Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

Se alla hotell i Haninge, Sverige
  • Superior dubbelrum med dubbelsäng, soffa, gul vägg och sittgrupp på Quality Hotel Winn Haninge
  • Standard dubbelrum med dubbelsäng med kuddar och täcke på Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Naturnära Quality Hotel™ Winn, Haninge är Sveriges mest tillgängliga hotell. 20 min söder om Stockholm med 126 rum och 15 konferenslokaler – ett konferenshotell tillgängligt för alla.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4,5
238 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
5
Renlighet
4

Riktigt bra hotell!

den 3 augusti 2022, Gävle, Sverige, StorTomas

Jag hyrde ett dubbelrum vilket var generöst tilltaget i storlek. Rent och fräscht, professionell och korrekt personal. När jag hade bråkat en stund med temperatur och fläktinställningen, gjorde den s…

Jag hyrde ett dubbelrum vilket var generöst tilltaget i storlek. Rent och fräscht, professionell och korrekt personal. När jag hade bråkat en stund med temperatur och fläktinställningen, gjorde den som jag ville och den levererade härlig kyla. Frukosten var rejäl utan att något fattades samt att det var gott om utrymme för den som ville sitta avskilt. Hotellets läge utanför Storstockholm gör att det är värt omvägen dit! Rekommenderas!

Svar från ägaren

den 5 augusti 2022

Tusen tack för dina fina ord! Vi önskar dig en fortsatt trevlig sommar och varmt välkommen tillbaka vid annat tillfälle!

Läs mer
5

Midsommar

den 27 juni 2022, , elisabethgullberg53

Fantastiskt bra hotell. Underbar personal. Sköna sängar. Svalt och friskt rum. God och riklig frukost. Bra parkering. Nära till pendeltåget. Nära till köpcentrum. Rent och snyggt överallt. Allt var br…

Fantastiskt bra hotell. Underbar personal. Sköna sängar. Svalt och friskt rum. God och riklig frukost. Bra parkering. Nära till pendeltåget. Nära till köpcentrum. Rent och snyggt överallt. Allt var bra inget att klaga på.

Svar från ägaren

den 28 juni 2022

Tusen tack för dina fina ord och återkoppling! Varmt välkommen tillbaka vid annat tillfälle!

Läs mer
4

Trevligt och bra hotell

den 22 juni 2022, , andreashofer

Fräscht hotell som jag gärna återkommer till. Bra rum och närheten till Ruda Naturreservat var toppen för en promenad efter en lång dag på jobbet. Frukost var bra, önskar dock lite mer frukt och gröns…

Fräscht hotell som jag gärna återkommer till. Bra rum och närheten till Ruda Naturreservat var toppen för en promenad efter en lång dag på jobbet. Frukost var bra, önskar dock lite mer frukt och grönsaker nästa gång.

Svar från ägaren

den 28 juni 2022

Tusen tack för din feedback och dina fina ord! Vi blir lite extra glada när vi hör att du hittat fina naturområdet Rudan, en riktig oas! Varmt välkommen tillbaka!

Läs mer
4

Bra hotell med parkeringsmöjligheter och gång avstånd till tog och Centrum.

den 5 juni 2022, Sverige, yesbox19

Snyggt hotell med bra parkering trots att det byggs i närheten informerade personalen vänligt att man kunde störas utav det men märkte ingenting utav det. Cleant och bra hotell med mycket bra frukost…

Snyggt hotell med bra parkering trots att det byggs i närheten informerade personalen vänligt att man kunde störas utav det men märkte ingenting utav det. Cleant och bra hotell med mycket bra frukost och lunch. I närheten finns flera restauranger om man vill äta lunch eller middag på annat ställe. Stora fina ytor inne på hotellet mkt bra konferens lokaler. Dock ett minus att hotellet verkar missat att ställa in alla dörrstängare i korridorerna så när personer passerar slår det in till rummen eller när någon stänger sin dörr till rummet.

Svar från ägaren

den 8 juni 2022

Tusen tack för att du tagit dig tid att ge oss feedback på din vistelse! Vi är otroligt glada över att du trivdes hos oss! Det är tråkigt att du stördes av dörrar som slår igen. Vi hoppas få hälsa dig välkommen till oss vid ett annat tillfälle!

Läs mer
2

Ok hotell

den 23 april 2022, Stockholm, Sverige, Lukas3e

Testade hotellet för Nordic Choice hade en kampanj. Hade hund med mig. Blev lite fundersam, när de ringer strax efter kl. 18 och frågar om jag kommer att komma. Då har jag lämnat mitt kreditkort vid…

Testade hotellet för Nordic Choice hade en kampanj. Hade hund med mig. Blev lite fundersam, när de ringer strax efter kl. 18 och frågar om jag kommer att komma. Då har jag lämnat mitt kreditkort vid bokning för garanti. Aldrig varit med om att man gjort så. Incheckning gick relativt snabbt. Inte super välkomnade, ingen direkt info om hotellet. Mer än att var väldigt mycket folk i restaurangen och att det , underförstått är fullt, du kan inte äta där. Ingen recognition för man var guldmedlem. Även då fick man inte sina förmåner, ingen dricka ingen uppgradring. Uppgradring kan bero på jag hade hund och de bara har standardrum som hundrum eller så var det fullbokat, vad vet jag. Tyvärr fick jag en liten läcka i taket i badrummet. Där tog personalen bra hand om. Jag beslöt att stanna i rummet. Var väldigt liten läcka, jag fick en liten kompensation, så det var helt ok. Beställde sen en sallad i baren och tog ner till rummet och den var helt ok. Frukosten var mycket bra måste jag säga, där får de plus för. Annars rummet var rent, helt ok storlek. Söngen var ok. Läget på hotellet var ok. Nära till pendeltåg. Andra sidan spåret finns det ett friluftsområde, så går bra och promenera om man har hund.

Svar från ägaren

den 24 april 2022

Tusen tack för din återkoppling! Det stämmer att vi hade fullbokat denna dagen och anledningen till att vi ringde dig var för att stämma av att du skulle nyttja rummet då vi hade gäster på väntlista för rum, det var en service från vår sida, vi ber om ursäkt om det störde dig. Det stämmer också att vi inte kunde uppgradera dig då du hade bokat ett hundrum och vi inte har andra kategorier att uppgradera till just gällande dessa. Jag hoppas dock du uppskattade hundskål samt filt till din pälskling som fanns på rummet. I vår restaurang är dessvärre inte hundar välkomna, men det går bra att ha med sig hunden i lobbyn om man vill äta där. Vad roligt att ni hittade Rudans friluftsområde, ett fantastiskt område både för träning och promenader och att du uppskattade vår frukost. Som guldmedlem inom Nordic Choice får du numera din restaurangkupong i appen och om du har svårt att ladda ner den så är det bara att säga till så hjälper vi dig med det. Återigen, tack för återkoppling och välkommen tillbaka vid annat tillfälle.

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.