Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Prisma Skövde ,  Sverige

Se alla hotell i Skövde, Sverige

Quality Hotel™ Prisma

Skövde,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Prisma - ett modernt konferens- och familjehotell i hjärtat av Skövde. Centralt beläget vid Boulognerparken och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shoppinggatan och restauranger.

Quality Hotel™ Prisma 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel™ Prisma

Omdöme från TripAdvisor

4
278 omdömen
4
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
3

Tjänsteresa

den 16 februari 2018, Kristinehamn, Sverige, Nathalie_We

Utifrån ser det inte så fint ut men när man kommer in så är det väldigt fin hotell-lobby. Trevlig personal! Rummet är ganska slitet och det gäller även toaletten. Frukosten var jättebra och även per…

Utifrån ser det inte så fint ut men när man kommer in så är det väldigt fin hotell-lobby. Trevlig personal! Rummet är ganska slitet och det gäller även toaletten. Frukosten var jättebra och även personal där!
Läs mer
5

Marita

den 23 januari 2018, Skövde, Sverige, 658maritak

Vi kommer tillbaka varmgarage superbra, bästa hotell Skövde! Hemtrevligt! Fick även ta rummet tidigare. Badkar på rummet ett stort plus. Bra bastu som vi provade utresedagen.Frukosten var mysig med tr…

Vi kommer tillbaka varmgarage superbra, bästa hotell Skövde! Hemtrevligt! Fick även ta rummet tidigare. Badkar på rummet ett stort plus. Bra bastu som vi provade utresedagen.Frukosten var mysig med trevliga isdisk!

Svar från ägaren

den 29 januari 2018

Tack så jättemycket för ert fina omdöme! Vad härligt att höra att ni är så nöjda med er vistelse hos oss. Välkomna igen!

Läs mer
4

Tjänsteresa

den 20 januari 2018, , 325rese

De behöver få ordning på de digitala kanalerna på TV:n på rummet. Det har varit så ganska länge nu. I övrigt är det ett bra hotell som fungerar bra för någon natts övernattning. Personalen är alltid…

De behöver få ordning på de digitala kanalerna på TV:n på rummet. Det har varit så ganska länge nu. I övrigt är det ett bra hotell som fungerar bra för någon natts övernattning. Personalen är alltid trevlig och tillmötesgående.

Svar från ägaren

den 22 januari 2018

Hej, ja precis som du skriver så har vi haft problem med TV-kanalerna efter ett byte av TV-leverantör. Vi jobbar ju ständigt med förbättring och tar tacksamt emot alla synpunkter och arbetar vidare utifrån dom så det är väldigt värdefullt för oss att få veta vad våra gäster vill att vi ska förbättra eller förändra. Välkommen igen!

Läs mer
5

Bra hotell

den 6 januari 2018, , Q7812ROkennethj

Bra och rymligt rum. Utmärkt med gratis garageplats. Centralt läge. Bra service i receptionen av vänlig och trevlig personal. Bra frukost. Ganska centralt läge med lugn miljö. Hittar inget negativt vi…

Bra och rymligt rum. Utmärkt med gratis garageplats. Centralt läge. Bra service i receptionen av vänlig och trevlig personal. Bra frukost. Ganska centralt läge med lugn miljö. Hittar inget negativt vid vårt besök.

Svar från ägaren

den 6 januari 2018

Tack för ditt fina omdöme. Vad trevligt att höra att du har haft det bra hos oss. Vi hoppas på snart återseende.

Läs mer
3

VIP-check

den 17 december 2017, Billdal, Sverige, P3571XShanss

Ett mysigt hotell med trevlig personal. Restaurangen/baren är liten och trevlig.en 'kvällens"till bra pris erbjuds,denna kväll hade de också julbordsbuffé för 170 kronor. Rummen är fräscha med bekväm…

Ett mysigt hotell med trevlig personal. Restaurangen/baren är liten och trevlig.en 'kvällens"till bra pris erbjuds,denna kväll hade de också julbordsbuffé för 170 kronor. Rummen är fräscha med bekväma sängar. Tyvärr finns det inget gym på hotellet, men man erbjuds gratis pass på ett gym i stan.Men vem orkar dit efter en lång dags arbete.Betyget kunde blivit högre med ett eget gym.

Svar från ägaren

den 3 januari 2018

Jättetrevligt att höra att du är nöjd med din vistelse hos oss. Jag kan glatt meddela att hotellet väntar på en renovering och då kommer vi även få ett gym. Jag kan inte säga när detta kommer att ske men vi hoppas under 2018. Välkommen igen!

Läs mer

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.540.341.000 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.