Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Solna Solna ,  Sverige

Comfort Hotel® Solna

Solna,  Sverige Öppnar 1 juni 2021

Ett nytt, modernt och energismart hotell står snart klart i Solna. Nära till kommunikation och med gångavstånd till Friends Arena, Westfield Mall of Scandinavia och Råstasjön med dess vackra naturområde. Välkommen till Comfort Hotel Solna!

Frukost

Vi är en av alla dem som påstår att frukost är dagens viktigaste måltid. På Comfort Hotel Solna kan du varje morgon njuta av en nyttig och enkel, men ack så god, frukostbuffé. Självklart ingår den i rumspriset.

Parkering

Det finns flera parkeringsmöjligheter i närheten av hotellet. Arenagaraget ligger på Evenemangsgatan 32 (under Friends Arena) och är det närmaste. Här finns parkeringsplatser inomhus. Det finns även utomhusparkering runt omkring hotellet, se bara till att följa de lokala parkeringsreglerna för att undvika böter.

Gym

Ingen har någonsin ångrat ett träningspass. Så se till att besöka hotellets gym under din vistelse. För alla morgonpigga, nattugglor eller de som föredrar lunchpass - gymmet är öppet dygnet runt.

Djurvänligt

Vi önskar både dig och ditt husdjur välkomna! På Comfort Hotel Solna kan din fyrbenta vän övernatta mot en kostnad. Kom bara ihåg att berätta om ditt djur vid bokning så att vi kan reservera ett av våra djurvänliga rum till er.

Pris

250 kr per vistelse

Barception

Bar + Reception = Barception. På entréplan finns vår Barception som serverar kaffe, läsk, öl och vin, snacks och enklare mat med ett tydligt fokus på ekologiska och hälsosamma råvaror. Här kan du fylla på med välbehövlig energi eller bara chilla med en öl i vår lounge. Självklart kan du också checka in här!

Self Service Station

För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi en Self Service Station där du enkelt kan checka in och ut helt själv. Slipp kön och stick direkt upp på rummet.

Lobby shop

Hungrig? Glömt tandborsten? Oroa dig inte. Ta en titt i vår lobby shop. Den är öppen dygnet runt med noga utvalda produkter, allt till ett rimligt pris. I vår lobby shop hittar du bland annat: lättare måltider, snacks, dryck, hårprodukter, tandborste, tandkräm, skokräm, kondomer med mera. Välkommen!

Wifi

Hos oss kan du självklart använda vårt trådlösa och snabba wifi helt gratis, tillgängligt på hela hotellet.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.404.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.