Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

The Night Hunt

Är du en äkta poängjägare? Då har vi höstjakten för dig! Skjut 5 hotellnätter och få 7500 extra bonuspoäng. Inte nog med det, du är även med och tävlar om en hel hotellvåning för dig och dina jägarpolare. Eller dina vanliga vänner.

Nu är höstjakten igång - och här garanterar vi tydliga spår och lätta byten

Ladda. Sikta. Skjut mot poängen. Lättare byte får du leta länge efter! För var femte natt som du bor hos oss mellan 24 september - 31 december 2020 får du 7500 extra bonuspoäng, (en bonusnatt!). Och är med och tävlar om en HEL hotellvåning för dig själv och dina uppstoppade djur. Eller om du vill ta med dina kompisar. 

Hur går det till?
  1. Du är medlem.
  2. Du checkar in.
  3. Du checkar ut.
  4. PANG - 1 natt är fälld och du är ett steg närmare bonuspoängen och hotellvåningen.

 

Psst. Du behöver inte någon licens, bara vara medlem i Nordic Choice Club. Det blir du enkelt här!  

En hel hotellvåning abonnerad till dig

Det är inte bara bonuspoäng du jagar. Även om det är ett härligt byte i sig. Har du bott 5 nätter (eller fler) mellan 24 september till 31 december 2020 är du också med i tävlingen om en hel hotellvåning för en natt! Bjud in dina 19 bästa polare och njut av lite hotellyx. Självklart är frukost inkluderat. Du som bott 5 nätter får ett mejl med mer information om hur du deltar i tävlingen (enkelt att delta, vi lovar - du ska bara svara på en liten fråga). Sammanlagt tävlar vi ut fyra hotellvåningar, en i Sverige, en i Norge, en i Danmark och en i Finland. I Sverige får vinnaren välja mellan Clarion Hotel AmarantenClarion Collection Hotel TemperanceClarion Hotel Grand ÖstersundQuality Hotel Luleå och Comfort Hotel Göteborg

Allmänna jaktregler:
  • För var femte hotellnatt du bor mellan 24 september - 31 december 2020 får du 7500 extra bonuspoäng - en extra bonusnatt, utöver de bonuspoäng du vanligtvis får som medlem.
  • Gäller för medlemmar i Nordic Choice Club som har bokat kvalificerade nätter, alltså bokningar du tjänar bonuspoäng på. Bokningen kan ha skett när som helst, så länge du bor under kampanjperioden.
  • När du bott 5 nätter får du information hur du deltar i tävlingen om hotellvåningen på mejl. Vinnarna utses och kontaktas senast 11 januari 2021.

LET THE NIGHT HUNT BEGIN!

 

Villkor:

De extra bonuspoängen du tjänar ihop under kampanjperioden laddas på ditt konto senast den 11 januari 2021. Vinnarna av hotellvåningarna utses och kontaktas senast 11 januari 2021. Vi står inte för eventuella resekostnader. Vinnarna av hotellvåningen får välja en valfri natt, i mån av plats på utvalda hotell, under en helg (fre-sön) fram till 31 mars 2021. Gäller för max 20 hotellgäster. Ev. förmånsskatt betalas av vinnaren.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.399.010 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.