Smakresan börjar med en fantastisk KRAV-certifierad frukost på våning två. På våning tre i Living Room njuter du av något lätt att äta och dricka i väntan på flyget. 35 meter upp, på våning 12, erbjuds mat och dryck med en utsikt utöver det vanliga. Allt serveras med omtanke om dig och miljön.
Frukost
I restaurang Runway på våning två dukas vår stora KRAV-certifierade frukost upp, vardagar från 06.00 och helger från 05.00. En enklare frukostbuffé serveras från kl. 04.00 i Livingroom. Restauarang Runway serverar även våra konferensgäster goda luncher och middagar.
Kitchen & Table
Välkommen upp till våning 12, till Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson. Med fantastisk utsikt över landningsbanorna och solnedgången bjuds du här på smaker från Manhattan, tillagade med svenska råvaror. Inte så förvånande kanske, att en restaurang som mixar smaker från två skilda världar landar på Arlanda. För är det någonstans man borde uppleva matmöten mellan världens olika kök så är det på en flygplats.
Bra mat för en bättre värld
Det vi lägger på tallriken till våra gäster och vår personal är extremt viktigt för oss. Fråga oss gärna om du vill veta mer.
Nordic Choice Hotels har använt WWF:s fiskguide för att utarbeta en egen "rödlista". Resultatet är en lista som används för att kunna bedöma vilka kött- och fiskprodukter som ska undvikas. Vi serverar bara fisk och skaldjur som är ASC- och MSC-märkt och vi bojkottar kött från Brasilien. Vårt kaffe är både ekologiskt och Fairtrademärkt. De goda omeletterna är ekologiska, likaså mjölet vi använder i bageriet. All mat är 100% palmoljefri. För dig som vill eller behöver äta laktos- eller glutenfritt, vegetariskt och veganskt så finns det flera goda alternativ att välja mellan.