Fira ett sprakande nyår med oss här på Clarion Grand Hotel i Helsinborg! Checka in på ett av våra härliga rum och gör er redo inför kvällen.
Detta året har vi lyxat till det rejält och tagit fram det allra bästa till er.
Njut av vår nyårssupé i restaurang Kitchen & Table med spännande smaker samt tillhörande dryckespaket. Menyn i år är en fantastiskt lyxig 6-rätters middag komponerad av vår kökschef Martin Gjertz och vinpaketet är signerat Håkan Nilsson.
Our Spectacular Menu:
Start Off Right
- Ankleverterrin, sauternesgelé
- Löjrom, Smetana, picklad lök
- Friterat ostron, aioli
- Ostron au naturell
Something To Tickle Your Taste Buds
- Pilgrimsmousseline, krassekräm
First Dish
- Kingcrab, chorizo, chili, vårlök
Second Dish
- Svampfylld ravioli, tryffelbuljong, parmesan
Third Dish
- Smörstekt hummer, laxrom, citronpärlor, wakamesallad, tomatgnocchi
Fourth Dish
- Oxfilé, pommes Anna, smörstekta kantareller, tryffelsky
The Cheese
- Lokala ostar, fröknäcke, marmelad
Saving The Best For Last
- Friterad donut, chokladkaka, päronkompott, hallonsorbet, myntagranité
I dryckesväg startar vi med fördrink och naturligtvis ingår bubblande dryck till skålen vid 12-slaget. Under middagen kommer ni även få njuta av en vinmeny som gifter sig med smakerna av middagen. Kvällen bjuder även på underhållning och dans.
Checka in och sov gott på våra stora, puffiga kuddar. Nästa morgon dukar vi upp en härlig frukostbuffé som serveras ända fram till kl. 12.00. Det har aldrig funnits ett bättre läge för en sovmorgon. På Nyårsdagen är det extra generös utcheckning fram till kl. 15.00. Visst är det bra?
Önskar ni avboka ert rum gäller det 2 veckor i förväg, förbetalning krävs. Önskar ni lägga till boende dagen efter eller innan har vi specialpriser på detta, kontakta oss så berättar vi mer.