Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Ekoxen Linköping ,  Sverige

Quality Hotel™ Ekoxen

Linköping,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Ekoxen – vackert beläget i centrala Linköping, granne med parken Trädgårdsföreningen. Här har du nära till allt! Hotellet passar perfekt för både konferensgäster och familjer.

Quality Hotel™ Ekoxen 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Frukosten är dagens viktigaste mål, och bor du på Quality Hotel Ekoxen ingår alltid en välfylld frukostbuffé med näringsrika och ekologiska alternativ i rumspriset. Även du som inte bor hos oss är hjärtligt välkommen att avnjuta vår frukostbuffé. Du kommer inte att lämna vår matsal hungrig - här finns något för alla!

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 9.30
Lördag - söndag: 06.30 - 10.30
Storhelger samt röda dagar 06.30 - 10.30

Våra restauranger och faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och vissa storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Gym

Vårt gym är fullt utrustat med maskiner för både kondition och styrka såsom löpband, fria vikter och kombimaskiner. Gymmet är kostnadsfritt för alla våra hotellgäster. Vill du hellre träna utomhus finns många bra löpspår i närheten av hotellet. För den promenadsugne har vi gåstavar till utlåning.

Parkering

I vårt garage kan ni parkera till en kostnad av 150 SEK/dygn. Antalet platser är begränsat och kan ej förbokas. Om du stannar fler nätter kan vi inte garantera plats om bilen lämnar garaget under dagen. Det finns flera kommunala parkeringar runt hotellet om garaget är fullt.

Tvättservice

Vi erbjuder tvättservice måndag-fredag. Lämna in din tvätt innan kl. 09.00 så får du tillbaka den kl. 15.00 samma dag. För mer information och priser, kontakta oss i receptionen.

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet. Välj nätverket QualityGuest och du är online. Enklare kan det knappast bli.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän! Hos oss på Quality Hotel Ekoxen är husdjur välkomna mot en avgift på 250 SEK per vistelse. Glöm inte att säga till vid bokning så vi kan ta hand om er på bästa sätt!

 • Checka ut snabbt med Express Checkout på Quality Hotel

Express Checkout

Mer tid till annat! Om du anmäler dig för Express Checkout vid ankomst kan du enkelt lämna din nyckel i vår Express Checkout-låda när det är dags att lämna hotellet.

Lounge 24

Om du skulle bli sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i Lounge 24 vid lobbyn. Med Lounge 24 kan du vara både sjusovare och nattuggla. Välkommen när som helst!

Övriga tjänster

 • Hiss
 • Inomhusparkering
 • Platt-tv
 • Väckningstjänst
 • Konferenscenter
 • Kopieringsmaskin
 • Roomservice
 • Restaurang
 • Badkar på vissa rum
 • Mötesrum
 • Bar

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.