Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® & Congress Malmö Live Malmö ,  Sverige

Clarion Hotel® & Congress Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel & Congress Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® & Congress Malmö Live 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel® & Congress Malmö Live
Välkommen till Clarion Hotel & Congress Malmö Live - en mötesplats för såväl den nationella som internationella besökaren. 

Titta inuti hotellet med med våra 360-graders panoramabilder. 

Perfekt läge i Malmö

Med sitt perfekta läge intill Malmö Central och ett stenkast ifrån pulsen kring Lilla Torg bor du granne med kultur, nöjen, shopping, uteliv och parker. Dessutom har du fantastisk utsikt över samt närhet till Malmös egen strand, Ribersborg. Via Malmös Citytunnel når du även härliga Köpenhamn på enbart 35 minuter. Är du en vän av arkitektur och vill skåda både gammalt och nytt, hittar du både Malmöhus Slott och Turning Torso på gångavstånd från hotellet. Läs mer om Malmö här.

Restaurang och skybar

Sugen på latinamerikansk street food? Eller smaker från Manhattan i ett spännande möte med skånska råvaror? En lyxig drink i vår skybar, 85 meter över havet? Marcus Samuelsson, en av världens mest framgångsrika kockar, står för smaksensationerna i huset och har tagit fram två restaurang-koncept - Kitchen & table samt Eatery Social Taqueria. Här kan du boka bord i restaurangerna!

Summer at Live - världskända DJs och nattklubb varje helg

Sommaren börjar officiellt den 30 juni på Clarion Hotel Malmö Live, då kickar vi igång Malmös största klubbsatsning någonsin, Cirque Du Live. Varje fredag gästas vi av världskända DJs, så som Otto Knows, Blasterjaxx, Dada Life m.fl och lördagar blir det nattklubb med total bonanza och lokala DJs. Är inte detta tillräckligt? Då lägger du till Malmös största festival, Big Slap.

Piraten eviL - spännande äventyr för de mindre gästerna

För de mindre gästerna har vi massa spännande äventyr tillsammans med piraten eviL både på hotellet och i Malmös kanal. Lekrummet går självklart i piratanda och har öppet utvalda tider varje dag. Frukostbuffén bjuder på ett härligt barnutbud perfekt för de små och på kvällen kan ni avnjuta härligheter på familjevänliga restaurangen Eatery Social Taqueria. Förutom eviL har en Londonbuss landat i Malmö och kör familjer till Beijers Park där barnprogrammet Sommarlov spelas in. Glöm inte att köpa med er vårt smarriga picknick-kit. Mer information och bokning görs här!

Cash free

Clarion Hotel & Congress Malmö Live är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Bottomless Brunch at Live

Vi har skapat den ultimata söndagstraditionen med en gränslös brunch hos oss. Läs mer här!

Clarion Living Room Café/Bar

I Clarion Living Room bjuder vi in till sköna dagar och kvällar med musik, konst och design i fokus. En enklare lunch eller kaffe under dagen och en botanisk värld med Gin & Tonics i världsklass på kvällarna! Läs mer om vad som händer på hotellet här!

Regionens största kongresshotell

Vill du ha en liten workshop eller en stor gala? Oroa dig inte, klart vi fixar det! Med flexibla lokaler skapar vi kreativa lösningar för att sätta dig och dina önskemål i fokus. Med vår stora kongressal för 1500 personer, precis intill Malmö Centralstation, kan du knappast hitta en mer tillgänglig destination för din nästa konferens. Läs mer om våra konferensmöjligheter här!

Sviter

Uppgradera din vistelse och bo som en kung eller drottning, eller varför inte som Zlatan? På våning 23 kan man lyxa till det i Zlatansviten eller Superiorsviten. Läs mer om våra sviter här!

Gym och relax

I hotellgymmet finns möjlighet till gym, gruppträning och traditionell bastu. Vi har även personliga tränare på plats. Vill du hellre jogga en tur utomhus ligger vackra Slottsparken på gångavstånd. Be vår reception om hjälp, så tipsar de dig om bästa löprundan! Läs mer om vårt gym här. 

Tillgänglighetsanpassade rum

Clarion Hotel & Congress Malmö Live erbjuder självklart hotellrum anpassade för personer med funktionshinder. Dessa rum är utformade för att vara tillgängliga för såväl rullstolsburna som för hörsel- och synskadade gäster. Kontakta oss för mer information.

Centrum för musik, konst och design

Clarion Hotel & Congress Malmö Live ligger vägg-i-vägg med Malmö Live Konserthus och erbjuder fantastiska föreställningar inom alla genrer för både hotellgästen och malmöbon. Är du intresserad av konst kan vi även stoltsera med en stor samling av internationell och modern konst som hänger i hotellets allmänna ytor. Likaså kommer den designintresserade att få sig en härlig helg, då både våra rum och allmänna ytor stoltserar med skandinavisk inredning från kända tillverkare. Få en inblick här.

Sweet Dreams Stay

Nordic Choice Hotels samarbetar med UNICEF och arbetar aktivt för att så många barn som möjligt ska slippa bli utsatta för människohandel. Detta kallar vi Sweet dreams! Tillsammans med våra gäster ska vi bidra till att barn i hela världen ska få fler nätter i trygghet. Genom projektet ger vi barn en säng att sova i, ett omhändertagande och möjlighet att gå i skolan. Människohandel är idag världens näst största kriminella verksamhet och påverkar varje år mer än 1,2 miljoner barn runt om i världen. Genom UNICEF:s olika aktiviteter bidrar vi tillsammans till ett viktigt ekonomiskt stöd så att flera barn kan få hjälp. Detta kan våra gäster bidra till, genom att tacka nej till flernätters-städning. För varje rum som tackar nej skänks 10 SEK till UNICEF. Your SWEET DREAMS makes children dream sweet.

Kontakt

  • Dag Hammarskjölds torg 2 21118 Malmö , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Malmö centralstation.

Buss

Buss till hållplats Anna Lindhs plats.

Från Malmö Airport

Flygbuss till Malmö centralstation.

Från Köpenhamns flygplats, Kastrup

Tåg till Malmö centralstation.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Kurir,
telefon +46 40 700 00.

Om Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Antal rum

444 st - 822 bäddar

Antal konferenslokaler

24 st - kapacitet för upp till 1500 personer

Avstånd flygplatser

Köpenhamn flygplats, Kastrup: 25 km
Malmö Airport Sturup: 30 km

Avstånd lokaltrafik

Malmö centralstation: 100 m

Om Clarion Hotel®

Interview with the Foo FightersClarion-Invigningsfilm-new-2017

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.550.353.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.