Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

Se alla hotell i Haninge, Sverige
  • Superior dubbelrum med dubbelsäng, soffa, gul vägg och sittgrupp på Quality Hotel Winn Haninge
  • Standard dubbelrum med dubbelsäng med kuddar och täcke på Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Naturnära Quality Hotel™ Winn, Haninge är Sveriges mest tillgängliga hotell. 20 min söder om Stockholm med 126 rum och 15 konferenslokaler – ett konferenshotell tillgängligt för alla.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4,5
233 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
5
Renlighet
2

Ok hotell

den 23 april 2022, Stockholm, Sverige, Lukas3e

Testade hotellet för Nordic Choice hade en kampanj. Hade hund med mig. Blev lite fundersam, när de ringer strax efter kl. 18 och frågar om jag kommer att komma. Då har jag lämnat mitt kreditkort vid…

Testade hotellet för Nordic Choice hade en kampanj. Hade hund med mig. Blev lite fundersam, när de ringer strax efter kl. 18 och frågar om jag kommer att komma. Då har jag lämnat mitt kreditkort vid bokning för garanti. Aldrig varit med om att man gjort så. Incheckning gick relativt snabbt. Inte super välkomnade, ingen direkt info om hotellet. Mer än att var väldigt mycket folk i restaurangen och att det , underförstått är fullt, du kan inte äta där. Ingen recognition för man var guldmedlem. Även då fick man inte sina förmåner, ingen dricka ingen uppgradring. Uppgradring kan bero på jag hade hund och de bara har standardrum som hundrum eller så var det fullbokat, vad vet jag. Tyvärr fick jag en liten läcka i taket i badrummet. Där tog personalen bra hand om. Jag beslöt att stanna i rummet. Var väldigt liten läcka, jag fick en liten kompensation, så det var helt ok. Beställde sen en sallad i baren och tog ner till rummet och den var helt ok. Frukosten var mycket bra måste jag säga, där får de plus för. Annars rummet var rent, helt ok storlek. Söngen var ok. Läget på hotellet var ok. Nära till pendeltåg. Andra sidan spåret finns det ett friluftsområde, så går bra och promenera om man har hund.

Svar från ägaren

den 24 april 2022

Tusen tack för din återkoppling! Det stämmer att vi hade fullbokat denna dagen och anledningen till att vi ringde dig var för att stämma av att du skulle nyttja rummet då vi hade gäster på väntlista för rum, det var en service från vår sida, vi ber om ursäkt om det störde dig. Det stämmer också att vi inte kunde uppgradera dig då du hade bokat ett hundrum och vi inte har andra kategorier att uppgradera till just gällande dessa. Jag hoppas dock du uppskattade hundskål samt filt till din pälskling som fanns på rummet. I vår restaurang är dessvärre inte hundar välkomna, men det går bra att ha med sig hunden i lobbyn om man vill äta där. Vad roligt att ni hittade Rudans friluftsområde, ett fantastiskt område både för träning och promenader och att du uppskattade vår frukost. Som guldmedlem inom Nordic Choice får du numera din restaurangkupong i appen och om du har svårt att ladda ner den så är det bara att säga till så hjälper vi dig med det. Återigen, tack för återkoppling och välkommen tillbaka vid annat tillfälle.

Läs mer
5

Grattisresan

den 17 april 2022, Falun, Sverige, Kenneth N

Bra hotell med bra personal. God frukost och go mat på kvällen även om det var jättestora portioner. EEtt par bredvid oss tog först en förrätt o sa sen att hade man vetat att förrätten var så stor ha…

Bra hotell med bra personal. God frukost och go mat på kvällen även om det var jättestora portioner. EEtt par bredvid oss tog först en förrätt o sa sen att hade man vetat att förrätten var så stor hade vi aldrig beställt en rätt till..
Läs mer
5

Mycket trevligt hotell.

den 10 april 2022, , ACL20222023

Mycket trevlig inredning/miljö. Bra frukostbuffé som innehöll det mesta. Bra service av personalen och mycket sköna sängar. Läget med närhet till pendelstationen är också en fördel. Bra med kylskåp på…

Mycket trevlig inredning/miljö. Bra frukostbuffé som innehöll det mesta. Bra service av personalen och mycket sköna sängar. Läget med närhet till pendelstationen är också en fördel. Bra med kylskåp på rummet.

Svar från ägaren

den 11 april 2022

Tusen tack för dina fina ord! Vi är så glada att du var nöjd med din vistelse hos oss och vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss inom snar framtid!

Läs mer
5

Alltid bra hotell

den 21 mars 2022, Köping, Sverige, 778annmarief

Hotellet är alltid rent och snyggt, frukosten har allt man vill ha och kvalitén är bra på allt. Rummen är smakfullt inredda, sängarna bra och sängkläderna sköna, med olika mjuka/hårdare kuddar att väl…

Hotellet är alltid rent och snyggt, frukosten har allt man vill ha och kvalitén är bra på allt. Rummen är smakfullt inredda, sängarna bra och sängkläderna sköna, med olika mjuka/hårdare kuddar att välja på. Rekommenderar detta hotell.

Svar från ägaren

den 3 april 2022

Tusen tack för dina fina ord! Varmt välkommen tillbaka till oss!

Läs mer
5

Mycket bra hotell

den 7 februari 2022, Sarpsborg, Norge, bettan612022

Rent och fräscht hotell, trevlig personal, mycket sköna sängar, ren och fräsch bastu och relaxavdelning, mycket god frukost, bra med parkering utanför, nära allmänna kommunikationer. Kommer garantera…

Rent och fräscht hotell, trevlig personal, mycket sköna sängar, ren och fräsch bastu och relaxavdelning, mycket god frukost, bra med parkering utanför, nära allmänna kommunikationer. Kommer garanterat tillbaka, hade absolut ingenting att klaga på.

Svar från ägaren

den 25 februari 2022

Tusen tack för dina fina ord och vi är verkligen glada över att du trivdes hos oss! Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka i framtiden!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.