Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel & Congress Malmö Live Malmö ,  Sverige

Se alla hotell i Malmö, Sverige

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel® & Congress Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster.

Clarion Hotel & Congress Malmö Live 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Välkommen till Clarion Hotel & Congress Malmö Live - en mötesplats för såväl den nationella som internationella besökaren. 

Titta inuti hotellet med med våra 360 graders panoramabilder. 

Perfekt läge i Malmö

Med sitt perfekta läge intill Malmö Central och ett stenkast ifrån pulsen kring Lilla Torg bor du granne med kultur, nöjen, shopping, uteliv och parker. Dessutom har du fantastisk utsikt över samt närhet till Malmös egen strand, Ribersborg. Via Malmös Citytunnel når du även härliga Köpenhamn på enbart 35 minuter. Är du en vän av arkitektur och vill skåda både gammalt och nytt, hittar du både Malmöhus Slott och Turning Torso på gångavstånd från hotellet. Läs mer om Malmö här.

Restaurang och skybar

Sugen på latinamerikansk street food? Eller smaker från Manhattan i ett spännande möte med skånska råvaror? En lyxig drink i vår skybar, 85 meter över havet? Marcus Samuelsson, en av världens mest framgångsrika kockar, står för smaksensationerna i huset och har tagit fram två restaurang-koncept - Kitchen & table samt Eatery Social Taqueria. Här kan du boka bord i restaurangerna!

Bottomless Brunch at Live

Vi har skapat er ultimata söndagstradition med en brunch hos oss. Läs mer här!

Summer in the city

Härliga Malmö, denna staden levererar oavsett årstid! Kommer du på besök i sommar ska du bo hos oss, här har vi något för alla. Börja med att spana in våra erbjudanden som är skäddarsydda för familjen, romantiska paret, den sportiga, the chiller, den äventyrliga och den festsugna.
The kids will love this! Vi erbjuder en barnbuffé på frukosten med goda pannkakor och annat, därefter kan de inta vår kongressal som förvandlats till ett enormt lekrum där barnen kan spela fotboll, hoppa i hoppborg eller showa. Öppet både morgon och kväll. 
För dig som vill njuta och få sommar feeling är Eatery Socials nya uteservering, La Terraza, stället för dig. En härlig Sangria Bar med sköna soffor prydda med exotiska kuddar.
Ut på tur? Missa inte att köpa med en picknick-påse med godheter från vårt Living Room. 
GOT TO LOVE SUMMER!

Dancing Christmas Party

Skånsk julmeny kombinerat med hederlig svensk musik innebär en danssensation för dina dansskor och smaklökar. Låt oss stå för julunderhållningen i år! Inspireras här.

Centrum för musik, konst och design

Clarion Hotel & Congress Malmö Live ligger vägg-i-vägg med Malmö Live Konserthus och erbjuder fantastiska föreställningar inom alla genrer för både hotellgästen och malmöbon. Är du intresserad av konst kan vi även stoltsera med en stor samling av internationell och modern konst som hänger i hotellets allmänna ytor. Likaså kommer den designintresserade att få sig en härlig helg, då både våra rum och allmänna ytor stoltserar med skandinavisk inredning från kända tillverkare. Få en inblick här.

Clarion Living Room Café/Bar

I Clarion Living Room bjuder vi in till sköna dagar och kvällar med musik, konst och design i fokus. En enklare lunch eller kaffe under dagen och en botanisk värld med Gin & Tonics i världsklass på kvällarna! Läs mer om vad som händer på hotellet här!

Regionens största kongresshotell

Vill du ha en liten workshop eller en stor gala? Oroa dig inte, klart vi fixar det! Med flexibla lokaler skapar vi kreativa lösningar för att sätta dig och dina önskemål i fokus. Med vår stora kongressal för 1500 personer, precis intill Malmö Centralstation, kan du knappast hitta en mer tillgänglig destination för din nästa konferens. Läs mer om konferens här!

Sviter

Uppgradera din vistelse och bo som en kung eller drottning, eller varför inte som Zlatan? På våning 23 kan man lyxa till det i Zlatansviten eller Superiorsviten. Läs mer om våra sviter här!

Gym och relax

I hotellgymmet finns möjlighet till gym, gruppträning och traditionell bastu. Vi har även personliga tränare på plats. Vill du hellre jogga en tur utomhus ligger vackra Slottsparken på gångavstånd. Be vår reception om hjälp, så tipsar de dig om bästa löprundan! Läs mer om vårt gym här. 

Handikappanpassade rum

Clarion Hotel & Congress Malmö Live erbjuder självklart hotellrum anpassade för personer med funktionshinder. Dessa rum är utformade för att vara tillgängliga för rullstolsburna gäster men även för hörsel- och synskadade. Kontakta oss för mer information.

SWEET DREAMS

Sedan 2008 har Nordic Choice Hotels varit i ett mycket viktigt samarbete med UNICEF. I år, 2016, förnyar vi vårt samarbete och kommer arbeta mer aktivt för att så många barn som möjligt skall få hjälp. Detta kallar vi Sweet dreams!

Tillsammans med våra gäster skall vi bidra till att barn i Kambodja som är utsatta för människohandel skall få en natt i trygghet. Vi ger genom detta projekt barnen en säng att sova i, ett omhändertagande och möjlighet att gå i skolan. Människohandel är idag världens näst största kriminella verksamhet och påverkar varje år mer än 1,2 miljoner barn runt om i världen. Genom UNICEFs olika aktiviteter bidrar vi tillsammans till ett viktigt ekonomiskt stöd så att flera barn kan få hjälp. Detta kan våra gäster bidra till, bara genom att komma och bo hos oss! Your SWEET DREAMS makes children dream sweet.

Kontakt

  • Dag Hammarskjölds torg 2 21118 Malmö , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Malmö centralstation.

Buss

Buss till hållplats Anna Lindhs plats.

Från Malmö Airport

Flygbuss till Malmö centralstation.

Från Köpenhamns flygplats, Kastrup

Tåg till Malmö centralstation.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Kurir,
telefon +46 40 700 00.

Om Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Antal rum

444 st - 822 bäddar

Antal konferenslokaler

24 st - kapacitet för upp till 1500 personer

Avstånd flygplatser

Köpenhamn flygplats, Kastrup: 25 km
Malmö Airport Sturup: 30 km

Avstånd lokaltrafik

Malmö centralstation: 100 m

Om Clarion Hotel®

Interview with the Foo FightersClarion-Invigningsfilm-new-2017

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.500.291.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.