Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Sense Luleå ,  Sverige

Clarion Hotel® Sense

Luleå,  Sverige

Clarion Hotel Sense är ett förstklassigt affärshotell som gjort för spännande möten, i hjärtat av Luleå. Stadens utbud av kultur, nöjen, mat och shopping hittar du alldeles runt hörnet.

Clarion Hotel® Sense 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Det behöver verkligen inte vara en särskild årstid eller ett ”extraordinary occasion” för att få avnjuta ett gott glas bubbel. Droppa in, boka upp hela sällskapet eller passa på att ta en lugn stund för dig själv i vårt Living Room. Hotellets Skybar på våning 9 bjuder på en hisnande utsikt över Luleås takåsar och vattnet i Norra hamn. 

Lobbybaren

Passa på att besöka lobbybaren, Luleås nya vardagsrum och en dynamisk mötesplats för människor i farten, med livemusik kvällstid. Sjunk ner i sköna soffor och betrakta de sinnrika ljusspelen med inspiration från de fyra årstiderna.

Skybar

Njut av god dryck och exceptionell utsikt i vår Skybar som serverar fruktiga cocktails, nytappade draughts, smarta appetizers och en rad svalkande alkoholfria alternativ. Med glädje och finess mixar vi modernt och klassiskt, ackompanjerade av de allra skönaste vyerna från Luleås stolta skyline. Vi säger varmt välkommen upp!

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på +46 920 450 450 eller via 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.