Tekniska problem med lösenordsbyte

Just nu går det inte att ändra lösenord till din profil på hemsidan. Medan vi jobbar på att fixa problemet är du varmt välkommen att ringa till Kundservice på telefon 0771 666 700 om du behöver byta just lösenord.

 
Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ The Mill Malmö ,  Sverige

Quality Hotel™ The Mill

Malmö,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ The Mill, Malmös färgstarkaste mötesplats. Med bästa läge på Amiralsgatan, nära Triangeln och Möllan, finns 224 hotellrum, ett flertal konferenslokaler och The Mill Bar & Mat.

Quality Hotel™ The Mill 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Hos ska du få en bra start på dagen! Varje morgon serveras en nyttig, god och mättande frukostbuffé med ett urval av ekologiska produkter.

Måndag - fredag: 06.00 - 09.30
Lördag - söndag: 07.30 - 11.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider under din vistelse.

Parkering

Under hotellet finns ett garage (P-huset Davida) med infart från Gustav Möllers gata, mittemot hotellets entré. Betalning sker i automaten i garaget. Priset är 220 kr/dygn eller 33 kr/timme. När du betalar för parkeringen skriver du in ditt registreringsnummer på bilen i automaten. Garaget har även laddningsplatser för elbilar. Från garaget finns det hiss direkt upp till hotellets lobby.

Garaget är öppet mellan 06.00-21.00. Anländer ni senare än 21.00 behöver ni komma in till receptionen och be oss att öppna ifall garaget är låst.

Gym

Träna så mycket du vill på vårt fina gym. Här finns både träningsmaskiner och fria vikter med skön musik i högtalarna. Gymmet är kostnadsfritt för alla boende gäster och finns på våningsplan 4.

Gymmet är öppet dygnet runt.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän! Hos oss på Quality Hotel The Mill är husdjur välkomna mot en avgift på 250 SEK per vistelse. Våra djurvänliga rum är våra standardrum på våning 11. Glöm inte att säga till vid bokning så vi kan ta hand om er på bästa sätt!

Gratis wifi

Alla våra hotellrum och våra allmänna utrymmen har självklart gratis wifi! Du ansluter lätt genom att välja "Qualityguest". Inget lösenord eller registrering krävs. Enklare kan det inte bli.

Lounge 24

Om du skulle bli sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i Lounge 24 vid lobbyn. Med Lounge 24 kan du vara både sjusovare och nattuggla. Välkommen när som helst!

Övriga tjänster

  • Gratis Wifi
  • tv
  • Handikapprum

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.003 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.