Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Norrköping Norrköping ,  Sverige

Comfort Hotel® Norrköping

Norrköping,  Sverige

Comfort Hotel Norrköping är Norrköpings mest spännande hotell med 186 hotellrum, fyra mötesrum och eget gym. Allt paketerat i en läcker design, bara 5 minuter från Norrköping C. Vi är ett kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Norrköping 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Self-service check-in

Om du föredrar maskiner framför människor, eller bara inte har tid till att stå i kö, kan du checka in själv via våra smarta self-service stationer eller din telefon.

Frukost

Vi serverar en riktigt god frukostbuffé med så många ekologiska alternativ vi kan. Vi har dragit ner på rött kött och tänker hållbarhet och hälsa i första hand i allt som är framdukat på frukostbordet. Bra va? Ät med gott samvete! Frukosten ingår alltid i rumspriset. 

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30 
Lördag: 07.00 - 10.30
Söndag: 07.00 - 11.00

Frukosten har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Restaurang & bar

På Comfort Hotel Norrköping gillar vi att sticka ut och göra saker lite annorlunda. Vi vill ha en bar och vi behöver ha en reception – så dessa byggs ihop och VOILÀ – Vi har en Barception. Checka in och beställ en kall öl eller en god juice på samma gång vettja. It’s Business as unusual, baby!

Konferenslokaler

Våra fyra konferenslokaler för upp till 50 personer är utrustade med den senaste teknologin och erbjuder allt du behöver för ett möte eller en konferens. Studio 1 har en projektor, liten whiteboard och blädderblock, medan Studio 2-4 har 48 tums tv med HDMI ingång (adapter till VGA finns att låna), liten whiteboard och blädderblock. Om ni vill pausa för mat och dryck så erbjuder vi ett dagspaket med två fikapauser samt lunch. Självklart går det även att beställa bara fika eller lunch - vi komponerar dagen efter era behov. Blir mötet riktigt långt kan vi ordna middag om det efterfrågas.

Boka konferenslokal på en gång

Få mer information och boka konferenslokal via e-post eller ring oss på +46 11 156500. Nedan ser du lokalernas kapacitet.

Studio 1

Biosittning: 45 personer
Skolsittning: 36 personer
U-bord: 25 personer

Studio 2 och Studio 4

Max 12 personer

Studio 3

Max 8 personer

Lobbyshop

I lobbyshoppen köper du bra-att-ha-produkter som schampoo och balsam, goda sallader, smoothies, drycker och snacks till bra priser. Godis och miniapotek finns också. Självklart har vi öppet dygnet runt så att du alltid kan få något gott och nyttigt att äta.

Gym

Hos oss på Comfort Hotel Norrköping tränar du i moderna lokaler. Här kan du både träna styrka och kondition. Självklart är gymmet gratis för alla hotellgäster. Kika in här snart igen för öppettider och mer information.

Parkering

Parkera smart och smidigt i vårt eget garage. Garaget kostar 130 SEK per dygn och kan ej förbokas, så meddela oss vid incheckning. Runt om hotellet finns även allmän parkering mot avgift.

Djurvänliga rum

På Comfort Hotel Norrköping är dina fyrbenta vänner också välkomna. För 250 SEK extra/vistelse får de sova över på hotellet. För ledarhundar betalar du såklart ingenting extra. Men kom ihåg att säga till redan vid bokning så att vi kan hitta ett passande rum åt dig och din hund.

Lazy Sunday

Vi gillar slappa söndagar! Därför låter vi dig behålla rummet fram till klockan 18.00 alla söndagar, utan extra kostnad. Detta gäller i mån av plats, så kolla alltid med receptionen att det finns kapacitet. Under sommarperioden har vi väldigt mycket gäster i huset och har då svårt att erbjuda detta, men fråga på plats!

Övriga tjänster

 • Gratis Wifi
 • Ekologisk frukost
 • Hiss
 • Utomhusparkering
 • Inomhusparkering
 • Kassaskåp
 • Platt-tv
 • Sammanhängande rum
 • Kopieringsmaskin
 • Fax
 • Handikapprum

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.376.003 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.