Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Solna Solna ,  Sverige

Comfort Hotel® Solna

Solna,  Sverige

Ett modernt och energismart hotell i Solna. Nära till kommunikation och med gångavstånd till Friends Arena, Westfield Mall of Scandinavia och Råstasjön med dess vackra naturområde. Välkommen till Comfort Hotel Solna!

Comfort Hotel® Solna 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Vi är en av alla dem som påstår att frukost är dagens viktigaste måltid. På Comfort Hotel Solna kan du varje morgon njuta av en nyttig och enkel, men ack så god, frukostbuffé. Självklart ingår den i rumspriset.

Frukosttider:

Måndag - fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - söndag: 07:00 - 10:00

Vid större events och aktiveringar kan frukosttiderna förlängas.

Parkering

Det finns flera parkeringsmöjligheter i närheten av hotellet. Arenagaraget ligger på Evenemangsgatan 32 (under Friends Arena) och är det närmaste. Här finns parkeringsplatser inomhus. Maximala totalkostnaden per dygn är 320 SEK. Det finns även utomhusparkering runt omkring hotellet, se bara till att följa de lokala parkeringsreglerna för att undvika böter.

Lunch

På vardagar serverar vi vår hälsosamma lunchbuffé! Buffén består av dagens kött eller fisk, en varm vegansk rätt, dagens soppa serverad med bröd samt en stor salladsbuffé. Allt detta får du till priset av 149 SEK. Håll utkik på vår Instagram för veckans meny.

Öppettider

Måndag-fredag: 11:30 - 13:00

Gym

Ingen har någonsin ångrat ett träningspass. Så se till att besöka hotellets gym under din vistelse. För alla morgonpigga, nattugglor eller de som föredrar lunchpass - gymmet är öppet dygnet runt.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Barception

Bar + Reception = Barception. På entréplan finns vår Barception som serverar kaffe, läsk, öl och vin, snacks och enklare mat med ett tydligt fokus på ekologiska och hälsosamma råvaror. Här kan du fylla på med välbehövlig energi eller bara chilla med en dryck i vår lounge. Självklart kan du också checka in här!

Self Service Station

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi en Self Service Station där du enkelt kan checka in och ut helt själv. Slipp kön och stick direkt upp på rummet.

Wifi

Hos oss kan du självklart använda vårt trådlösa och snabba wifi helt gratis, tillgängligt på hela hotellet.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.