Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Prisma Skövde ,  Sverige

Se alla hotell i Skövde, Sverige

Quality Hotel™ Prisma

Skövde,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Prisma - ett modernt konferens- och familjehotell i hjärtat av Skövde. Centralt beläget vid Boulognerparken och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shoppinggatan och restauranger. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Prisma 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

3,5
328 omdömen
4
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
2

Mycket bristfällig allergiinformation.

den 17 april 2019, Västerås, Sverige, karinsO4201VG

Jag bodde två nätter, 2-4 april, på Quality Hotel Prisma under en utbildning. Lokalerna och rummet var bra. Maten var tyvärr en besvikelse, i klass med en skolbespisning. Ingenstans fanns allergiinfor…

Jag bodde två nätter, 2-4 april, på Quality Hotel Prisma under en utbildning. Lokalerna och rummet var bra. Maten var tyvärr en besvikelse, i klass med en skolbespisning. Ingenstans fanns allergiinformation, och när jag efterfrågade det kunde ingen av personalen svara på innehållet. Varken bröd, müsli, kakor, bakverk eller mat var skyltad om de innehöll mandel, nötter eller gluten..!!! Oproffsigt! Man ska som allergiker 2019 inte behöva efterfråga allergiinformation, och när man frågar bör personalen veta alt ta reda på det! Besviken. Hoppas att de bättrat sig till nästa kurs då vi är inbokade på samma hotell.

Svar från ägaren

den 29 april 2019

Hej, Tack för att du ger oss feedback så att vi kan bli bättre. Vi tar självklart till oss av dina synpunkter och kommer direkt att börja skylta upp vad mat och fika innehåller för allergener. Välkommen igen!

Läs mer
3

Tredje hotellet i Skövde!

den 11 april 2019, , Peter G

Stort fint rum med stort badrum, trevlig, välkomnande och hjälpsam personal i lobbyn. Sov gott i skön säng, det kändes rent och fräscht överallt. Själva byggnaden med restaurangen lite sliten men fung…

Stort fint rum med stort badrum, trevlig, välkomnande och hjälpsam personal i lobbyn. Sov gott i skön säng, det kändes rent och fräscht överallt. Själva byggnaden med restaurangen lite sliten men fungerar alldeles utmärkt för övernattning i tjänsten. Matsal, sov och badrum.

Svar från ägaren

den 22 april 2019

Hej, Tack för ditt omdöme. Vad roligt att höra att du trivdes hos oss. Allt på insidan av hotellet är nyrenoverat, restaurang, rum, konferensavdelning plus att vi har fått gym och bastu. Välkommen igen!

Läs mer
4

Rita

den 2 april 2019, , Companion46686573925

Trevligt hotell. Bra frukost och trevlig personal. Men väldigt smala sängar. Lite svårt med rörligheten utan att väcka den andra medresenären. Kanske finns det valmöjligheter att välja i ett större ru…

Trevligt hotell. Bra frukost och trevlig personal. Men väldigt smala sängar. Lite svårt med rörligheten utan att väcka den andra medresenären. Kanske finns det valmöjligheter att välja i ett större rum.

Svar från ägaren

den 22 april 2019

Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Vad trevligt att du trivdes till oss. Nästa gång ni kommer till oss så ska vi se till att ni får ett rum med en säng som är 160 cm bred.

Läs mer
4

Kurs på Quality Prisma

den 9 mars 2019, Fagersta, Sverige, Magnus67

Var på kurs tre dagar på hotellet, som var nyrenoverat. Det innebar att hotellet utrustats med gym och bastu, som var helt okej. Mindre hotell vilket var skönt med lagom mycket gäster. Rummen var lite…

Var på kurs tre dagar på hotellet, som var nyrenoverat. Det innebar att hotellet utrustats med gym och bastu, som var helt okej. Mindre hotell vilket var skönt med lagom mycket gäster. Rummen var lite varma för min smak, men det gick att öppna fönster. Otroligt skön säng med sköna kuddar. På konferensen saknades inget, där fanns popcorn, glass, godis, bubbelvatten och fikat erbjöd kaffebröd och smörgås. Väldigt trevlig personal och ca 500 meter till tåg och nära centrum. Kommer gärna tillbaka, vilket jag också kommer göra i höst.

Svar från ägaren

den 19 mars 2019

Tack för ditt fina omdöme, vad roligt att du är nöjd med din vistelse hos oss. Precis som du säger så är vi precis färdiga med våran renovering av rum, restaurang, konferenslokaler samt att vi nu har ett nytt gym och bastu. Välkommen igen till hösten!

Läs mer
4

Helg i Skövde

den 25 februari 2019, Kristianstad, Sverige, 506mathsn

Nyrenoverat hotell ca 500 m från tåget Fått ett uppfräschat utseende från det gamla nu mycket trevligare och en trevlig personal i receptionen. Här kan man sova ut gott på söndagen Ha en trevlig…

Nyrenoverat hotell ca 500 m från tåget Fått ett uppfräschat utseende från det gamla nu mycket trevligare och en trevlig personal i receptionen. Här kan man sova ut gott på söndagen Ha en trevlig stund här när ni är i Skövde .

Svar från ägaren

den 26 februari 2019

Tack för din fina feedback! Precis som du skriver så har hotellet precis genomgått en stor renovering och allt från rum till restaurang och konferenslokaler har gjorts om. Vi har även ett helt nytt gym och bastu. Välkommen igen!

Läs mer

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.564.366.000 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.