Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad Kristianstad ,  Sverige

Se alla hotell i Kristianstad, Sverige

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad

Kristianstad,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Grand Kristianstad - konferenshotellet som ligger beläget i Kristianstad, nära nöjen och sevärdheter. Hotellet erbjuder gym, restaurang med bar samt konferensmöjligheter för upp till 110 personer.

Quality Hotel™ Grand, Kristianstad 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Julen på Quality Hotel Grand Kristianstad

- äntligen en jul tillsammans igen

Efter en väldigt lång och oviss tid kan vi äntligen lägga det bakom oss. Vi ser fram emot att åter igen kunna erbjuda en varm och traditionell jul där du kan umgås, äta gott och skratta tillammans. Börja dagen men en stor julinspirerad frukostbuffé där ni sitter avskilt och i vår restaurang. Upptagna på kvällen? Vi ordnar en mindre julbuffé till lunchen istället. Njut av vårt julbord med glöggmingel, kalla och varma traditionsenliga rätter inklusive gottebord, kaffe & te.

Julbord  (min antal 25 pers)

Serveras från den 26 november - 17 december till ett pris av 495:-/pp ink. moms. Julbordet består av kalla och varma traditionsenliga rätter samt gottebord, glöggmingel, kaffe och te. Dryckespaket från 260:-/pp (2 öl/vin samt 1 snaps).

Julbordslunch (min antal 25 pers)

Serveras från den 26 november - 17 december i vår matsal alt. i separat lokal till ett pris av 295:-/pp ink. moms. Buffén består av ett nedkortat julbord med både kalla och varma rätter, gottebord och glögg/kaffe/te.

Julfrukost (min antal 20 pers, 07.30-09.00)

Serveras från 26 november - 17 december i vår restaurang och matsal till ett pris av 195:-/pp ink. moms. Julfrukosten består av hela vår ordinarie frukostbuffé med tillägg av utvalda favoriter från julbordet. 

Har du redan frågor, önskar boka eller bara vill prata lite så kan du alltid kontakta hotellet på 044-284800 eller q.grand.kristianstad@choice.se

Boka julbord här

Hör av dig via e-post q.grand.kristianstad@choice.se eller telefon: 044-28 48 00, så hjälper vi dig med bokningen av ditt perfekta julbord!

Fler skånska julbord

Julbord på över 100 destinationer

Från norr till söder och för alla prisklasser – Se vårt stora utbud av julbord & julshower här!

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.