Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Sverige

Se alla hotell i Malmö, Sverige

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Sverige

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Schlagervåningen

Ni vet den där ultimata schlagerhelgen som inträffar i mars varje år, ja precis, den! Vi kan ju inte låta en sådan glittrig och glamorös lördag gå förbi ouppmärksammad pandemin till trots.

Därför välkomnar vi dig att checka in på schlagervåningen! En hel våning med schlagerfantaster som antagligen kolla på samma TV-program. Stanna tryggt och säkert på ditt rum med din karantän-crew och låt festen börja med ett schlagerpaket!
I paketet ingår lyxiga snacks från Kitchen & Table i form av charkuterier, goda ostar och andra tillbehör, en flaska bubbel och ett partykit. Under kvällen knackar vi på ditt rum där du kan köpa en festlig drink från cocktailvagnen. Alkoholfritt alternativ finns.

La Dolce Vita inom alla restriktioners ramar!
När: Lördagen den 13 mars
Ingår: Övernattning för två i standardrum på Schlagervåningen, frukost, lyxiga snacks från Kitchen & Table, chips, 1 flaska bubbel och partykit
Pris: 1850 SEK/rum för två personer
Information om Covid-19:
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner om Covid-19. Vi har extrainsatta städrutiner på hotellrum och allmänna ytor. All personal med gästkontakt bär munskydd och uppmanas att stanna hemma vid minsta symptom. Handsprit finns synligt och tillgängligt i de allmänna ytorna för alla. Frukostbuffén har tydliga markeringar i golvet för att alla ska kunna hålla avstånd, tängerna byts ut varje halvtimme. Extra sittplatser finns vid eventuell hög beläggning på hotellet.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.404.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.