Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

Se alla hotell i Haninge, Sverige
  • Superior dubbelrum med dubbelsäng, soffa, gul vägg och sittgrupp på Quality Hotel Winn Haninge
  • Standard dubbelrum med dubbelsäng med kuddar och täcke på Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Naturnära, nyrenoverade Quality Hotel Winn, Haninge är Sveriges mest tillgängliga hotell. 20 min söder om Stockholm med 126 rum och 15 konferenslokaler – ett konferenshotell tillgängligt för alla.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4,5
221 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
5
Renlighet
4

A/C och stor TV på rummet

den 29 juni 2021, , engjohan

Fint familjerum med ac på rummet och en stor vändbar tv som var perfekt under fotbolls-EM. Det fanns även en kyl som vi inte använde. Fräscht rum o toalett. Minus att dubbelsängen var delad. Jättetrev…

Fint familjerum med ac på rummet och en stor vändbar tv som var perfekt under fotbolls-EM. Det fanns även en kyl som vi inte använde. Fräscht rum o toalett. Minus att dubbelsängen var delad. Jättetrevlig personal. Frukostbuffén innehöll ett standard frukostsortiment med kanske ett plus. Obevakad parkering fanns precis utanför hotellet och till en rimlig kostnad.
Läs mer
5

Så trevligt hotell

den 18 januari 2021, Köping, Sverige, 778annmarief

Har bott här rätt många gånger nu, läget passar oss bra. Väldigt trevlig och tillmötesgående personal, rena och bra rum med sköna sängar, och en smaklig frukostbuffé. Ett extra plus för att även hunda…

Har bott här rätt många gånger nu, läget passar oss bra. Väldigt trevlig och tillmötesgående personal, rena och bra rum med sköna sängar, och en smaklig frukostbuffé. Ett extra plus för att även hundar är välkomna.

Svar från ägaren

den 19 januari 2021

Hej! Vad glad jag blir att ni uppskattar våra härliga medarbetare, utan dem vore vi ingenting. Vi är också glada att ni tar med era "pälsklingar" till oss. Varmt välkomna tillbaka till oss!

Läs mer
3

Trevlig personal men dålig restaurang

den 17 januari 2021, Chiang Mai, Thailand, 431magnusk

Fräscht och trevlig hotel. Trevlig personal men middagen en besvikelse, löjligt små portioner. Vi beställde en ryggbiff med pommes och bea samt ceasarsallad. Man behöver inte snåla bara för man inte h…

Fräscht och trevlig hotel. Trevlig personal men middagen en besvikelse, löjligt små portioner. Vi beställde en ryggbiff med pommes och bea samt ceasarsallad. Man behöver inte snåla bara för man inte har många gäster! Hade middagen varit bättre hade ni fått en 4 i betyg.

Svar från ägaren

den 19 januari 2021

Hej! Vad tråkigt att höra att du upplevde våra portioner som små i restaurangen. Vår ambition är så klart att alla ska lämna vår restaurang mätta och belåtna och vi hoppas få välkomna er till oss vid ett annat tillfälle och att vi då ska kunna göra dig nöjd. Varmt välkommen åter!

Läs mer
5

Fantastisk upplevelse

den 8 november 2020, , TrollUppleva456

En pärla! Super mysig inredning, "cosy" stämning med ovanliga lampor och smakfulla detaljer. Jätte nöjd med rummet och frukost i ekologisk anda. Samt Brasserie där vi åt på kvällen. Inte minst omtänk…

En pärla! Super mysig inredning, "cosy" stämning med ovanliga lampor och smakfulla detaljer. Jätte nöjd med rummet och frukost i ekologisk anda. Samt Brasserie där vi åt på kvällen. Inte minst omtänksam personal.

Svar från ägaren

den 16 november 2020

Hej! Vad härligt att du har hittat till oss och att du njöt av vår underbara atmosfär, något vi är extra stolta över! Så klart är vi också super-stolta över vår omtänksamma personal, de är det viktigaste vi har! Varmt välkommen tillbaka till oss!

Läs mer
4

Fantastiskt fin utsikt från konferensen

den 10 oktober 2020, Ekerö, Sverige, JonnaBarbra

Trevligt hotell med gott om parkeringsmöjligheter (runt 100 kr för en heldag). Fin utsikt från konferensen. Moderna konferensrum där vi dessvärre hade en irriterande och hindrande stolpe i mitten. Två…

Trevligt hotell med gott om parkeringsmöjligheter (runt 100 kr för en heldag). Fin utsikt från konferensen. Moderna konferensrum där vi dessvärre hade en irriterande och hindrande stolpe i mitten. Två projektorer dock som visade bildspelet på två ställen i lokalen. Lokalen var nog två rum som slagits ihop för att få ett större rum. Ett lite mindre konferensrum ”Fyran” hade fin utsikt mot vattnet. Trevliga ”övriga ytor” med gott om sittgrupper. Fri tillgång till glass och popcorn. Maten var sisådär. Ärtsoppa med fläsk och pannkakor som tyvärr var hårda till efterrätt. Serviceminded personal i både konferens och restaurang. Ett plus för hotellets mycket goda Corona-tänk: Förre platser vid borden, gott om handsprit och tallriksservering.

Svar från ägaren

den 16 november 2020

Hej! Tusen tack för din recension och att du trivdes hos oss. Ni satt, precis som du skriver, i en konferenssal som går att dela och pga att pelaren är bärande kan vi inte ta bort den. Vi kan dock hålla med om att det är irriterande. Varmt välkommen till oss i framtiden och då hoppas vi att Corona är ett minne blott!

Läs mer

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.409.006 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.