Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ The Box Linköping ,  Sverige

Quality Hotel™ The Box

Linköping,  Sverige

Quality Hotel The Box i Linköping är ett hotell för alla sinnen. Med sociala ytor och gästens helhetsupplevelse i fokus. Rummen är smart planerade på liten yta. Hotellet erbjuder allt ni kan tänkas behöva såsom restaurang, bar, gym och spa.

Quality Hotel™ The Box 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till Quality Hotel The Box, Linköpings nya och moderna hotell. Bekvämt beläget med 2,5 km från nöjesliv och puls samtidigt som du har nära till Linköping City Airport, E4:an och Linköping Arena. Quality Hotel The Box är ett charmigt hotell för alla dina sinnen.

176 smart designade rum

På Quality Hotel The Box får du uppleva något helt nytt. Rummen är moderna och fyllda med charm. Oavsett rumskategori har du allt du kan tänkas behöva för en ultimat hotellupplevelse.

Konferensavdelning

Hotellets konferensavdelning har 3 konferensrum som kan ta emot upp till 170 personer. Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens. Du skall kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vi löser logistik och alla praktiska detaljer. Vi hjälper dig med ditt arrangemang hela vägen, vare sig det gäller en mindre affärslunch eller en stor konferens.

Restaurang och bar

På entréplan möts du av hotellets restaurang och bar, en självklar mötesplats för hotellgäster såväl som locals. Menyn är en hyllning till det svenska köket med en internationell twist. Här serveras även lunch på vardagar! Följ oss på Instagram eller Facebook för att se veckans lunchmeny.
Öppettider och á la carte meny hittar du här.

Stor frukostbuffé

På entréplan ligger hotellets restaurang. Här serveras varje morgon vår goda och sunda frukostbuffé med ett urval av ekologiska produkter. Här kan du äta äggröra, kokta ägg, prinskorv, bacon, korv, bröd, fil, flingor och mycket annat. Det är även här våra konferensgäster och större grupper serveras sin förbeställda lunch eller middag.

Vi har nya frukostrutiner som en säkerhetsåtgärd för att minska smittorisk. Det innebär att du som hotellgäst behöver förboka tid för frukost. Här bokar du enkelt din frukosttid

Bar

På Quality Hotel The Box hittar du även en bar, som är en självklar mötesplats för gäster såväl som locals. Hit kommer man för att arbeta, njuta av en svalkande cocktail, ladda upp inför en hockey-match eller landa efter en konsert i någon av arenorna utanför. Här möts du av ett innovativt barkoncept, inspirerat av världens metropoler där du kan njuta av hotellets signaturdrinkar såväl som välkända klassiker.

600 kvm stort spa

På Quality Hotel The Box hittar du ett 600 kvm stort spa som är något utöver det vanliga - The Wellbox. The Wellbox erbjuder en pool med champagnebubblor, även en utomhuspool, jacuzzi, fotbad, ångbastu och torrbastu.
Glöm inte att boka din vistelse på The Wellbox. Då det är väldigt populärt rekommenderar dig att vara ute
i god tid. Priser och öppettider hittar du här. Varmt välkommen!

Inne- och utomhusgym

Föredrar du att träna utomhus? Eller inomhus? Hos Quality Hotel The Box behöver du inte välja. Här hittar du två fullt utrustade gym, ett ute och ett inne.

Gratis pakering

Vi erbjuder gratis parkering vid hotellet för alla våra gäster. Läs mer och få svar på andra frågor här. 

Kontakt

  • Aspögatan 7 582 78 Linköping , Sverige
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Hitta till hotellet

Buss

Busslinje 13 från Resecentrum i Linköping, hållplats Masugnen (5 min promenad till hotellet), restid med buss 11 minuter.

Transport till flygplats

Linköping City Airport ligger 1 km från hotellet.

Taxi

Taxi Linköping 013-10 10 10

Om Quality Hotel The Box

Antal hotellrum

176 rum, 352 bäddar

Konferens- och möteskapacitet

3 rum, med maxkapacitet för 170 personer

Avstånd flygplats

Linköping City Airport, 5 min, Norrköpings flygplats 35 min, Skavsta flygplats ca 1,5 timme

Quality Hotel™

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.