Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel™ Prisma Skövde ,  Sverige

Se alla hotell i Skövde, Sverige

Quality Hotel™ Prisma

Skövde,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel Prisma - ett modernt konferens- och familjehotell i hjärtat av Skövde. Centralt beläget vid Boulognerparken och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shoppinggatan och restauranger. Vi är ett kontantfritt hotell.

Quality Hotel™ Prisma 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel™ Prisma

Omdöme från TripAdvisor

3,5
298 omdömen
4
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
3,5
Standard
4
Rum
4
Renlighet
1

Katastrof. . .

den 16 juli 2018, Göteborg, Sverige, stefan414

Bo på ett annat hotel om du kan och har möjlighet Servicen var katastrof, läget är okej om man vill bo i ett industriområde (volvos) och personalen hittar på lite som dom vill med din bokning och till…

Bo på ett annat hotel om du kan och har möjlighet Servicen var katastrof, läget är okej om man vill bo i ett industriområde (volvos) och personalen hittar på lite som dom vill med din bokning och till slut INGEN barn meny när man kommer som familj och skall äta. . . inte okej.
Läs mer
5

Kanon Hotell :)

den 2 juli 2018, Ryd, Sverige, micke263

Mycket trevligt hotell samt personal i Skövde. Fem stjärnor av fem. Trevliga samt mycket hjälpsam personal, finns inget att klaga på från min sida. Fin mat. Rekommenderar detta hotell stark. Trevlig s…

Mycket trevligt hotell samt personal i Skövde. Fem stjärnor av fem. Trevliga samt mycket hjälpsam personal, finns inget att klaga på från min sida. Fin mat. Rekommenderar detta hotell stark. Trevlig sommar på er alla i personalen i Skövde!! :)

Svar från ägaren

den 3 juli 2018

Men vad roligt att höra att du är så nöjd med din vistelse hos oss! Tack snälla för att du tog dig tid att skriva till oss och dela med dig av dina upplevelser på Quality Hotel Prisma Vi är jätte tacksamma över att du valde att bo hos oss vid ditt senaste besök i Skövde och hoppas att du kommer tillbaka snart igen. V 31 påbörjas en renovering av hotellet, allt från rum till restaurang och konferenslokaler ska fräschas upp och allt beräknas vara klart i början av 2019. Välkommen tillbaks!

Läs mer
2

Sååååååååå varmt

den 13 juni 2018, Gnesta, Sverige, Åsa K

Alltså, vi hade turen att få ett utav de helt nyrenoverade rummen- men de hade glömt att sätta in ac/ventilation!!! Detta var ändå inte en av de varmaste dagarna. Försökte öppna fönstret men det gick…

Alltså, vi hade turen att få ett utav de helt nyrenoverade rummen- men de hade glömt att sätta in ac/ventilation!!! Detta var ändå inte en av de varmaste dagarna. Försökte öppna fönstret men det gick bara att öppna 2 cm.... gjorde ingen skillnad. Detta gjorde att vi svettades som grisar hela natten lång. Frukosten skulle kunna bli ok (betyg 3) om det fanns personal på plats som fyllde på frukost!! Men många saker va slut och när vi försökte få kontakt med någon så hände det inget. Vi satt och åt i ca 15-20 min och ingen personal så långt ögat kunde nå. Pannkakorna -som jag inte trodde man kunde misslyckats med då de får dem frysta och ska bara värmas på, var nog kvarglömde lite för länge i ugnen eller så försökte de sig på knaperstekt pannkaka. Ingen hit. Den personal vi träffade på var väldigt trevliga, proffsigt bemötande. De var de samt gratis parkering som gjorde de två plupparna.

Svar från ägaren

den 17 juni 2018

Hejsan, Vad tråkigt att ni inte känner er så nöjda med er vistelse hos oss. Efter vårens värmebölja så vet vi att rummen är väldigt varma och handdukstorkarna gör ju naturligtvis också sitt och i samband med renoveringen som påbörjas efter sommaren så ska dessa tas bort. Under tiden så går det jättebra att be att få en fläkt inställd på sitt rum. För att öppna fönstren mer än bara någon centimeter så finns det en spärr som man trycker upp. Naturligtvis ska frukostbuffén vara väl påfylld och man ska kunna få kontakt med personal. På Quality Hotel Prisma jobbar vi ständigt med förbättring och tar tacksamt emot alla synpunkter och arbetar vidare utifrån dom.

Läs mer
3

”Centralt och Ok”

den 20 maj 2018, , Pär E

Ett lätt slitet hotell där rummen vibrerar av sent 70-tal. Har bott här några gånger genom åren och det är inte mycket att hetsa upp sig över. Ett mitt-på-skalan hotell. Frukosten är helt ok med stan…

Ett lätt slitet hotell där rummen vibrerar av sent 70-tal. Har bott här några gånger genom åren och det är inte mycket att hetsa upp sig över. Ett mitt-på-skalan hotell. Frukosten är helt ok med standardsortiment. Ligger centralt och är prisvärt. Trevlig personal.

Svar från ägaren

den 21 maj 2018

Hej och tack för din feedback. Ja hotellet börjar bli slitet men nu är det renovering på gång. Precis efter sommaren påbörjas den och det är allt från rum till restaurang och konferenslokaler som ska förnyas. Vi är också glada åt att vi ska få ett gym. Välkommen åter!

Läs mer
3

Ok

den 20 maj 2018, Stockholm, Sverige, sirithan

Ett enkelt konferenshotell när tågstationen. När vi bodde där så höll de på att bygga utanför. Det var mycket störande. Det fattades personal i restaurangen så vi fick vänta på serveringen. Trevlig…

Ett enkelt konferenshotell när tågstationen. När vi bodde där så höll de på att bygga utanför. Det var mycket störande. Det fattades personal i restaurangen så vi fick vänta på serveringen. Trevligt enkelt rum.

Svar från ägaren

den 21 maj 2018

Hej, Tack för din återkoppling. Ja det byggs mycket överallt nu och det kommer det snart att göras på hotellet också. Strax efter sommaren så kommer det att påbörjas en renovering av hotellet, allt från rum till restaurang och konferenslokaler. Vi kommer även att få ett gym vilket många gäster efterfrågar. Välkommen igen!

Läs mer

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.550.353.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.