Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Grand Östersund Östersund ,  Sverige

Clarion Hotel® Grand Östersund

Östersund,  Sverige

Clarion Hotel Grand Östersund är ett personligt konferenshotell i centrum av Östersund. Vår uppmärksamma personal garanterar en smidig konferens eller en avkopplande vistelse omgiven av bra musik, konst och modern design.

Clarion Hotel® Grand Östersund 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Oavsett om du vill ha en spännande smakupplevelse på Kitchen & Table, en after work tillsammans med kollegorna, eller en härligt lång helgfrukost med vänner och familj en lördagmorgon är du välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund.

Kitchen & Table Östersund

På Kitchen & Table Östersund möts man av en kulturell och kulinarisk upplevelse där smakerna inspireras av det mångkulturella Manhattan i kombination med influenser från Jämtländska råvaror och Nordens traditionella tillagningstekniker. Moderna tolkningar av rustika klassiker där köket behandlar jordens resurser med stor respekt. Urban Garden kallas den centrala delen av menyn där grödor utgör grunden och animaliskt protein adderas som en högt skattad accessoar.  Läs mer om Kitchen & Table här.

I vår restaurang njuter du av riktigt god mat i skön atmosfär. Både hotellgäster och Östersundare trivs hos oss. I Östersunds bästa hotellbar serverar vi klassiska drinkar, lokal öl och goda viner. Mingla, häng en stund eller stanna hela kvällen!  

Frukost

Varje dag dukar vi upp dagens viktigaste mål - frukosten - i vår restaurang. Du finner här ett stort urval av ekologiska samt fairtrade-märkta alternativ, detta för att starta dagen på allra bästa sätt.  För boende gäster på hotellet är frukosten naturligtvis inkluderad i rumspriset. Även om du inte övernattar hos oss är du alltid varmt välkommen in för att avnjuta en frukostbuffé och betalar då 175 SEK per person.

Glöm inte att boka din frukosttid via QR-koden som du hittar i receptionen eller i ditt hotellrum. Tillsammans fortsätter vi att hålla avstånd så håll gärna din frukosttid som du har bokat. 

Informella korta möten

Hos oss kan du ha de där korta informella mötena som ibland behövs och är bra att ha. Ha ditt nästa frukostmöte hos oss eller ett eftermiddagsmöte med gofika. Vi fixar det mesta så kom gärna förbi eller hör av dig på 063556000.

Varmt välkommen in till oss på Clarion Östersund!

Boka Bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på
+46 63 55 60 18 eller via ostersund@kitchenandtable.se

Boka bord online

Frukost

Måndag-Fredag: kl 6.30-9.30
Lördag-Söndag: kl 7.30-10.30

Glöm inte att boka din frukosttid via QR-koden som finns i receptionen och på ditt hotellrum.Det är viktigt att vi tillsammans fortsätter att hålla avstånd och undviker att skapa köer och trängsel så håll gärna din frukosttid som du har bokat. 

Lunch

Vi har en liten lunchpaus för externa gäster men snart öppnar vi igen.

Kitchen & Table

Måndag: 17.00 - 22.00
Tisdag: 17.00 - 22.00
Onsdag: 17.00 - 22.00 
Torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag: 17.00 - 22.00
Lördag: 17.00 - 22.00
Söndag: Stängt

Boka gärna bord online på Kitchen & Table Östersund eller ring oss på 063556004. 

After Work

Lobbybar

 Vår lobbybar är öppen måndag-lördag kl. 17.00-22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.