Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Icehotel Jukkasjarvi ,  Sverige

Icehotel

Jukkasjarvi,  Sverige

Icehotel, ett hotell och konstutställning helt skapat av is från Torne älv, som varje år återuppstår i en helt ny skepnad. Upplev den arktiska naturen, magiska sviter, iskonst och norrsken. Välkommen! Foto: Asaf Kliger

Icehotel 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Kaamos superiorrum Max 2 personer

Läs mer
Kaamos Superior rum är 28 kvm stora, har två enkelsängar, ett skrivbord och en sittgrupp med en fåtölj och ett mindre soffbord. Basen i rummet utgörs av vitlaserad träpanel på väggarna och harmoniska nyanser i vitt, brunt och mörkgrått, och de naturliga materialen kombineras med ett individuellt konsttryck ovanför sängen. Hallen och det kaklade badrummet har uppvärmda stengolv och själva rummet har trägolv. Rummen är belägna i enplanshus av trä, hand i hand med Jukkasjärvis traditionella stil, med gröna tak där arktiska blommor växer fritt under sommaren. I varje hus finns sex eller åtta rum. Alla rum har två stora fönster från golv till tak, som låter dagsljuset flöda in i rummet och ger er utsikt över vilt växande granar och björkar.
 • Rökning ej tillåten
 • Superiorrum
 • Badrumsartiklar
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Nordic Cottage Max 4 personer

Läs mer
Våra nordiska stugor är rymliga på sina 33 kvm, har två sovrum, kylskåp, mikrovågsugn och en enklare lounge – perfekt för familjen eller en grupp med vänner. Inredningen är harmonisk och klassiskt skandinavisk med vitlaserade träpaneler på väggarna, detaljer av björk, uppvärmda klinkergolv och naturliga nyanser i grått, vitt och brunt. Det ena sovrummet har en dubbelsäng och det andra har en våningssäng. De nordiska stugorna är gjorda av trä och ligger längs en smal gångväg, bara ett par minuters promenad från huvudreceptionen, Icehotel, shopen och restaurangen.
 • Rökning ej tillåten
 • Våningssäng
 • Tillgänglighetsanpassat rum
 • Kylskåp
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Ice Room Max 2 personer

Läs mer
Alla våra isrum har en klassisk och enkel design och är skapade av en utvald designer eller designteam. Rummen har en temperatur mellan –5 och –8 °C. Sängen har en tjock madrass som vilar på en trästomme. Sängarna är täckta av renskinn och ovanpå detta en varm sovsäck som du sover gott i och som håller dig varm hela natten. Istället för dörrar har rummen draperier som ger dig och ditt sällskap avskildhet. Finns som dubbel, trippel eller fyrbäddsrum. Isrummen har inga egna badrum, bor du här får du istället tillgång till omklädningsrum, toalett och bastu i en uppvärmd del av hotellet.
 • Rökning ej tillåten
 • Standardrum
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Kaamos twinrum Max 2 personer

Läs mer
Kaamos twinrum är 28 kvm stora och har en dubbelsäng bestående av två enkelsängar. Rummen är inredda med ett skrivbord och en sittgrupp med två fåtöljer och ett mindre soffbord. Basen i rummet utgörs av vitlaserad träpanel på väggarna och harmoniska nyanser i vitt, brunt och mörkgrått, och vissa rum har detaljer i accentfärger som grönt och rött. Hallen och det kaklade badrummet har uppvärmda stengolv. Rummen är belägna i enplanshus av trä, hand i hand med Jukkasjärvis traditionella stil, med gröna tak där arktiska blommor växer fritt under sommaren. I varje hus finns sex eller åtta rum. Alla rum har två stora fönster från golv till tak, som låter dagsljuset flöda in i rummet och ger er utsikt över vilt växande granar och björkar.
 • Rökning ej tillåten
 • Standardrum
 • Badrumsartiklar
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Arctic Cottage Max 3 personer

Läs mer
Våra arktiska stugor är enkla, bekväma och har en rustik känsla med furupanel på väggarna, klinkergolv och detaljer av björk. Stugorna är 33 kvm stora, har två sovrum och är inredda i klassisk skandinavisk stil. I ena sovrummet hittar du en bekväm dubbelsäng (160 cm bred), och i det andra sovrummet en enkelsäng. I stugan finns även ett litet vardagsrum, kyl, mikrovågsugn och badrum med dusch. Stugorna är belägna längs en gångväg mellan Icehotel, huvudreceptionen och shopen – allt på ett par minuters gångavstånd.
 • Rökning ej tillåten
 • Kylskåp
 • Frukost ingår
Se priser och tillgänglighet

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.397.009 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.