Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Malmö Malmö ,  Sverige

Comfort Hotel® Malmö

Malmö,  Sverige

128 steg från Malmö C gör det enkelt att utforska Malmös puls och närliggande städer. Som ett av sydsveriges största hotell, finns det rum för alla. I vår Barception erbjuder dig en bar, reception och en deli.

Comfort Hotel® Malmö 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Vi bjuder på en stor frukostbuffé med många ekologiska och sunda alternativ - en riktig hotellfrukost. Kom till Comfort Malmö och njut av frukostbuffén även om du inte bor på hotellet. För 125 SEK får du äta hur mycket du vill. Barn äter för halva priset. Frukosten dukas upp på hotellets entréplan.

Frukosten serveras:

Måndagar - fredagar: 06.30 - 09.30
Lördagar, söndagar och helgdagar:  07.00 - 11.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Gym

Oavsett om du är uppe med tuppen eller en nattuggla - glöm inte att packa ner dina träningskläder och testa vårt helt nyrenoverade gym som är öppet 24/7.

Öppettider:

Gymmet är öppet 24/7

Barception

Barception en kombination av en reception, bar och deli. Det perfekta stället för att checka in och testa vårt senaste säsongsinspirerande matutbud. Ta en drink, möt nya eller gamla vänner och ta en matbit innan du utforskar Malmös puls.

Parkering

Comfort Hotel Malmö erbjuder parkering på baksidan av hotellet. Det är lätt att komma till oss med bil. Ta sikte på Malmö C och strax därefter hittar du hotellet och parkeringsplatsen. Dygnsparkering kan lösas direkt ute vid parkeringsautomaterna på parkeringen.

Self service station

Om du föredrar maskiner framför människor, eller bara inte har tid till att stå i kö, kan du checka in själv via våra smarta self-service stationer eller din telefon.

Wifi

Alla våra gäster har tillgång till gratis wifi över hela hotellet. Du kan lätt koppla upp din dator eller surfplatta på nätverket - Telia Wifi, på rummet, i lobbyn eller restaurangen. Ange bara ditt namn och e-mail, sen är det bara att surfa på!

Lazy Sunday

Vi gillar Lazy Sundays! Därför låter vi dig, så ofta det går, behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar - utan extra kostnad. Kontakta alltid receptionen så att vi kan se om det finns kapacitet då vi inte alltid kan garantera att rum finns lediga. Och du, det går ofta bra att checka in lite tidigare eller ut lite senare andra dagar också om vi har rum, då mot en avgift.

Djurvänligt

På Comfort Hotel Malmö är dina fyrbenta vänner också välkomna. För 250 SEK extra/vistelse får de sova över på hotellet. För ledarhundar betalar du såklart ingenting extra. Men kom ihåg att säga till redan vid bokning så att vi kan hitta ett passande rum åt dig och din hund.

Övriga tjänster

 • Gratis Wifi
 • Ekologisk frukost
 • Utomhusparkering
 • tv
 • Konferenscenter
 • Restaurang
 • Kassaskåp på hotellet
 • Gym
 • Handikapprum
 • Badkar på vissa rum
 • Mötesrum
 • Bar

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.