Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Sea U Helsingborg ,  Sverige

Se alla hotell i Helsingborg, Sverige

Clarion Hotel® Sea U

Helsingborg,  Sverige

Clarion Hotel Sea U är beläget precis vid havet i Helsingborg. Ett hotell med design, mat, dryck och stämning som ni aldrig upplevt det förr. Välkomna!

Clarion Hotel® Sea U 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
  UngDrive Academy x Clarion Sea U

  I Helsingborg växer näringslivet och företagandet frodas som aldrig förr. Vi på Clarion Hotel ® Sea U vill se fortsatt utveckling och det är viktigt för oss att stadens ungdomar, oavsett bakgrund, får möjligheten att förverkliga sina kreativa företagsdrömmar. Som en del av vårt We Care-arbete har Clarion Hotel® Sea U därför varit en samarbetspartner till den inspirerande verksamheten UngDrive Academy och deras projekt under sommaren 2021. 

  UngDrive Academy är en verksamhet som brinner för att ungdomar i hela landet ska få möjligheten att konkretisera sina kreativa idéer och ta klivet ut i näringslivet. Företagsutbildningen som hålls under sommarlovet ger ungdomar möjligheten till personlig utveckling och stöd från erfarna coacher. Under programmets gång utmanas deltagarna att tänka utanför boxen med stöd från både coacher och andra deltagare. Sommarens projekt gav 60 ungdomar möjligheten att testa sina vingar i en trygg miljö och uppskattningen var stor. Enligt utvärderingen av UngDrive Academy lyckades man få 82% av deltagarna att känna sig modigare, 80% att bli mer självständiga samt minska rädslan för att misslyckas för 83% av de deltagande ungdomarna. 

  Vi ser tillbaka på detta samarbete med värme och är enormt stolta över att ha varit en del av ett projekt som givit ungdomar verktygen att förverkliga sina idéer, samt inspirerat dem att ta klivet och bli en verklig del av Helsingborgs frodande näringsliv. 

   

  Få upp till 25% rabatt!

  Nej tack!

  Försök igen

  Få upp till 25% rabatt!
  Tack för att du anmälde dig!

  Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

  2.564.412.004 26
  Bokningskod

  Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

  Spara

  Bokningskod måste anges

  Valt rum

  rum Ta bort rum

  Lägg till rum
  Bokningskoden är tillagd

  Din bokningskod har lagts till.

  Please note

  Are you sure you want to change language?

  Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.