Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Linköping, Sverige

Quality Hotel™ The Box

Linköping,  Sverige

Quality Hotel The Box i Linköping är ett hotell för alla sinnen. Med sociala ytor och gästens helhetsupplevelse i fokus. Rummen är smart planerade på liten yta. Hotellet erbjuder allt ni kan tänkas behöva såsom restaurang, bar, gym och spa.

Quality Hotel™ The Box 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Super Weekend

Boka 2 nätter för endast 795 kr/natt

  • Gäller för boendeperiod:

    5 apr 2019 - 31 dec 2019

  • Kan bokas:

    5 apr 2019 - 31 dec 2019

Priser

795 kr per natt för 2 personer

Två nätter i Linköping till ett fantastiskt pris

Kom och upplev Quality Hotel The Box i Linköping!  Hotellet är bekvämt beläget med 2,5 km från nöjesliv och puls samtidigt som du har nära till Linköping City Airport, E4:an och Linköping Arena. Boka detta fantastiska erbjudande för endast 795 kr/natt för två personer i dubblerum när du bokar 2 nätter.

Checka in på hotellet och bo i ett av våra Standard dubbelrum. Stor upplevelse på liten yta - Rummen är 17 kvm stora, moderna och fyllda med personlighet. Liksom alla rum på hotellet är de utrustade med många bekvämligheter. Tv, wifi, skrivbord, strykjärn, hårtork, samt badrum med dusch och golvvärme. 

Utöver det har hotellet en egen restaurang i en varm och avkopplande miljö, med fokus på säsong och lokala råvaror. Som en självklar mötesplats för hotellgäster och locals finns även en bar där du kan njuta av varm och kall dryck från vår spännande barmeny som inspirerats av världens metropoler. Våra skickliga bartenders serverar hotellets signaturdrinkar, klassiker och nya, kreativa drinkar med ett leende. Kanske upptäcker du en ny favorit? 

Dessutom har hotellet en egen relaxavdelning - 600 kvm fylld med avkoppling. Här kan du testa att bada i en pool med champagnebubblor, hur avkopplande låter inte det? Utöver champagnepoolen erbjuds jacuzzi, utomhuspool, fotbad, ångbastu och torrbastu. Tryck på länken ovan för priser.

Detta ebjudande gäller alla helger från 5 april samt alla dagar mellan 20 juni - 18 augusti 2019.

Detta ingår

  • Övernattning
  • Frukostbuffé
  • Fri parkering
  • Tillgång till gym 24h
Villkor

Priset gäller endast när du bokar 2 nätter och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Till förfrågan
2.564.366.000 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.