Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

Se alla hotell i Haninge, Sverige
  • Superior dubbelrum med dubbelsäng, soffa, gul vägg och sittgrupp på Quality Hotel Winn Haninge
  • Standard dubbelrum med dubbelsäng med kuddar och täcke på Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Naturnära Quality Hotel™ Winn, Haninge är Sveriges mest tillgängliga hotell. 20 min söder om Stockholm med 126 rum och 15 konferenslokaler – ett konferenshotell tillgängligt för alla.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4,5
242 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
5
Renlighet
5

Hotell med skön atmosfär

den 13 november 2022, , tuaandersen

Mysigt hotell med mycket trevlig personal och skön atmosfär. Toppenfrukost och sköna sängar. Inget att klaga på, men skulle uppskatta vattenkokare och kaffe på rummet samt möjlighet att sätta tv:n på…

Mysigt hotell med mycket trevlig personal och skön atmosfär. Toppenfrukost och sköna sängar. Inget att klaga på, men skulle uppskatta vattenkokare och kaffe på rummet samt möjlighet att sätta tv:n på timer.

Svar från ägaren

den 21 november 2022

Tusen tack för dina fina ord och din härliga recension av vårt hotell! Extra roligt att du uppskattar både vår frukost och våra sängar! Vattenkokare har vi på våra Superiorrum och vill du ha det i ditt rum vid nästa vistelse, bara meddela oss så ställer vi in det åt dig. Inom kort kommer vi byta tvsystem och då kommer din önskning gällande timer att infrias. Varmt välkommen tillbaka!

Läs mer
5

Underbart!

den 19 september 2022, Jönköping, Sverige, Johanna B

Stort fint rum nr 620. Underbar frukost. Nära till buss och pendel. Billig parkering precis utanför. Det är bara 2 saker vi saknade: Chromecast till tvn och kuddarna borde vara utan dun. Helt underbar…

Stort fint rum nr 620. Underbar frukost. Nära till buss och pendel. Billig parkering precis utanför. Det är bara 2 saker vi saknade: Chromecast till tvn och kuddarna borde vara utan dun. Helt underbart hotell med go personal! Kommer tillbaks!

Svar från ägaren

den 22 september 2022

Tack för din återkoppling! Vi är så glada att ni trivdes hos oss! Dunfria kuddar kan vi orda till er vid ert nästa besök, bara meddela innan ankomst så byter vi dessa. Dessvärre har vi inte Chromecast hos oss för tillfället. Varmt välkomna tillbaka till oss!

Läs mer
2

Ej småbarnsvänligt

den 4 september 2022, , Y2149WQannap

Vi hade bokat familjerum för två vuxna och två barn (3 år, 10 mån). Vid incheck frågar vi om vattenkokare och får veta att de har 1 men att den är utlånad. Efter lite funderingar och lösningsfokuserad…

Vi hade bokat familjerum för två vuxna och två barn (3 år, 10 mån). Vid incheck frågar vi om vattenkokare och får veta att de har 1 men att den är utlånad. Efter lite funderingar och lösningsfokuserad personal får vi låna en termos från köket så vi slipper ta hissen till receptionen mitt i natten för att ordna vatten till välling. Barnvagnen fick inte plats i rummet. Den fick stå framför dörren, hade det börjat brinna och varit rök hade vi inte haft en chans att ta oss ut. Bäddsoffan satt inte ihop. Helt plötsligt delade den på sig och man for ner på golvet. Vi hade valt att inte betala extra för att få in en spjälsäng till yngsta barnet och tur var det för den hade inte fått plats. Utifrån att vi bokat ett familjerum för fyra personer på ett fyrstjärnigt hotell blev vi väldigt besvikna. Vattenkokare ska vara standard, kylskåp/minibar för att förvara barnmat ska vara standard och rummen måste vara utformade så att barnvagn kan medtas utan att det ska vara farligt ur säkerhetssynpunkt. Ett fyrstjärnigt hotell ska inte ta extra betalt för att ställa in en spjälsäng och extrasöngen/bäddsoffan måste sitta ihop. Ett glas prosecco i baren kostar mer än 100kr glaset vilket är löjeväckande. Hotellet har dock en väldigt bra frukostbuffé och trevlig personal.

Svar från ägaren

den 22 september 2022

Tusen tack för att du tagit dig tid att ge oss din feedback! Vi har inte vattenkokare som standard på våra rum, men vi ställer mer än gärna in det vid behov, dock kan det vara bra att meddela i förväg att ni önskar detta så vi garanterat kan lösa det för er. Det var inte bra att bäddsoffan inte satt ihop, så ska det ju självklart inte vara. Dock borde den inte varit utbäddad då ni hade bokat mer än en extrabädd. Vad gäller er barnvagn så kan det bli trångt i rummet om denna är stor, vi har ett bagagerum i entrevåningen där barnvagnen mer än gärna kan stå säkert under natten så den inte ska blockera dörren. Er säkerhet är av yttersta vikt för oss! Våra priser i baren är inte högre än hos övriga restauranger i omgivningen och 100:- för ett glas vin/cava är fullt rimligt i dagens prisläge. Vad glad jag blir att ni uppskattade vår frukost och vår lösningsorienterade personal, de är guld värda! Varmt välkomna tillbaka till oss!

Läs mer
4

Riktigt bra hotell!

den 3 augusti 2022, Gävle, Sverige, StorTomas

Jag hyrde ett dubbelrum vilket var generöst tilltaget i storlek. Rent och fräscht, professionell och korrekt personal. När jag hade bråkat en stund med temperatur och fläktinställningen, gjorde den s…

Jag hyrde ett dubbelrum vilket var generöst tilltaget i storlek. Rent och fräscht, professionell och korrekt personal. När jag hade bråkat en stund med temperatur och fläktinställningen, gjorde den som jag ville och den levererade härlig kyla. Frukosten var rejäl utan att något fattades samt att det var gott om utrymme för den som ville sitta avskilt. Hotellets läge utanför Storstockholm gör att det är värt omvägen dit! Rekommenderas!

Svar från ägaren

den 5 augusti 2022

Tusen tack för dina fina ord! Vi önskar dig en fortsatt trevlig sommar och varmt välkommen tillbaka vid annat tillfälle!

Läs mer
5

Midsommar

den 27 juni 2022, , elisabethgullberg53

Fantastiskt bra hotell. Underbar personal. Sköna sängar. Svalt och friskt rum. God och riklig frukost. Bra parkering. Nära till pendeltåget. Nära till köpcentrum. Rent och snyggt överallt. Allt var br…

Fantastiskt bra hotell. Underbar personal. Sköna sängar. Svalt och friskt rum. God och riklig frukost. Bra parkering. Nära till pendeltåget. Nära till köpcentrum. Rent och snyggt överallt. Allt var bra inget att klaga på.

Svar från ägaren

den 28 juni 2022

Tusen tack för dina fina ord och återkoppling! Varmt välkommen tillbaka vid annat tillfälle!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.