Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Sense Luleå ,  Sverige

Se alla hotell i Luleå, Sverige

Clarion Hotel Sense

Luleå,  Sverige

Clarion Hotel® Sense är ett förstklassigt affärshotell som gjort för spännande möten, i hjärtat av Luleå. Stadens utbud av kultur, nöjen, mat och shopping hittar du alldeles runt hörnet.

Clarion Hotel Sense 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Sense

Standard enkelrum Max 1 person

Läs mer
I våra Standard enkelrum möts du av effektivt nyttjade och mysiga kvadratmeter med gott om förvaring och en skön säng (120 cm). Härligt badrum med modern ljussättning och smakfull inredning. Perfekt för arbete och en god natts sömn. Rummet är utrustat med minibar, safety box, hårfön, strykjärn och strykbräda, tv samt telefon. Varje våningsplan är inspirerat av de fyra årstiderna i en tidlös, snygg design med harmoniska färgscheman. Här upplever du årstidernas växlingar, tolkade av framstående fotografer och ljusdesigners.
 • Standardrum
 • Frukost inkluderat
 • Gratis trådlöst internet
Se priser och tillgänglighet

Standard två enkelsängar Max 2 personer + 1 extra

Läs mer
I våra Standard dubbelrum möts du av effektivt nyttjade och mysiga kvadratmeter med gott om förvaring och sköna sängar (2 x 90 cm). Härligt badrum med modern ljussättning och smakfull inredning. Perfekt för arbete och en god natts sömn. Rummet är utrustat med minibar, safety box, hårfön, strykjärn och strykbräda, tv samt telefon. Varje våningsplan är inspirerat av de fyra årstiderna i en tidlös, snygg design med harmoniska färgscheman. Här upplever du årstidernas växlingar, tolkade av framstående fotografer och ljusdesigners.
 • Standardrum
 • Frukost inkluderat
 • Gratis trådlöst internet
Se priser och tillgänglighet

Superior dubbelrum (enkelsängar) Max 2 personer + 1 extra

Läs mer
Superior dubbelrum är inredda med den moderna människans behov i åtanke. Vi lovar en lysande vistelse med generös arbetsyta och en blandning av design och komfort. Drömsömn väntar i sköna sängar (2 x 90 cm). Badrum med modern ljussättning och smakfull inredning. Rummet har minibar, safety box, hårfön, strykjärn och strykbräda, tv, telefon, vattenkokare, te och kaffe. Varje våningsplan är inspirerat av de fyra årstiderna i en tidlös, snygg design med harmoniska färgscheman. Här upplever du årstidernas växlingar, tolkade av framstående fotografer och ljusdesigners.
 • Superiorrum
 • Frukost inkluderat
 • Gratis trådlöst internet
Se priser och tillgänglighet

Deluxe dubbelrum Max 2 personer + 1 extra

Läs mer
Ett rum för dig som vill ha extra svängrum med separat arbets- och sällskapsyta. Fritt flödande ljus med fönster från golv till tak ger en naturlig och luftig känsla. Härligt badrum med modern ljussättning och smakfull inredning. Ett toppboende där varje dag avrundas med skön nattsömn i en kontinentalsäng. Rummet är utrustat med en Nespressomaskin och som gäst i detta rum ingår entré till dagspa. Rummet har också minibar, safety box, hårfön, strykjärn och strykbräda, tv, telefon, morgonrock, tofflor och skoputsutrustning. Varje våningsplan är inspirerat av de fyra årstiderna i en tidlös, snygg design med harmoniska färgscheman. Här upplever du årstidernas växlingar, tolkade av framstående fotografer och ljusdesigners.
 • Deluxerum
 • Frukost inkluderat
 • Gratis trådlöst internet
 • Sittgrupp m soffa och fåtöljer
Se priser och tillgänglighet

Svit Max 2 personer + 1 extra

Läs mer
Hotellets sviter är rakt igenom extremt generösa: med svängrum, ytor och formidabel komfort. Här bor ni i tvådelat rum med separat sovrum med kontinentalsäng samt arbets- och sällskapsytor med modern design och utsökta färgval. Ett boende för umgänge, arbete eller bara underbart stillsam avkoppling. Rummet är utrustat med en Nespressomaskin och som gäst i en svit ingår entré till dagspa. Rummet har även minibar, safety box, hårfön, strykjärn och strykbräda, tv, telefon, morgonrock, tofflor och skoputsutrustning. Toalett samt härligt badrum med modern ljussättning, stilfull inredning och lyxiga materialval. Varje våningsplan är inspirerat av de fyra årstiderna i en tidlös, snygg design med harmoniska färgscheman. Här upplever du årstidernas växlingar, tolkade av framstående fotografer och ljusdesigners.
 • Svit med ett sovrum
 • Frukost inkluderat
 • Gratis trådlöst internet
Se priser och tillgänglighet

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.500.291.000 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.