Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Norrköping Norrköping ,  Sverige

Comfort Hotel® Norrköping

Norrköping,  Sverige

Comfort Hotel Norrköping är Norrköpings mest spännande hotell med 186 hotellrum, fyra mötesrum och eget gym. Allt paketerat i en läcker design, bara 5 minuter från Norrköping C. Vi är ett kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Norrköping 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Vi serverar en riktigt god frukostbuffé med så många ekologiska alternativ vi kan. Vi har dragit ner på rött kött och tänker hållbarhet och hälsa i första hand i allt som är framdukat på frukostbordet. Bra va? Ät med gott samvete! Frukosten ingår alltid i rumspriset. 

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30 
Lördag och söndag: 07.00 - 10.30

Frukosten har varierande öppettider under sommarperioden, skollov och storhelger. Du hittar alltid aktuella öppettider i vår Barception och våra hissar

Barception

På Comfort Hotel Norrköping gillar vi att sticka ut och göra saker lite annorlunda. Vi vill ha en bar och vi behöver ha en reception – så dessa byggs ihop och VOILÀ – Vi har en Barception. Checka in och beställ en kall öl eller en god juice på samma gång vettja!

Konferenslokaler

Våra fyra konferenslokaler för upp till 50 personer är utrustade med den senaste teknologin och erbjuder allt du behöver för ett möte eller en konferens. Studio 1 har en projektor, liten whiteboard och blädderblock, medan Studio 2-4 har 48 tums tv med HDMI ingång (adapter till VGA finns att låna), liten whiteboard och blädderblock. Om ni vill pausa för mat och dryck så erbjuder vi ett dagspaket med två fikapauser samt lunch. Självklart går det även att beställa bara fika eller lunch - vi komponerar dagen efter era behov.

Boka konferenslokal på en gång

Få mer information och boka konferenslokal via e-post eller ring oss på +46 11 156500. Nedan ser du lokalernas kapacitet.

Studio 1

Biosittning: 45 personer
Skolsittning: 36 personer
U-bord: 25 personer

Studio 2 och Studio 4

Max 12 personer

Studio 3

Max 8 personer

Lobbyshop

I vår Comfort Deli hittar du goda mackor, smoothies, drycker, godis och snacks till bra priser. Har du glömt tandborste? Inga problem! Hos oss finns det bl.a. tandborste, tandkräm och bodylotion till en billig peng. Självklart har vi öppet dygnet runt så att du alltid kan få något gott och nyttigt att äta.

Gym

Hos oss på Comfort Hotel Norrköping tränar du i moderna lokaler. Här kan du både träna styrka och kondition. Självklart är gymmet gratis för alla hotellgäster. Gymmet är öppet dygnet runt, men vi ber dig att inte använda löpbandet mellan 21.30 och 07.30.

Parkering

Parkera smart och smidigt i vårt garage! Garaget kostar 150 SEK per natt. Hotellet har fyra laddplatser för elbil, de kostar 200 SEK per natt. Runt om hotellet finns även allmän parkering mot avgift.

Self service station

Hos oss ska det vara enkelt att checka in och ut. Slipp långa köer, i våra automater kan du själv checka in, betala och checka ut på egen hand.

Djurvänliga rum

På Comfort Hotel Norrköping är dina fyrbenta vänner också välkomna. För 250 SEK extra/vistelse får de sova över på hotellet. För ledarhundar betalar du såklart ingenting extra. Men kom ihåg att säga till redan vid bokning så att vi kan hitta ett passande rum åt dig och din hund.

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad. Detta gäller i mån av plats, så kolla alltid med receptionen att det finns kapacitet. Under sommarperioden har vi väldigt mycket gäster i huset och har då svårt att erbjuda detta, men fråga gärna på plats!

Wifi

På Comfort Hotel Norrköping surfar du kostnadsfritt på hela hotellet. Vårt Wifi heter ComfortHotel.

Övriga tjänster

 • Gratis Wifi
 • Ekologisk frukost
 • Hiss
 • Utomhusparkering
 • Inomhusparkering
 • Kassaskåp
 • Platt-tv
 • Sammanhängande rum
 • Kopieringsmaskin
 • Fax
 • Handikapprum

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.