Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ The Mill Malmö ,  Sverige

Quality Hotel™ The Mill

Malmö,  Sverige Öppnar 18 januari 2021

Välkommen till Quality Hotel™ The Mill, nya kryddan i Malmö. Med bästa läge på Amiralsgatan, nära Triangeln och Möllan, finns 224 hotellrum, ett flertal konferenslokaler, restaurang Brasserie X och The Mill Bar.

Quality Hotel™ The Mill 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Quality Hotel The Mill, öppnade i ny skepnad januari 2019 efter en omfattande renovering. Hotellet ligger centralt i Malmö, endast ett stenkast från populära Möllan.

Tillfällig ändring av rutiner på grund av COVID-19 (Coronaviruset)

För att minimera risken för spridning av Coronaviruset så ersätts tillfälligt vår frukostbuffé med frukostpåsar. Vi ber om ursäkt för detta, men våra gästers och personals säkerhet är vår högsta prioritet. Frukost för icke boende gäster kommer hållas stängt från den 16 mars och en tid framåt. Har du frågor är du välkommen att fråga oss i personalen. 

Vi kommer även en tid framåt hålla vårt gym stängt pga smittrisken.

Vi reserverar oss också för att Restaurang Brasserie X och The Mill Bar också kan komma till att ha förändrade öppettider. 

Quality Hotel The Mill

På vårt nya hotell väntar 224 hotellrum i en mängd olika storlekar, utspritt på 13 våningar. På entréplan finns vår cocktailbar The Mill Bar, med egen ingång, och på våning 2 hittar du restaurangkonceptet Brasserie X. Dessutom har vi ett fräscht gym och ett centralt beläget garage under hotellet.

Restaurang Brasserie X och The Mill Bar

I hotellets lobby möts du av The Mill Bar, där du kan ta något gott att dricka och äta. En samlingsplats för både malmöiter och hotellgäster som är på besök. På Quality Hotel The Mill hittar du även restaurangkonceptet Brasserie X, en à la carte-restaurang som lagar goda och okomplicerade rätter från grunden med en kryddig twist.

Perfekta hotellet för familjen eller idrottslaget

Quality Hotel The Mill har sammanlagt 224 hotellrum, 444 bäddar och 23 bäddsoffor. Flera av hotellets dubbelrum har även en connecting-dörr mellan sig, vilket passar utmärkt till familjen eller andra större sällskap. 

Nära Möllan och Triangeln

Quality Hotel The Mill ligger på Amiralsgatan, ett stenkast från Malmös populära stadsdel Möllevången, eller "Möllan", som den heter i folkmun. Där hittar du flertal restauranger, krogar och nattklubbar. Trevliga Folkets Park, med nöjen för hela familjen, ligger bara ett par kvarter bort. Till Gustaf Adolfs torg och Lilla Torg har du en knapp kilometers promenad eller med stadsbussar direkt utanför dörren.

10 konferenslokaler

Ska ni anordna konferens i Malmö? Med 10 olika mötesrum, där den största lokalen rymmer upp till 50 personer, är vårt hotell den perfekta platsen för din nästa konferens eller möte. Glöm inte att på Quality Hotel konfererar du alltid med popcorn och mjukglass. 

30 minuter från Köpenhamn

Kommer du från Sturup flygplats stannar flygbussen nära hotellet. Vill du resa till eller från Kastrup eller planera in ett besök i Köpenhamn ligger hotellet bara ett par hundra meter från tågstationen Triangeln, där Öresundståget tar dig till den danska huvudstaden på bara 30 minuter och Köpenhamns flygplats på 15 minuter.

Stort garage mitt i Malmö

Vi erbjuder ett stort parkeringsgarage så att du lugnt och tryggt kan parkera bilen när du besöker oss. Parkeringsgaraget ligger under hotellet, med infart från Gustav Möllers gata, och kostar 200 kr per dygn.

 

Kontakt

  • Amiralsgatan 19 21155 Malmö , Sverige
via Google Maps

SAFE STAY - Läs om våra åtgärder för att minska smittorisken

Om Quality Hotel The Mill

Antal hotellrum

224 rum, 444 bäddar

Konferens- och möteskapacitet

10 konferensrum, största mötesrum rymmer 50 deltagare. Totalt rymmer alla mötesrum 200 personer. 

Avstånd flygplats

30 km till Copenhagen Airport
35 km till Malmö Airport

Närmsta lokaltrafik/fjärrtrafik

Tågstation Triangeln: 550 meter
Tågstation Malmö C: 1,5 km
Busshållsplats (stadsbussar): Malmö Stadshuset eller Malmö Studentgatan

Quality Hotel™

Interview with the Foo Fighters

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.398.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.