Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Sense Luleå ,  Sverige

Se alla hotell i Luleå, Sverige

Clarion Hotel® Sense

Luleå,  Sverige

Clarion Hotel Sense är ett förstklassigt affärshotell som gjort för spännande möten, i hjärtat av Luleå. Stadens utbud av kultur, nöjen, mat och shopping hittar du alldeles runt hörnet.
Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Sense 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4,5
900 omdömen
5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
4

Varmt rum, bra frukost

den 18 juli 2019, Örnsköldsvik, perm591

Bodde i familjerum utan fönster. Det blev väldigt varmt på natten och det fanns ingen möjlighet att reglera värmen i rummet. I övrigt mycket bra hotell, men det som stod ut var deras frukost som had…

Bodde i familjerum utan fönster. Det blev väldigt varmt på natten och det fanns ingen möjlighet att reglera värmen i rummet. I övrigt mycket bra hotell, men det som stod ut var deras frukost som hade allt man kan tänka sig.
Läs mer
4

Bra hotell i centrala Luleå

den 18 juli 2019, Skellefteå, Sverige, Golferlunkan

Personalen gav ett trevligt bemötande vid ankomsten. Vi fick t.o.m. rummet uppgraderat. :-) Stort och fräscht rum med skön säng. Mycket god hotellfrukost. Det enda jag saknade var godbiten till kaffet…

Personalen gav ett trevligt bemötande vid ankomsten. Vi fick t.o.m. rummet uppgraderat. :-) Stort och fräscht rum med skön säng. Mycket god hotellfrukost. Det enda jag saknade var godbiten till kaffet efteråt. Vi kommer tillbaka.
Läs mer
3

Inget extra

den 27 juni 2019, Uppsala, Sverige, m1ke-swe

Bara för att hotellet har clarion i sitt namn ger det inget extra som vanligt. Utom möjligen pinsamt dåliga fraser klistrat på saker. Standarden är basic, lite trevligare interiör än comfort etc. Men…

Bara för att hotellet har clarion i sitt namn ger det inget extra som vanligt. Utom möjligen pinsamt dåliga fraser klistrat på saker. Standarden är basic, lite trevligare interiör än comfort etc. Men lika tomt och inget extra. Ingen vattenkokare, ibland förväntar man sig en sådan. Ingen air conditionerkontroll, man får nöja sig med det inställda. Lampskenan med lysrörssken över sängen är hemsk och går inte att stänga av utan att alla andra lampor släcks. Skohornet är för barn! Frukosten var ok. Garaget bra.

Svar från ägaren

den 3 juli 2019

Kära gäst! Tack för din feedback. Det betyder oerhört mycket för oss att få veta hur våra gäster upplever sin vistelse. Jag tar dina ord vidare och vi ska se över vad vi kan göra för att se till att ingen upplever oss som basic! Vi vill ju så klart att ni ska känna att det är nåt lite trevligare med att bo hos oss. Jag hoppas att vi får träffa dig igen och kan ge dig en bättre upplevelse då! Önskar dig varmt välkommen tillbaka.

Läs mer
5

Stefan Åberg

den 26 juni 2019, Solna, Sverige, 340stefan_

Superfint hotell och trevlig personal. Klart att man blir glad att bli uppgraderad till bättre rum :) Bra utrymmen övrigt och restaurangen hade bra mat. Viss väntetid på mat men ingenting som störde f…

Superfint hotell och trevlig personal. Klart att man blir glad att bli uppgraderad till bättre rum :) Bra utrymmen övrigt och restaurangen hade bra mat. Viss väntetid på mat men ingenting som störde för mycket. Köttet var tillagat exakt som jag ville ha det!

Svar från ägaren

den 3 juli 2019

Hej Stefan! Så glad vi blir att se att du trivdes hos oss! Jag hoppas att vi får nöjet att ha dig som gäst igen, och önskar dig varmt välkommen åter!

Läs mer
4

Bra och förutsebart affärshotell - men man får inte äta på balkongen...

den 25 juni 2019, , SWmaverick

Ett typiskt affärshotell. God standard och förutsebart. Så om man vill bo bra, ha en mycket bra frukostbuffé så ska man bo här. Ett plus för skybaren med hänförande utsikt. Dock ett minus för att midd…

Ett typiskt affärshotell. God standard och förutsebart. Så om man vill bo bra, ha en mycket bra frukostbuffé så ska man bo här. Ett plus för skybaren med hänförande utsikt. Dock ett minus för att middagsgästerna i restaurangen i skybaren INTE får äta på balkongen. Märklig regel. I övrigt helt OK middagsmat, dock inga överord... Trevlig personal. Bra att kunna parkera i garage.

Svar från ägaren

den 3 juli 2019

Tack för din fina feedback! Vi uppskattar alltid att få veta vad vi har gjort bra och vad vi kan förbättra. Jag hoppas att vi får träffa dig igen och önskar dig varmt välkmmen åter!

Läs mer

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.374.001 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.