Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Prisma Skövde ,  Sverige

Se alla hotell i Skövde, Sverige

Quality Hotel™ Prisma

Skövde,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Prisma - ett modernt konferens- och familjehotell i hjärtat av Skövde. Centralt beläget vid Boulognerparken och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shoppinggatan och restauranger. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Prisma 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

3,5
322 omdömen
4
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
4

Kurs på Quality Prisma

den 9 mars 2019, Fagersta, Sverige, Magnus67

Var på kurs tre dagar på hotellet, som var nyrenoverat. Det innebar att hotellet utrustats med gym och bastu, som var helt okej. Mindre hotell vilket var skönt med lagom mycket gäster. Rummen var lite…

Var på kurs tre dagar på hotellet, som var nyrenoverat. Det innebar att hotellet utrustats med gym och bastu, som var helt okej. Mindre hotell vilket var skönt med lagom mycket gäster. Rummen var lite varma för min smak, men det gick att öppna fönster. Otroligt skön säng med sköna kuddar. På konferensen saknades inget, där fanns popcorn, glass, godis, bubbelvatten och fikat erbjöd kaffebröd och smörgås. Väldigt trevlig personal och ca 500 meter till tåg och nära centrum. Kommer gärna tillbaka, vilket jag också kommer göra i höst.

Svar från ägaren

den 19 mars 2019

Tack för ditt fina omdöme, vad roligt att du är nöjd med din vistelse hos oss. Precis som du säger så är vi precis färdiga med våran renovering av rum, restaurang, konferenslokaler samt att vi nu har ett nytt gym och bastu. Välkommen igen till hösten!

Läs mer
4

Helg i Skövde

den 25 februari 2019, Kristianstad, Sverige, 506mathsn

Nyrenoverat hotell ca 500 m från tåget Fått ett uppfräschat utseende från det gamla nu mycket trevligare och en trevlig personal i receptionen. Här kan man sova ut gott på söndagen Ha en trevlig…

Nyrenoverat hotell ca 500 m från tåget Fått ett uppfräschat utseende från det gamla nu mycket trevligare och en trevlig personal i receptionen. Här kan man sova ut gott på söndagen Ha en trevlig stund här när ni är i Skövde .

Svar från ägaren

den 26 februari 2019

Tack för din fina feedback! Precis som du skriver så har hotellet precis genomgått en stor renovering och allt från rum till restaurang och konferenslokaler har gjorts om. Vi har även ett helt nytt gym och bastu. Välkommen igen!

Läs mer
4

Trevligt hotell

den 27 januari 2019, Mariestad, Sverige, Diddisen

Trevligt hotell som kanske inte utifrån ser så fint ut. Men rummen fina och fräscha. Väldigt sköna sängar. Helt okej gång avstånd till stan med restauranger. Bra frukost men kanske inte den mest my…

Trevligt hotell som kanske inte utifrån ser så fint ut. Men rummen fina och fräscha. Väldigt sköna sängar. Helt okej gång avstånd till stan med restauranger. Bra frukost men kanske inte den mest mysiga lokalen.

Svar från ägaren

den 26 februari 2019

Tack för din feedback! Vad roligt att dkuk trivdes hos oss. Hotellet har precis genomgått en stor renovering och rum, restaurang och konferenslokaler har fräschats upp. Vi har även ett helt nytt gym och bastu. Välkommen igen.

Läs mer
5

Julbord m.m.

den 10 december 2018, , Sture P

Heldag från 10.00 till 15.00. Startade med förmiddagfika i julstil, därefter infomationsstund och lite glögg före julmaten Sällskapet var drygt 50 personer som var gamla arbetskamrater. Julbordet v…

Heldag från 10.00 till 15.00. Startade med förmiddagfika i julstil, därefter infomationsstund och lite glögg före julmaten Sällskapet var drygt 50 personer som var gamla arbetskamrater. Julbordet var riktigt bra och vällagad. Inget överflöd i antal rätter utan helt enkelt perfekt sammansatt.

Svar från ägaren

den 12 december 2018

Vad roligt att höra att ni har haft en bra dag hos oss. Varmt välkomna igen!

Läs mer
4

Prisvärt.

den 8 december 2018, Kinna, Sverige, claesh870

Bra hotell med trevlig personal som blir renoverat. Bra rymliga fräscha rum med sköna medel hårda sängar. Alltså inga hängmattor. Det ligger hyfsat centralt. Det finns parkering på gatan och i garage.…

Bra hotell med trevlig personal som blir renoverat. Bra rymliga fräscha rum med sköna medel hårda sängar. Alltså inga hängmattor. Det ligger hyfsat centralt. Det finns parkering på gatan och i garage. Frukosten är super bra och det finns något för alla. Mjölk fritt smör, havre och soja produkter, glutenfria alternativ. Och det bästa, bacon och vita bönor. Summering: Bra boende med bra sängar och grymt bra frukost. PS. Tycker det är väldigt tråkigt att en stor hotell kedja i Sverige använder utländsk arbetskraft för att renovera. Arbetade fredag kväll och lördag. Skärpning där!

Svar från ägaren

den 9 december 2018

Vad roligt att läsa att ni har varit nöjda med vistelsen. Precis som du skriver så renoveras hotellet och arbetet beräknas vara färdigt till jul. Då har vi 115 fräscha rum, nyrenoverad restaurang och konferenslokaler samt bastu och gym. Välkommen igen!

Läs mer

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.562.364.000 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.