Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm Arlanda ,  Sverige

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinaviens närmaste mötesplats. Ett förstklassigt hotell mitt på Arlanda flygplats inne vid terminalerna - för möte, konferens och upplevelser. Fantastisk utsikt. 430 hotellrum, 44 möteslokaler, Arlandas största eventlokal, restauranger och pool.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Smakresan börjar med en fantastisk frukost på våning två. På våning tre i Living Room njuter du av något lätt att äta och dricka i väntan på flyget. 35 meter upp, på våning 12, erbjuds mat och dryck med en utsikt utöver det vanliga. Allt serveras med omtanke om dig och miljön. 

Frukost

I restaurang Runway på våning två dukas vår stora frukostbuffé upp från klockan 04.00. En enklare frukost före 04.00 serveras i Livingroom för de som reser tidigt. Restauarang Runway serverar även våra konferensgäster goda luncher och middagar.  

Kitchen & Table

Välkommen upp till våning 12, till Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson. Med fantastisk utsikt över landningsbanorna och solnedgången bjuds du här på smaker från Manhattan, tillagade med svenska råvaror. Inte så förvånande kanske, att en restaurang som mixar smaker från två skilda världar landar på Arlanda. För är det någonstans man borde uppleva matmöten mellan världens olika kök så är det på en flygplats. 

Living Room

 - bästa sättet att umgås. I en soffa med vänner, familj eller kollegor!

En levande mötesplats bygger inte på världsberömd design, snygga tavlor eller ens på den bästa musiken. En levande mötesplats handlar om människor. Det är människorna som skapar hög stämning och en känsla av att en vanlig vardagskväll kan innebära något fantastiskt. Det är vad vi vill förmedla genom Living Room.

Vi vill att Living Room skall vara en inspirerande plats där du möter konst, musik, design och naturligtvis andra människor. Vår ambition är att du då och då ska känna att du hellre är i vårt vardagsrum än hemma i ditt eget. 

Varmt välkommen till Clarion Living Room!

Bra mat för en bättre värld

Det vi lägger på tallriken till våra gäster och vår personal är extremt viktigt för oss. Fråga oss gärna om du vill veta mer.

Nordic Choice Hotels har använt WWF:s fiskguide för att utarbeta en egen "rödlista". Resultatet är en lista som används för att kunna bedöma vilka kött- och fiskprodukter som ska undvikas. Vi serverar bara fisk och skaldjur som är ASC- och MSC-märkt och vi bojkottar kött från Brasilien. Vårt kaffe är både ekologiskt och Fairtrademärkt. De goda omeletterna är ekologiska, likaså mjölet vi använder i bageriet. All mat är 100% palmoljefri. För dig som vill eller behöver äta laktos- eller glutenfritt, vegetariskt och veganskt så finns det flera goda alternativ att välja mellan.

Boka bord på Kitchen & Table

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på +46 8 444 18 00 eller via
arlanda@kitchenandtable.se

Boka bord online

Frukost

Måndag - fredag: 
Frukostbuffé: 04:00 - 09:30

Lördag - söndag: 
Frukostbuffé: 04:00 - 10:30

Restaurang Kitchen & Table

Måndag-Söndag: 17.00 - 00.00 (köket stänger 23.00). 

 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.