Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Sea U Helsingborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Sea U

Helsingborg,  Sverige

Clarion Hotel Sea U är beläget precis vid havet i Helsingborg. Ett hotell med design, mat, dryck och stämning som ni aldrig upplevt det förr. Välkomna!

Clarion Hotel® Sea U 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Hotel Sea U har perfekt läge i hjärtat av Helsingborg bara några få steg från stadskärnan, centralstationen och stadens nöjesliv. Du välkomnas till en miljö i exklusiv skandinavisk design som passar utmärkt för weekend, konferens så väl som nöje. Med flera barer, restauranger, en takbar, utomhuspool, ett gym och ett parkeringsgarage har hotellet allt du behöver nära till hands. 

Pulserande, internationellt och lyxigt

Få en känsla av weekend hela veckan och njut av en drink i vår rooftop bar, med magisk utsikt över havet, ta ett dopp i takpoolen eller ät en bit mat i vår Japansk-Peruanska restaurang AMA Nikkei Restaurant, där lokala råvaror blandas med internationella smaker. Hos oss är alla välkomna. I vårt Living Room kan du både umgås med dina vänner och möta nya människor. Med havet, strandpromenaden, city, kontinenten och nöjesstället The Tivoli som närmaste grannar sitter du alltid på första parkett.

Nyår på Sea U

Fira nyår på Clarion Hotel® Sea U i Helsingborg. New Year at Sea U är något utöver det vanliga där du har första parkett ut mot den glittrande nyårshimlen. Välj mellan tre exklusiva nyårspaket - läs mer här I och med de nya direktiven som träder i kraft den 1 december så måste alla som vill komma till oss på nyårssupé visa upp ett giltigt vaccinationsbevis tillsammans med legitimation. Avbokningsregler finns angivna i bekräftelsemailet som du fått vid bokningstillfället.

Julbord på Sea U

I december välkomnar vi dig till ett lyxigt julbord i klassisk Clarion-anda. I paketet ingår en fyrarättersmiddag, dryckespaket samt underhållning i form av bland annat musik och trolleri av välkända namn. Ta med dig partnern eller kompisen för ett julfirande av högsta klass! Läs mer och boka bord härI och med de nya direktiven som träder i kraft den 1 december så måste alla som vill komma till oss på julsupé visa upp ett giltigt vaccinationsbevis tillsammans med legitimation. Avbokningsregler finns angivna i bekräftelsemailet som du fått vid bokningstillfället.

AMA Nikkei Restaurant

AMA är inspirerat av Nikkeiköket, där hyllas mixen mellan japanska och peruanska smaker i en modern miljö precis intill havet i centrala Helsingborg. Upplev exotiska rätter med lokala, nordiska & hållbara ingredienser som tillsammans bjuder på en spännande upplevelse. Måndagar till fredagar kan du även njuta av dagens lunch på AMA Nikkei Restaurant.
Läs mer om AMA Nikkei Restaurant här

Rooftop Bar

På 8:e våningen hittar du vår Rooftop Bar. En grönskande urban garden som vid varmare väder expanderar med en stor rooftop terrass. Med utsikt över sundet kan du dricka hantverkscoktails, umgås men vänner och äta lättare mat från barmenyn. Rooftop Bar är öppen för alla i mån av plats. Vid fint väder är alltid terrassen öppen.
Här hittar du öppettider
Här ser du meny & bokar du bord

Pool

Vår sköna outdoor dipping pool är uppvärmd. Under den kallare delen av året till 37 grader, till sommaren lite svalare. Här kan du bada och slappna av i en vacker omgivning. Behöver du morgonrock och tofflor? Det finns att hyra i receptionen!
Läs mer om vår pool och priser här

Livingroom Bar

Livingroom Bar är precis som det låter vårt vardagsrum och en pulserande plats där det är liv och rörelse från morgon till kväll. Här kan du slå dig ner i sköna soffor eller bekväma sittgrupper. Du kan ha ditt kontor här och gå direkt in på AW'n. En sak är säkert, på eftermiddagen höjs musiken och stämingen lika så! Fredagar och lördagar har vi en DJ som spelar och stämningen är på topp. I och med de nya direktiven som träder i kraft den 1 december så kan man behöva visa upp ett giltigt vaccinationspass för att komma in i Livingroom på helgkvällar samt vid event.
Se öppettider här

Raw Yoga at Sea U

Koppla av på resan och boka in ett yogapass hos Raw Yoga. Där erbjuds ett brett utbud av yogaklasser som passar alla. Håll utkik i vår kalender efter speciella yogaevent. Yogastudion ligger i våra lokaler med ingång till höger om receptionen eller via Kungsgatan.
Läs mer om yogastudion här

Gallery Sea U

I hotellets stora luftiga lobby kommer du att kunna njuta av konst & foto i världsklass!
Just nu hittar du Baletto av Viktoria Qvarforth i galleriet. 

Helsingborgs största hotell

Clarion Hotel Sea U är Helsingborgs allra största hotell. Vilket i och för sig inte är så konstigt, hotellet har 250 hotellrum och en kongresshall som rymmer hela 1250 personer.

Kontakt

  • Kungsgatan 1 252 21 Helsingborg , Sverige
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Om Clarion Hotel Sea U

Antal hotellrum

250 hotellrum, 500 bäddar

Avstånd flygplats

35 km till Ängelholm Helsingborg Flygplats
30 minuter med bil eller taxi

96 km till Copenhagen Airport
ca 60 minuter med tåg

Avstånd lokaltrafik

450 m till Helsingborgs Centralstation
5 minuters gång

Översiktsplan

Om Clarion Hotel®

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.