Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Ekoxen Linköping ,  Sverige

Quality Hotel™ Ekoxen

Linköping,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Ekoxen – vackert beläget i centrala Linköping, granne med parken Trädgårdsföreningen. Här har du nära till allt! Hotellet passar perfekt för både konferensgäster och familjer.

Quality Hotel™ Ekoxen 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Quality Hotel Ekoxen prioriterar mat och dryck högt. Vi har en trevlig à la carte restaurang, bar och festvåning på hotellet.

Matsalen

På entréplan ligger vår Matsal. Här serveras varje morgon vår goda och sunda frukostbuffé med ett urval av ekologiska produkter. Här kan du äta äggröra, kokta ägg, prinskorv, bacon, korv, bröd, fil, flingor och mycket annat.  Det är även här våra konferensgäster och större grupper serveras sin förbeställda lunch eller middag.

Brasserie X

Hotellets restaurang Brasserie X är en populär mötesplats både för våra gäster och för linköpingsborna. Tanken är att man vid ett besök i vårt Brasserie ska få en totalupplevelse som är svår att återskapa hemma. Brasserie X skall vara en plats där du känner dig hemma, vare sig du är på en date, affärsmiddag eller bara vill njuta av det goda livet. I vårt Brasserie möter nordiska råvaror fransk inspiration till fröjd för både gommen och ögat.

Bar X

I anslutning till receptionen ligger Bar X. Här kan du njuta av en caffe latte eller en drink, ha informella möten eller ta en avslappnad after work med kollegorna. Håll utkik i vår kalender för arrangerade after works och andra event.

Q-Zone

Välkommen till vår Q-Zone, den självklara mötesplatsen på hotellet där våra gäster samlas och har roligt tillsammans, oavsett ålder. Utmana varandra på en omgång Shuffleboard, ta en öl och se vad som visas på TV:n eller varför inte lära känna dina kollegor ännu bättre med våra samtalskort FuelBox som innehåller över 100 roliga frågor i olika kategorier. Vi har shuffleboard, utan kostnad och puckarna hämtas ut i baren eller receptionen. Q-Zone ligger i Bar X, så ni är alltid varmt välkomna att varva aktiviteterna med något gott att dricka och äta.

Uteservering

I anslutning till Brasserie X finns vår trevliga uteservering som under sommarmånaderna öppnas upp mot Trädgårdsföreningen. Här kan man då njuta av mat och dryck och vila blicken ut mot grönskan.

Miljö- och kvalitetspolicy

Vi arbetar med miljö- (ISO 14001), kvalitets-, säkerhets- och brandriktlinjer enligt Nordic Choice Hotels säkerhetsstandard - allt för att gäster och personal ska känna sig trygga hos oss.

Boka bord

Boka bord online eller kontakta oss direkt för mer information om Brasserie X.

Telefon: +46 13 25 26 00
E-post: 

Frukost

Välkomna att avnjuta en väl tilltagen frukostbuffé!

Måndag - fredag: 06.30- 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Under perioden  24/12 - 8/1  är frukosten öppen 07.00-10.00 varje dag.

Lunch - Brasserie X

Måndag - Fredag 11.30 - 13.30


Avvikande öppetider

20/12-8/1: STÄNGT

Á la carte - Brasserie X

Vår A la Carte-restaurang och uteservering har öppet 

Måndag - Torsdag: 17.30 - 21.00
Fredag - Lördag: 17.00 - 22.00

Avvikande öppettider

20/12-8/1: STÄNGT


 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn och öppettider under
sommarperioden samt. storhelger.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.