Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection® Hotel Majoren Skövde ,  Sverige

Se alla hotell i Skövde, Sverige

Clarion Collection® Hotel Majoren

Skövde,  Sverige

Välkommen till en unik pärla i Skövde. På Clarion Collection Hotel Majoren bor du i en anrik miljö, delvis inhyst i en villa från förra sekelskiftet. Frukost, fika och kvällsmat är inkluderat varje dag. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Collection® Hotel Majoren 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4,5
551 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
3

Annexhotell

den 26 september 2022, , kew212022

Kontrollera att du inte checkas in i annexbyggnaden, som ligger på andra sidan gatan. Tyvärr gjorde inte vi detta, vindsvåning med snedtak och trappor upp till entré. Inte värdigt ett collectionhotell…

Kontrollera att du inte checkas in i annexbyggnaden, som ligger på andra sidan gatan. Tyvärr gjorde inte vi detta, vindsvåning med snedtak och trappor upp till entré. Inte värdigt ett collectionhotell.
Läs mer
4

Ett mysigt hotell med Skövde runt sig

den 26 september 2022, Stockholm, Sverige, lottar376

Upplevs som mer som ett pensionat, dvs lagom stort och familjärt. Bra kvällsmat och en komplett frukost där det även fanns tillgång till fika på eftermiddagen. Lugnt och tyst på nätterna.Hotellet ligg…

Upplevs som mer som ett pensionat, dvs lagom stort och familjärt. Bra kvällsmat och en komplett frukost där det även fanns tillgång till fika på eftermiddagen. Lugnt och tyst på nätterna.Hotellet ligger på kort gångavstånd till tågstation och Skövdes centrumkärna.

Svar från ägaren

den 30 september 2022

Tack för din review och vad trevligt att du tyckte det var som ett litet pensionat. Vi hoppas få se dig hos oss snart igen.

Läs mer
4

I Skövde centralt

den 27 augusti 2022, Göteborg, Sverige, Eje B

Clarion Collection Majoren i Skövde, i centrum av staden. Personalen serviceinriktad. Rummet i annexet helt i sin ordning. Sängarna var till belåtenhet som gav tillräcklig god sömn kvalitet. Frukosten…

Clarion Collection Majoren i Skövde, i centrum av staden. Personalen serviceinriktad. Rummet i annexet helt i sin ordning. Sängarna var till belåtenhet som gav tillräcklig god sömn kvalitet. Frukosten godkänd, likaså eftermiddagsfikat och kvällsmåltiden. Parkering finns på gatan.

Svar från ägaren

den 16 september 2022

Stort tack för din återkoppling, vi hoppas få se dig hos oss snart igen!

Läs mer
5

Skövde-besök med mersmak

den 30 juli 2022, Solna, Sverige, Rolf N

Hotell Majoren ligger centralt i Skövde och ligger inte långt från centralstationen, det är ett plus för den som kommer med tåg.. Något som jag uppskattar är den middag som serveras på hotellet, man b…

Hotell Majoren ligger centralt i Skövde och ligger inte långt från centralstationen, det är ett plus för den som kommer med tåg.. Något som jag uppskattar är den middag som serveras på hotellet, man behöver inte gå ut på stan för att leta efter ett matställe, framför allt om man är obekant med vad som finns när det gäller restaurangutbudet i stan. Ett plus också för den trevliga personalen på hotellet.

Svar från ägaren

den 1 augusti 2022

Vad härligt att du uppskattade teamet på plats på Majoren, det gläder oss att höra och så bra att middagen som vi bjuder på smakade. Välkommen snart igen!

Läs mer
4

Toppenbra, men underdimensionerad

den 25 juli 2022, , davidhN4257YL

Toppenhotell i Skövde. Bra standard, rent och fräscht. Trevliga rum. Prisvärt då en måltid ingick. Minus för frukosten där matsalen var trång och personalen inte hann med sin service. Kommer gärna til…

Toppenhotell i Skövde. Bra standard, rent och fräscht. Trevliga rum. Prisvärt då en måltid ingick. Minus för frukosten där matsalen var trång och personalen inte hann med sin service. Kommer gärna tillbaka, men helst när hotellet har lägre beläggning.

Svar från ägaren

den 1 augusti 2022

Tack för ditt omdöme och tyvärr blir det litet trångt på sommaren och heglerna när familjer och par är ute och reser. Välkommen en annan gång så vi får hoppas att det inte är så trångt.

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.