Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection® Hotel Drott Karlstad ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Drott

Karlstad,  Sverige

På Clarion Collection Hotel Drott bor du i en historisk byggnad präglad av jugendstilen, 50 meter från Karlstads centralstation och mitt i staden. För dig som önskar står kvällsmat framdukad varje kväll utan extra kostnad.

Clarion Collection® Hotel Drott 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
  • Vinglas, soffa och fåtölj i restaurang på Clarion Collection Hotel Drott

I anslutning till hotellet ligger Drott Bar, en populär oas som är mer än bara en bar. Här kan du hålla enklare affärsmöten i sköna fåtöljer, avsluta dagen med en after work eller njut av smårätter med inspiration från hela världen.

En naturlig mötesplats

Drott Bar är en naturlig mötesplats i Karlstad. Här kan du alltid få något gott att äta eller dricka. Vi är kända för vår personliga service och vår populära räkssmörgås, men har även mycket annat spännande på menyn. Vi erbjuder även catering.

Teaterpaket

Passa på att gå på opera eller teater ett stenkast från hotellet och ät gott på Drott Bar i samband med föreställningen! Vi kan ofta erbjuda paketpris på biljett och middag. Kontakta oss för mer information om vilka möjligheter som finns under din vistelse.

After Work

Finns det något bättre sätt att avsluta arbetsveckan på och starta helgen än på vår after work? Klockan 16.00 - 19.00 varje fredag har vi bra erbjudanden i Drott Bar. Vi bjuder på popcorn och för er som vill ha något mer går det utmärkt att beställa från vår tapas meny.

Frunch

Varje lördag serverar vi en förlängd lyxig frukost och lättare lunch med caféstämning. Du finner fräsch och lättare mat som till exempel soppa, sallader, vegetariska och veganska alternativ - bland annat pulled oumph. Frossa i bakverk, grilla din egen levainmacka med klassiska tillbehör eller fyll din egen bowl. Mer info hittar du här

Öppettider

Måndag - fredag: Från 16.00
Lördag: Från 11.30

Vi har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

2.564.411.001 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.