Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Boka cykelsemester i Helsingborg!

Boka din cykelsemester i Skåne! Med vårt cykelpaket kan du utforska Nordvästra Skåne på cykel och samtidigt bo bekvämt, centralt & nära havet.

  • Gäller för boendeperiod:

    22 apr 2021 - 31 okt 2021

  • Kan bokas:

    4 feb 2021 - 30 sep 2021

Priser

828 kr/person i dubbelrum

Med vårt cykelpaket kan du utforska Nordvästra Skåne på cykel och samtidigt bo bekvämt, centralt & nära havet.

Spendera din semester på cykel och upptäck Nordvästra Skåne..

Njut av utsikt över hav och skånska slätter medan du tar dig till smultronställen som Ven, Sofiero, Mölle, Söderåsens Nationalpark och andra vackra platser som regionen har att erbjuda. Cykla genom gröna bokskogar, vinstockar och trädgårdar för kungligheter. Stanna till vid någon av alla mysiga gårdsbutiker, restauranger och fik som finns i närheten. Koppla sedan av på hotellet med ett avslappnande bad i poolen, en god middag eller en drink i rooftop bar med utsikt över Öresund.

I cykelpaketet ingår en natt för två, ljuvlig hotellfrukost och 7 växlad citybike med korg inkl cykelhjälm. För att göra det så smidigt som möjligt för dig leverar vi cykeln i hotellobbyn och du lämnar nyckeln till oss när du cyklat färdigt.

Lägg till för:

Touringcykel 24 vx: 100 sek
Elcykel city 7 vx: 120 sek
Elcykel touring 8 vx: 180 sek

3-rätters middag 495 sek
Pris per person 828 SEK (del i dubbelrum)

På visithelsingborg.com/se-gora/cykla/ hittar ni cykelrundor för alla, från 2-5 mil med olika fokus. I Helsingborg startar också Kattegattleden och Sydkustleden för den som gillar att cykla längre turer.

Vi är ett cykelcertifierat hotell vilket innebär tryggt förvar av cykel möjlighet till avspolning, cykelpump och vattenpåfyllning. Det finns också tillgång till cykelverkstad och uthyrning av tillbehör 100 meter från hotellet.

Information om Covid-19:

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner om Covid-19. Vi har extrainsatta städrutiner på hotellrum och allmänna ytor. All personal med gästkontakt bär munskydd och uppmanas att stanna hemma vid minsta symptom. Handsprit finns synligt och tillgängligt i de allmänna ytorna för alla. Frukostbuffén har tydliga markeringar i golvet för att alla ska kunna hålla avstånd, tängerna byts ut varje halvtimme. Extra sittplatser finns vid eventuell hög beläggning på hotellet. 

 

I paketet ingår:

  • Övernattning för 2 personer
  • Himmelsk frukostbuffé
  • Cykelhyra 1 dygn
Villkor

Erbjudandet gäller i mån av plats, ett visst antal rum och ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter.

Till förfrågan
2.564.413.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.