Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Sea U Helsingborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Sea U

Helsingborg,  Sverige

Clarion Hotel Sea U är beläget precis vid havet i Helsingborg. Ett hotell med design, mat, dryck och stämning som ni aldrig upplevt det förr. Välkomna!

Clarion Hotel® Sea U 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
The Living Room - Dining & Bar

Clarion Hotel Sea U är en levande mötesplats där konst, arkitektur och design samsas med event, mingel, god mat och dryck. Välkommen till hjärtat och pulsen av hotellet: The Living Room - Dining & Bar.

Intill receptionen välkomnas du in till The Living Room, en vibrerande mötesplats för alla tillfällen. Här kan du slå dig ner med en rykande kopp kaffe, äta en god bit mat, låta dig inspireras av människor som går förbi, ta ett möte och sedan fortsätta kvällen med drinkar. Många spenderar sina dagar här som sitt andra kontor.

À la Carte

Living Room är en plats där du kan slå dig ner med vänner alla dagar i veckan för att äta, dricka och njuta av sällskap, musik och skön stämning. Maten är lagad på närproducerade och nordiska råvaror. Du kan förvänta dig moderna klassiker och perfekt tilltugg till AWn.

Lunch

Njut av en god lunch i mysiga The Living Room på Sea U i Helsingborg. Vi erbjuder en vällagad lunch baserad på nordiska råvaror. En blandning mellan nya kreationer och gamla svenska klassiker.

Drinks & DJ (25-årsgräns)

På kvällen byter The Living Room kostym och blir en pulserande mötesplats med AW, DJ, drinkar och härlig stämning. Ta med dig vännerna och njut av det The Living Room har ett erbjuda.

After Work

Samla vännerna och kollegorna på en AW hos oss på Clarion Sea U. Njut av platbreads to share och dryck i Living Room. Vår huspianist Per Waldemarson sitter vid flygeln!Torsdagar 17-20

Uteservering

Slå dig ner utomhus och njut av mat och dryck, vår uteservering har utsikt över hamnen där man kan njuta av att se sundsbåtar och vimmel.

Meny

För aktuell meny kontakta oss på cl.seau@choice.se, så skickar vi den till dig!

Boka bord

Lunch i Living Room

Boka bord

Living Room - Dining & Bar

Boka bord

Drinks & DJ (25-årsgräns)

Boka drinkbord

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.