Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Prisma Skövde ,  Sverige

Quality Hotel™ Prisma

Skövde,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Prisma - ett modernt konferens- och familjehotell i hjärtat av Skövde. Centralt beläget vid Boulognerparken och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shoppinggatan och restauranger. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Prisma 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel™ Prisma

Quality Hotel Prisma är ett konferens- och familjehotell, vackert beläget i centrala Skövde. På gångavstånd finns Skövde Resecentrum och Skövde city med butiker och restauranger.

Läge och omgivningar

Quality Hotel Prisma ligger i vackra omgivningar vid Boulognerparken, en grön oas mitt i Skövde. Från hotellet tar du dig enkelt till turistmål som Hornborgarsjön, Läckö Slott och Skara Sommarland.

Cash free

Quality Hotel Prisma är kontantfritt för en enklare och säkrare vistelse för dig som gäst och besökare. Läs mer om detta under våra Vanliga frågor.

Renovering hösten 2018

Keep calm, renovation in progress! För att vi ska få det ännu mysigare och bekvämare här på hotellet så kommer vi från v 31 att påbörja en renovering av hotellets olika delar. Alla gästrum kommer renoveras våningsvis så att endast ett våningsplan är avstängt åt gången. Varje plan beräknas att ta 6-7 veckor att renovera. Restaurangen renoveras för fullt och beräknas stå färdig och nypiffad i början av september. Även konferensavdelningen kommer få sig ett härligt ansiktslyft under hösten. Tveka inte att fråga oss om du har några tankar och funderingar, så hjälper vi dig på bästa sätt!

Parkering

Kommer du med bil erbjuder vi kostnadsfri parkering i vårt garage, i mån av plats. Det finns även kostnadsfria parkeringsplatser på gatorna runt omkring hotellet. OBS: På grund av ombyggnad runt hotellet så har vi för tillfället färre parkeringsplatser än vanligt. Vi ber om ursäkt över detta men hjälper dig gärna med tips på parkeringsplatser på bästa möjliga vis.

Konferensavdelning 

Konferera hos oss! Hotellets moderna och flexibla konferensavdelning kan ta emot 80 personer. Vår tillmötesgående personal hjälper dig att planera små och stora arrangemang. Du vet väl om att det ingår mjukglass och popcorn under hela din konferensvistelse när du bokar möte hos oss? En garanterad succé!

Restaurang och Bar

I Quality Hotel Prismas trevliga restaurang kan du njuta av god mat och dryck. Vi serverar frukost, lunch och middag i en stilren och behaglig miljö. Hos oss kan du lugnt luta dig tillbaka medan personalen tar hand om dina önskemål. 

Sweet Dreams Stay

Vårt projekt Sweet Dreams är ett sammarbete med UNICEF där vi hjälper barn utsatta för människohandel till en trygg natts sömn. För att bidra till detta projekt så städar vi ditt rum endast vid efterfrågan när du bor mer än en sammanhängande natt hos oss. För varje rum som inte städas skänks 10 SEK till UNICEF. Samtidigt minskar vi användningen av kemikalier, energi och vatten. Tillsammans kan vi göra skillnad! Mer info om Sweet Dreams.

För laget och hejarklacken

Vi är glada att kunna erbjuda våra idrottsgäster rabatterat pris i samband med tävling, match eller lopp. Få den bästa starten med en skön säng och möjlighet till både tidig incheckning som sen utcheckning, och egen idrottsmeny. Läs mer om våra erbjudanden och rabatter för dig som reser med idrotten.  

Avkoppling och träning

Vill du koppla av en stund så gör du det bäst i vår bastu som är belägen i hotellet och kostnadsfri för alla våra gäster. Vill du passa på att träna utomhus finns det fina löp- eller promenadspår i närheten av hotellet. Fråga i receptionen så hjälper vi dig med tips och kartor.

Välkommen till Skövde och Quality Hotel Prisma!

Kontakt

  • Telefon: +46 500 48 80 00
  • Fax: +46 500 48 83 40
  • E-post q.prisma@choice.se
  • Org. nr: 556597-7476
  • Ekedalsgatan 2 54124 Skövde , Sverige
via Google Maps

Ladda ner

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Skövde Resecentrum.

Buss

Ta buss 4 från Resecentrum, gå av vid hållplats Volvo B-port.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Skövde,
telefon +46 500 416 500

Om Quality Hotel Prisma

Antal hotellrum

107 st - 150 bäddar

Antal konferenslokaler

5 st - plats för max 80 deltagare

Avstånd Landvetter flygplats

148 km - ca 2 timmar med bil

Avstånd lokaltrafik

Skövde Resecentrum: ca 400 m
Busshållplats Volvo B-port: 50 m  
Buss från Skövde Resecentrum tar ca 5 minuter.

Quality Hotel™

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.550.355.003 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.