Information om Coronavirus

Läs om hur vi som hotellkedja agerar i samband med covid-19 och vad som gäller för om- och avbokningar här

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection® Hotel Plaza Karlstad ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Plaza

Karlstad,  Sverige

Välkommen till Clarion Collection Hotel Plaza, ett modernt fullservicehotell i Karlstad. En varm och välkomnande mötesplats med passionerad personal och service i fokus. 139 hotellrum, 9 mötesrum och relaxavdelning. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Plaza 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Clarion Hotel Plaza inspirerar till kreativa möten i anpassade lokaler för att du ska få en konferens skräddarsydd efter dina önskemål.

Konferens i centrala Karlstad

När ni ska anordna en konferens i Karlstad står vi på Clarion Hotel Plaza till ert förfogande med ett personligt bemötande och skön atmosfär. Vi vet att en konferens är så mycket mer än bara rätt teknik, fräscha lokaler och ett professionellt genomfört arrangemang.

Inspirerande mötesplatser

Vi vill, precis som för våra övernattande gäster, skapa inspirerande mötesplatser även för våra konferensgäster. Med vår passion för service gör vi allt för att ni ska få ut det mesta av era upplevelser oavsett om det handlar om en stor konferens, ett mindre styrelsemöte eller ett snabbt affärsmöte för två.

Konferenslokaler och mötesrum

Hos oss konfererar man i en kreativ miljö med en atmosfär utöver det vanliga. Hotellet erbjuder 11 konferenslokaler, allt från större lokaler under takåsarna till mindre lokaler med stuckatur och kristallkronor. Mer information om konferenslokalerna finns här.

Mat och dryck

Vi vet hur viktig mat och dryck är på en konferens, inte minns för att hålla koncentrationen och humöret uppe en hel dag, utan också för helhetsupplevelsen. Vi har gjort det enkelt. Ni väljer själva hur era dagpaket ska sys ihop: Basic, Some Extra eller Let’s Go Crazy.

Aktiviteter

Gör er nästa konferens extra minnesvärd och stärk teamkänslan i gruppen genom att boka till någon av våra konferensaktiviteter. Vad sägs om eventet Filmgala, där ni efter ett riktigt lyxigt galamottagande vid ankomsten vidare under proffsig ledning får testa på att skapa era egna kortfilmer. Vågar ni prova Körslaget där ni, precis som i tv-programmet med samma namn, delas in i grupper och leds av entusiasmerande körledare inför och under ert uppträdande. För de något mer blygsamma kan vi rekommendera En värmländsk middag där ni mellan rätterna får besök av olika karaktärer, som på sina egna sätt visar prov på äkta värmländsk "stöllighet". Lite tokigheter och roligheter med andra ord. Sommartid finns också möjlighet att njuta av en båttur längs Klarälven och se en annan del av Karlstad. En härlig upplevelse med mat och dryck. I eventet Ett magiskt Plaza väcker Karlstads egen Hampus Hedström magin till liv med en toppklassig scenshow med stand up magic och trollerimingel. Skratt och förundran garanteras!

Event

Kickoff, after work, mingel, bröllopsmiddag eller utställning? Vi har lång erfarenhet av att anordna event – små som stora.

 

Boka konferensrum

Du vet väl att du kan göra en sökning och skicka en förfrågan direkt på vår konferensbokningssida?

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information, vägledning och offert på
+46 54 100 200 eller via reservations.plaza@choice.se

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.392.009 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.