Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

Se alla hotell i Haninge, Sverige
  • Superior dubbelrum med dubbelsäng, soffa, gul vägg och sittgrupp på Quality Hotel Winn Haninge
  • Standard dubbelrum med dubbelsäng med kuddar och täcke på Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Naturnära Quality Hotel™ Winn, Haninge är Sveriges mest tillgängliga hotell. 20 min söder om Stockholm med 126 rum och 15 konferenslokaler – ett konferenshotell tillgängligt för alla.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4,5
245 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
5
Renlighet
4

Fint, bra service men dyr mat

den 13 februari 2023, Falkenberg, Sverige, jeanettesahlsten

Trevlig personal. Fantastiskt att vara välkommen med hund! Fint friluftsområde på andra sidan tunnelbanan/tåget. Bra rum men något varmt. Kan vara en hel del stoj och stök i foajén/restaurangen på kv…

Trevlig personal. Fantastiskt att vara välkommen med hund! Fint friluftsområde på andra sidan tunnelbanan/tåget. Bra rum men något varmt. Kan vara en hel del stoj och stök i foajén/restaurangen på kvällen på fredagar och lördagar. Men hyfsat ostört i rummen. Dyrt i restaurangen.

Svar från ägaren

den 27 februari 2023

Tusen tack för din recension och dina fina ord. Vi önskar dig och hund varmt välkommen tillbaka till oss i framtiden!

Läs mer
4

Mysigt hotell med jättebra frukost!

den 22 januari 2023, Stockholm, Sverige, Excursion61933198404

Jättemysigt hotell. Fick vänta lite i receptionen på att bli betjänad men inte så farligt. Så fin lobby! Rummet var bra. Maten på Brasserie X var toppklass! Även hotellfrukosten var toppen med mycket…

Jättemysigt hotell. Fick vänta lite i receptionen på att bli betjänad men inte så farligt. Så fin lobby! Rummet var bra. Maten på Brasserie X var toppklass! Även hotellfrukosten var toppen med mycket att välja på. Lite synd att det inte fanns gym på hotellet utan att man då måste till Nordic Wellness.

Svar från ägaren

den 23 januari 2023

Tusen tack för dina fina ord, de värmer verkligen! Extra roligt att du uppskattar både vår restaurang och frukost! Hoppas vi får hälsa dig välkommen till oss snart igen!

Läs mer
5

Rekommenderar

den 20 december 2022, , AnnelieS122

Trevligt bemötande direkt vid ankomsten. Fräscht och fint rum. Sköna sängar. Rent. Fräscht badrum. Bra värme i rummet. Tyst. Frukostbuffén var i topp! Fint bemötande när vi checkade ut. Trevlig, g…

Trevligt bemötande direkt vid ankomsten. Fräscht och fint rum. Sköna sängar. Rent. Fräscht badrum. Bra värme i rummet. Tyst. Frukostbuffén var i topp! Fint bemötande när vi checkade ut. Trevlig, glad och serviceinriktad personal. Mysiga utrymmen där man kunde sitta och bara vara.

Svar från ägaren

den 20 december 2022

Tusen tack för dina fina ord och extra glad blir jag över att du uppskattade våra fina medarbetare. Varmt välkommen tillbaka vid annat tillfälle!

Läs mer
5

Hotell med skön atmosfär

den 13 november 2022, , tuaandersen

Mysigt hotell med mycket trevlig personal och skön atmosfär. Toppenfrukost och sköna sängar. Inget att klaga på, men skulle uppskatta vattenkokare och kaffe på rummet samt möjlighet att sätta tv:n på…

Mysigt hotell med mycket trevlig personal och skön atmosfär. Toppenfrukost och sköna sängar. Inget att klaga på, men skulle uppskatta vattenkokare och kaffe på rummet samt möjlighet att sätta tv:n på timer.

Svar från ägaren

den 21 november 2022

Tusen tack för dina fina ord och din härliga recension av vårt hotell! Extra roligt att du uppskattar både vår frukost och våra sängar! Vattenkokare har vi på våra Superiorrum och vill du ha det i ditt rum vid nästa vistelse, bara meddela oss så ställer vi in det åt dig. Inom kort kommer vi byta tvsystem och då kommer din önskning gällande timer att infrias. Varmt välkommen tillbaka!

Läs mer
5

Underbart!

den 19 september 2022, Jönköping, Sverige, Johanna B

Stort fint rum nr 620. Underbar frukost. Nära till buss och pendel. Billig parkering precis utanför. Det är bara 2 saker vi saknade: Chromecast till tvn och kuddarna borde vara utan dun. Helt underbar…

Stort fint rum nr 620. Underbar frukost. Nära till buss och pendel. Billig parkering precis utanför. Det är bara 2 saker vi saknade: Chromecast till tvn och kuddarna borde vara utan dun. Helt underbart hotell med go personal! Kommer tillbaks!

Svar från ägaren

den 22 september 2022

Tack för din återkoppling! Vi är så glada att ni trivdes hos oss! Dunfria kuddar kan vi orda till er vid ert nästa besök, bara meddela innan ankomst så byter vi dessa. Dessvärre har vi inte Chromecast hos oss för tillfället. Varmt välkomna tillbaka till oss!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.