet hittar du välbevarade gamla bebyggelser och mysiga krogar, allt i en avslappnad atmosfär. Välkommen!

Quality Hotel™ Waterfront, Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Quality Hotel Waterfront är platsen att besöka med familj och vänner, för att slappna av eller mötas i arbetet. Hotellet har 151 stora hotellrum, sviter, konferenslokaler, festvåning, restaurang, bar, uteservering med magisk utsikt samt en wellness-avdelning med gym, bubbelpool, ångbad och bastu. Det finns gott om parkeringsplatser utomhus och i varmgarage till en låg avgift. Goda kommunikationer till centrum med spårvagn, buss eller båt.

Stora konferenslokaler

Med erfarenhet, kunskap och ett genuint intresse för människor skräddarsyr vi såväl stora som små möten i Göteborg. Den rogivande och spännande miljön ger konferensen en extra dimension och skapar bra förutsättningar för kreativa möten. Våra elva konferenslokaler har alla utsikt över Göta älv. Från några kan man dessutom blicka ut över öppet hav. Storlek och funktion varierar på möteslokalerna, så oavsett storlek på grupp kommer Quality Hotel Waterfront vara det perfekta stället för din nästa konferens.

Mat och dryck

På Quality Hotel Waterfront startar du alltid dagen med en stor frukostbuffé fylld med närodlade råvaror. På hotellets restaurang kan du avnjuta en god middag och en magnifik utsikt över Älvsborgsbron och öppet hav. Här möts internationella gäster och göteborgare för att äta en smakrik måltid eller för att bjuda till storslagna fester. Restaurangen erbjuder vällagade rätter inom ett stort prisspann. Här finns plats för 200 gäster och festvåningen kan ta emot grupper på upp till 100 personer.

Gym och wellness

Behöver du en avkopplande stund kan du besöka vår relaxavdelning. Här kan du njuta av en varm jacuzzi, ångbad och en härlig bastu. Du har även tillgång till hotellets gym när du bor på Quality Hotel Waterfront.

Cash free

Quality Hotel Waterfront är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Kontakt

  • Adolf Edelsvärds gata 10 41451 Göteborg , Sverige
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Mer info

Hitta till hotellet

Med spårvagn, buss eller båt

Med spårvagnslinje 3 eller 9 åker du till hållplatsen Vagnhallen Majorna. Med buss åker du med linje 20 eller 90 till hållplatsen Klippan. Väljer du att åka båt går båten till Klippans färjeläge.

Från Göteborg Landvetter Airport

Från Landvetter flygplats går flygbussen in till Nils Ericsson terminalen (Göteborg C) på 30 min.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg +46 31 65 00 00

Om Quality Hotel Waterfront

Antal hotellrum

151 st

Antal konferenslokaler

11 st

Avstånd flygplats

3 mil, ca 30 min med bil

Avstånd lokaltrafik

400 meter

Quality Hotel™

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.