Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Vox Hotel Jönköping ,  Sverige

Vox Hotel

Jönköping,  Sverige

Vox Hotel är så mycket mer än ett hotell. Med bästa läge i centrala Jönköping kan du bo, äta, träna, jobba och mingla i en kreativ miljö. Passar lika bra oavsett om du är här på jobb, semester eller bara vill njuta lite extra av livet för en stund.

Vox Hotel 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Börja dagen på bästa möjliga sätt! Vår ljuvliga frukostbuffé innehåller bland annat närproducerade charkuterier, ostar, grönsaker och frukter och färska frallor. Självklart är även du som inte är hotellgäst också välkommen, frukostpriset då är 165 kr.

Öppettider

Måndag - fredag 06.00 - 09.30
Lördag - söndag 07.00 - 11.00

Gym

Vårt gym på sjätte våningen med utsikt över Vättern är öppet dygnet runt. Här finns löpband, roddmaskin, crosstrainer, pilatesbollar, tyngder, kettlebells, yogamattor och styrkemmaskin. Något för alla med andra ord, så ta med träningskläderna!

Öppettider

Dygnet runt

Tvättservice

Vill du resa med mindre bagage? Behöver du tvätta upp något eller bara fräscha upp resegarderoben när du bor hos oss? Vox Hotel har samarbete med en lokal kemtvätt.

Express Checkout

Trött på att stå i kö när det är dags att checka ut från hotellet? Anmäl dig för Express Checkout redan vid ankomst så kan du enkelt lämna din nyckel i någon av våra utcheckningsstationer när det är dags att lämna hotellet. Och du - det är garanterat ingen kö.

Wifi

Gratis wifi med enkel uppkoppling, inget lösenord behövs. Smart och enkelt. Gästdatorer finns ej, däremot finns skärmar i loungen om du vill koppla in din dator.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.